Şimdi Ara

Samsung sonsuz ekranlı daha küçük bir akıllı telefon hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung sonsuz ekranlı daha küçük bir akıllı telefon hazırlıyor


    Çerçevesiz olarak tabir ettiğimiz ve çok ince ekran kenarlarına sahip olan akıllı telefonlar giderek daha fazla ilgi görüyor. Amiral gemi seviyesinde başlayan bu trend artık giriş seviyesine kadar indi. Üreticiler her segmente çerçevesiz bir akıllı telefon sunma telaşında.


     


    Boyutlar küçülüyor


     


    Sektörden gelen bilgilere göre firma, Sonsuz Ekran özelliğine sahip olacak 5 inçlik bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Normalde Sonsuz Ekran özelliğinin Galaxy A 7 ve 5 2018 modellerinde karşımıza çıkacağı biliniyordu ancak 5 inçlik yeni model sürpriz oldu.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S9 amiral gemisinin yonga seti duyuruldu

    5 inç olmasına rağmen ince çerçeveler sayesinde çok daha kompakt bir gövdeye sahip olacak telefon 18.5:9 görüntü oranı barındıracak. Özellikle halen küçük ekran arayan tüketiciler için bu yeni model iyi bir alternatif olacak.


     


    Elbette kavisli bir yapıdan bahsetmiyoruz. Aslında Galaxy S8 serisinin kavisli olmayan hali diyebiliriz yani bir nevi Galaxy S8 Active modelinin tasarım çizgileri geçerli olacak.


     


    Yeni Samsung modelinin hangi seri içerisinde yer alacağı bilinmiyor ancak bu özelliği ilk Galaxy A 2018 serisi kullanacağı için muhtemelen buraya ait olacak. Galaxy A 3 2018 modeli şimdilik en iyi aday durumunda. 


     







  • Yap şu 5 inçlik telefonu, pil hariç donanımdan kısma, fiyatı da 2500 bandında gezsin, gör bak nasıl yok satıyor.

  • keşke S8 mini gibi bir telefon çıkarsa, üzerinde bütün sensörler yer alsa, ram ve cpu ve depolama biraz düşük olabilir. bunun dışında nabız sensörü dahil tüm sensörler değişmese ve kamera da değişmese süper olur. hatta 5 inç olmasa da olur, A3 2017 boyutu gayet iyi, bir de bunu sonsuz ekran yaparsan kasa daha da küçülür ve ortaya iphone-5 gibi kolay kullanılan bir telefon ortaya çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    keşke S8 mini gibi bir telefon çıkarsa, üzerinde bütün sensörler yer alsa, ram ve cpu ve depolama biraz düşük olabilir. bunun dışında nabız sensörü dahil tüm sensörler değişmese ve kamera da değişmese süper olur. hatta 5 inç olmasa da olur, A3 2017 boyutu gayet iyi, bir de bunu sonsuz ekran yaparsan kasa daha da küçülür ve ortaya iphone-5 gibi kolay kullanılan bir telefon ortaya çıkar.

    Hocam iyi güzel diyorsun da bu adamlar sürümden kazanmayı daha keşfedemediler. İlla birşeyini eksik bırakacaklar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel den benzer ürünler bekliyoruz. Piyasa 5 inç ve üstü dolu, 4 ile 5 inç arası iyi bir cihaz bulmak zor, iyisi de apple oluyor malesef onada paramız yetişmiyor!!

  • Keşke iphone 5s ebatlarında, full ekran, çift kameralı, ekrana entegre parmak izi okuyuculu bir telefon çıkartsa. (Sadece ekran küçük olacağından bataryanın da küçülmesi bekleme süresi konusunda bir dezavantaj yaratmayacaktır.
    İphone X alacak biri olarak işte o zaman iphone X i satıp bu çıkmasını umduğum modele dönebilirim.

  • Galaksi S 7.5 olsun adı,

  • Keşke 16:9 olsa. Galaxy s8+ bildigin televizyon kumandasi gibi bir şey



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 13 Kasım 2017; 17:6:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük ve güçlü telefon isteyenleri hep gözardı ediyorlar, insanlar iphone ve sony compact modelerine mahkum ediliyor. Güçlü bir 4.7 yada 5 inç çıkarsalar alırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonsuz ekran nedir arkadaş bu nasıl bir başlık..?

  • 5 İnç 32 GB SD650 yada Exynos 7880 FHD Amoled Bir cihaz çıkarsalar peynir ekmek gibi satar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Galaxy S8 in genişliği mükemmel. Ama uzunluğu çok azıcık fazla. Bu yüzden S8 gibi 5.8 inç yerine 5.5 inç aynı oranda bir telefon yaparlarsa genişliği de 65 mm falan olur ki elde tutulması da, cebe sığması da süper güzel olur.

  • Her ne kadar kullanmasam hoşlanmasamda şu akıllı telefon konusunda devrim yapan tek firma samsung derim

  • android programına dahil makul işlemci ve ram ve depolama alanına sahip dual kamera 5.2" cercevesiz uygun fiyatlı bir telefon olsa super olurdu..

  • a3 2016 hala çok iyi ve kullanmaya devam ediyorum. 5inçlik bir s8 modelinin çok iyi olabileceğini düşünüyorum.

  • "Sonsuz ekran"



    Bizde herhangibir karşılığı yok bu ifadenin. Kalabalığa bir yazı yazıyorsanız bir sorumluluğunuz var demektir. Çerçevesiz demek istiyorsanız, bu oturmuş bir terim oldu zaten, çerçevesiz diyip geçiniz. Yok ben İngilizceden ne okuduysam onu çeviririm diyorsanız genç insanların algısına tecavüz edersiniz, bu bu kadar açık.



    Lütfen yapmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 15 Kasım 2017; 9:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.