Şimdi Ara

SteelSeries’den Arctis 3 Bluetooth kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SteelSeries’den Arctis 3 Bluetooth kulaklık


    Oyuncu donanımları pazarının uzman isimlerinden SteelSeries, hem kablosuz olarak hem de kablolu olarak kullanılabilme imkanı sunan Arctis 3 Bluetooth adındaki yeni oyuncu kulaklığını tanıttı.


     


    Arctis 3 Bluetooth ne sunuyor?


     


    İki farklı bağlantı çeşidini sunuyor olması Arctis 3’ü simültane çalışan bir kulaklık haline getiriyor. Orijinal Arctis 3 modelinde sadece kablolu kullanım bulunmaktaydı. Örneğin kablolu olarak oyun seslerini dinlerken aynı zamanda kablosuz olarak çevrim içi müzik hizmetlerinden aktarım yapabilirsiniz.


     


    Ayrıca Bkz.Snapchat benzeri filtreler Skype uygulamasına geliyor

    40mm çapındaki neodim sürücüler 20-22,000Hz frekans aralığında çalışıyor ve yüzde 3 civarında harmonik bozulma oranı barındırıyor. Firma çok etkileyici ses kalitesi olduğunu belirtiyor.


     


    Entegre çift yönlü mikrofon, True Acoustic Noise Cancellation teknolojisi sayesinde gürültü engelleyebiliyor ve ses kontrol tuşları var. Kulaklık tek şarj ile 28 saat kullanılabiliyor. Kutu içerisinden 1.2m ve 3m uzunluğunda kablolar çıkıyor. SteelSeries Arctis 3 Bluetooth kulaklığı 130$ fiyat etiketine sahip. 


     







  • Kafa üstü kulaklıkları hiçbirşey sevemedim, (benim için) hiç kullanışlı ve rahat değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyen kullanan var mı?

    Piyanomu ipad, surface vs. USB'den bağlayıp kullanıyorum. Elimde Sennheiser Momentum Wireless kulaklık var. Geçenlerde piyanonun kulaklık çıkışını kulaklığın girişine kablolu olarak bağladım. Eşzamanlı olarak kulaklığı önce ipad sonra surface ile bluetooth üzerinden bağladım. Bana çok basit bir işlem gibi gelmişti, kablolu bağlantıdan piyanonun sesini, bluetooth üzerinden de piyano öğrenmek için kullandığım yazılımın sesini alacaktım. Kazın ayağı öyle değilmiş, kabloyu kulaklığa taktığım anda bluetooth kesiliyor. Hem ipad hem de surface'de sonuç değişmedi, böylece sorunun kulaklığın teknolojisiyle alakalı olduğunu öğrenmiş oldum.

    Biraz karışık oldu ama sanırım derdimi anlattım. Steelseries kulaklığın fiyatı ülkemizde 700 lira görünüyor. Çok para değil ama az da değil, sadece bu sebeple alacağım. İşimi görür mü yoksa önerebileceğiniz başka bir çözüm ya da kulaklık olur mu?




  • Bluetooth olanını telefonda pubg oynamak için alıcam ses geçikme olayını test eden oldumu acaba ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.