Şimdi Ara

Oppo F5 kamerası yapay zekadan yardım alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo F5 kamerası yapay zekadan yardım alıyor


    Son dönemde yapay zeka teknolojilerinin faydalı olduğu en önemli alanlardan birisi özçekim oldu. Üreticiler kullanıcıların özçekimlerini daha iyi hale getirebilmek için yapay zeka teknolojilerinden faydalanıyor. Oppo buna son örnek.


     


    Daha güzel yüz


     


    Firmanın satışa sunmaya başladığı Oppo F5 adındaki model kullanıcılara daha iyi bir özçekim kalitesi sunabilmek için yapay zeka teknolojilerinden faydalanıyor. Firma bunu kullanan ilk üretici olduğunu iddia etse de daha önce benzer örnekleri görmüştük.


     


    Modelin ön kamerası 20MP çözünürlüğünde ve 1/2.8 inç boyutunda bir sensöre sahip. AI Beauty Technology adı verilen teknoloji, geniş bir insan yüzü veri tabanına sahip. Bu veri tabanında derinin rengi, yaş, cinsiyet gibi detaylar saklanıyor ve özçekim esnasında kullanıcı için hangi ayarların en iyi olacağı hesap ediliyor. Diğer taraftan sensör yüzün 200 civarında noktasını algılayarak özelleştirilmiş efektler uygulayabiliyor.


     


    Ayrıca Bkz.iPhone X kar marjı çok yüksek

    Bu özellik haricinde Oppo F5 ince çerçeveli bir telefon. 6 inçlik 1440x2160 piksel çözünürlükte ekranın görüntü oranı 18:9. Ekranın panele oranı ise yüzde 84.2 civarında seyrediyor.


     


    8 çekirdekli MediaTek MT6763T yonga setinin güç verdiği modelde 4GB/6GB RAM ve 32GB/64GB depolama kapasitesi yer alıyor. 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 3200mAh kapasiteli batarya, Android 7.1 işletim sistemi gibi özellikleri olan akıllı telefon 300$-330$ civarında bir fiyata sahip. 


     







  • Reklam koktu buralar hayır oppo neymiş ki kamerasının yapay teknolojisi olsun çöp çöptür arkadaş

  • Iphone X teki sensor yoksa bosunadir ...

  • h"oppa"la telefon hem akıllı, hemde sanal zeka küpü, fiyatta 300-350 dolares....bence sebil gibi satar yada nah satar. Fifti,fifti yani.

  • Yapay zeka çipi olmayan mediatek ile yapay zeka kullandığını iddia eden OPPO?

    Bu çinliler bizden çakal valla :)

    Yazılımla yapılan yapay zekaları görüyoruz oyunlarda (berbatlar) :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.