Şimdi Ara

God of War Türkçe Altyazı ile Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       God of War'un Türkçe altyazı ile geleceği doğrulandı.

       Konsol Üssü'ne konuk olan PlayStation Türkiye'den Sercan Sülün God of War'u Türkiye'de Türkçe altyazı seçeneği ile satışa sunacaklarını söyledi.
     
       Sohbetin ilerleyen kısımlarında Murat Sönmez "God of War'a anladığım kadarıyla seslendirme gelmiyor, Türkçe altyazı mı geliyor sadece?" diye sordu ve Sercan Sülün "Türkçe altyazı geliyor, evet." şeklinde cevap verdi. 
     
       Ek olarak, Quantic Dream'in geliştirmiş olduğu Detroit: Become Human'ın Türkçe olup olmayacağı sorusuna yanıt "Biz stratejimiz gereği her oyunumuza gerekli başvuruyu yapıyoruz. Detroit de bunlardan bir tanesi." oldu ve benzer bir yanıt Rockstar Games ile 2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive oyunları için de verildi.

       God of War 2018'in başlarında, Detroit: Become Human ise 2018 ilkbaharda PlayStation 4 için çıkacak.








  • O zaman aliyorum bir gadofvor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Detroite de yapın be

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Her türlü alır oynarım. Ps4 ü niye aldık :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hacı ister TR çıksınlar ister çıkmasınlar her türlü alacam..TR çıkmadı diye ileride çıkacak devam oyunu TR olmayacak değil..Bizim destek vermemiz lazım işte..Valla ben PS türkiyeyi takdir ediyorum,Adamlar hiç yoktan çabalıyor..RDR 2 TR gelirse Bu Xbox sahiplerininde işine gelecek..Ama hala Microsoft microsoft diye tutturmuş bazı fanboylar..Ben kullanıcıyım bana destek verene bakarım, işte o kadar..
  • Dublajsiz oyuna para vermem ??

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir öncekinde dublaj oyuna uymamıştı zaten, alt yazı yeterli bizler için.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kralexx42

    Dublajsiz oyuna para vermem ??


    Valla GOW ascension'dan sonra Oyunlarda TR dublaj olmasada olur dedim..
  • Gow ascensionda dublaj güzeldi ama kratosun sesi o kadar kısıktı ki savaşlarda bi halt duyamıyordun.
  • seslendirme beklenmemeli zaten daha çok çok küçük ama bir o kadar da hızlı gelişen gerçek oyunculuk var Türkiye'de 'hardcore' anlamda o yüzden başta altyazı, menü ile başlar bu işler ilerde seslendirmeler de olur ama şuanda Türkçe menü ve altyazı desteği her çıkan oyuna gelmeli kimse Türkiye'de bir oyunu Türkçe olmadan 300 liradan satıp satmıyor demesin firmalar destek vermedikçe bu iş ilerlemez kimse 'bakın Türkçe yok 300 tl hadi alın aaa almadınız Türkiye de oyunlar satmıyor' diyemez. RDR2 ye gelince bence Türkçe olmayacaktır ama olursa umarım sadece ps4 sürümünde olmaz malum ben xb1 da oynayacağım :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çek ordan bana bi kratos
  • Favori oyunlarımdan biri çok güzel bir haber, darısı diğer oyunların başına.Her zaman dediğim gibi Türkçe çıkan oyunları ön siparişle alacağım çünkü bu ülkede yaşıyorum, nasıl Playstatıon Türkiye ekibi taşın altına elini koyuyorsa aynı derecede biz oyuncular olarak bu taşın altına elimizi koymalıyız.Türkiyede olupda xbox kullanıyorum diyenleri anlamıyorum zaten xboxda olan oyunların hepsi playstatıonda da var hatta dahada fazlası var.Eğer bu ülkede oyun sektörünün dahada ileriye gitmesini, oyuncular adına çok daha fazla güzel haberlerin gelmesini istiyorsak oyun adına destek vereceğimiz tek firma playstatıon dur...Lütfen oyunlarımızı psn Türkiye ve yetkili firmalardan alalımki bi işe yasın...
  • Dublaj olsa da orjinal oynardım Kratosun sesi acayip gaza getiriyor beni
  • Darısı detroit become human'ın başına.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İşte bu güzel haber. Sırf bu yüzden protesto olarak Horizon Zero Dawn almamıştım. Hala içim gidiyor ama almayacağım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Mümkünse hiç dublajla uğraşmasınlar. Altyazı ile seslendirme maliyeti arasında uçurum vardır diye tahmin ediyorum. 1 oyuna dublaj geliceğine 10 oyuna altyazı gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gerek yok zaten Türkçe dublaja Altyazı yeterde artıyor bile :)
  • serkanapaydin kullanıcısına yanıt
    Al kardeşim al orjinel al! böyle yapmayın Adamlar satmıyo diolar.Bu iş ticaret bir maliyeti var adamlar yaptıkları yatırımın karşılığını alamazlarsa yapmazlar. Ülkemizde popülerlik belası var. Herkez kalkıyor popüler oyunlara yöneliyor. Pes gibi fifa gibi God of War gibi Horizon ilk oyun yeni bir ıp tutucakmı tutmuyacakmı die yapmamışlardır. 2. Oyun bakarsın türkçe olur. Amam Allah rızası için imkanınız varsa alın şu oyunları orjinel adamlar ışık görsün bizde.
  • bir de microsoft aynı zihniyetle xbox a yerelleştirme getirse ne güzel olurdu. Bu zihniyetle sony e nasıl rakip olmayı düşünüyor şaşırıyorum >:(

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt
    Eğer oyun benden para kazanacaksa benim isteklerimi de yerine getirmek zorunda diye düşünüyorum. Koskoca ülkeye oyun satmaya çalışıp o ülkenin dilini oyuna eklemezsen o zaman son kullanıcının hesap sormaya hakkı var bana göre :) Türkçe altyazı koysunlar ön sipariş veririm ama benim ülkemde oyun satıp benim dilimi koymazsan o oyunun içine, kendi çapımda protestomu yaparım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.