Şimdi Ara

IO Interactive Bir Sonraki Hitman Oyunu Hakkında Konuştu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
       Hitman'in Game of the Year Edition'ı bugün dijital olarak PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıktı ve geliştirici IO Interactive bir sonraki Hitman oyunu hakkında konuştu.

IO Interactive CEO'su Hakan Abrak bir sonraki Hitman oyunu ya da ikinci sezonu için büyük ilerleme kaydettiklerini ancak 2018'de belli bir tarihe kadar oyunun detaylarına girmeyeceklerini belirtti.

Hakan Abrak, 

"Bir sonraki Hitman oyunumuz hakkında büyük ilerleme kaydettiğimizi, heyecan verici yeni özelliklerimiz olduğunu ve seride bazı ilklerin olacağını sizlere bildirmek istiyorum, size her şeyi anlatmak için de sabırsızlanıyoruz."

Hitman: Game of the Year Edition şu anda PlayStation Store'da 177,99 TL, Xbox Store'da 180,00 TL, Steam'de ise 132,77 TL fiyat ile satışta.

Hitman: Game of the Year Edition İçeriği:

- Hitman'in ödüllü ilk sezonundaki tüm görevler ve lokasyonlar
    - "Sıfır Numaralı Hasta" Bonus operasyonu
    - 3 yeni Temalı Yükseliş Kontratı
    - 3 yeni Kıyafet
    - 3 yeni Silah

• Steam fiyat güzelmiş.. Düşünebilirim
  • Patient Zero'yu ayrı olarak satmamaları hiç hoş değil,görevi alabilmek için 3 tane dandik kıyafet paketini de almak lazım ki bu da fiyatı 24 TL'den 51 TL'ye çıkarıyor.
  • Tüm bölümlerin olduğu kutulu versiyonu çıkmalı.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hakan Abrak. Türk mü acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolda bulsam almam

• Oyunu alanlara ücretsiz vermeleri gerekirdi, çok saçma bir iş yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

yolda bulsam almam

neden ??
  • Türk, kendisi Hitman:Absolution'un Türkçe altyazı ile çıkış yapmasını da sağlamıştı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord

Hakan Abrak. Türk mü acaba ?

• Ya ben hala oynayamadım ne kadar çok hitman sevenlerinden biri olsam da şu bölüm bölüm çıkmasına sinir olmuştum. Şu bölüm bölüm çıkmasını bırakmalılar normal tam sürüm oyun yapsınlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord

Hakan Abrak. Türk mü acaba ?

Türk tabiki yıllardan beri içinde türklerinde olduğu bir ekip geliştiriyor bu hitman oyunlarını..
  • son çıkan oyunu, bölüm bölüm yayınlanması nedeniyle oynamadım.

• Jasper Kyd ile yeniden anlaşsalar keşke.Japser Kyd ve Hitman ilişkisi, Harry Gregson Williams ve MGS arasındaki bağ gibiydi.Ne diye anlaşmazsınız şu adamla anlamak mümkün değil.

• kataaay kullanıcısına yanıt
    Vay be. Cevat yerli kadar konuşulmuyor sanırım ama hiç. Tabi biraz farklı olaylar ama yine de genelde belirtilir "türk ceo, Yerli kardeşler" gibisinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Hakan Abrak son Hitman oyunu Türkçe çıkacak deyip çıkarmayan yalancı değil mi?

Kanıt:https://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Gamescom_2015_Ozel__Hitman_Turkce_Olacak_mi_Roportaj__ilk_izlenim-13933.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi39

Bu Hakan Abrak son Hitman oyunu Türkçe çıkacak deyip çıkarmayan yalancı değil mi?

Kanıt:https://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Gamescom_2015_Ozel__Hitman_Turkce_Olacak_mi_Roportaj__ilk_izlenim-13933.htm

Hitman oyununun dağıtımını Square Enix yaptığı için ve bir önceki oyun olan Hitman:Absolution'un Türkiye'deki satış miktarları Türkçe dil desteği olmasına rağmen berbat olduğu için büyük ihtimalle Square Enix bu duruma engel olmuş olmalı. IO Interactive oyunun yapımcı firması ancak bu tarz satış ile ilgili politikalara tek başına karar almaları zor olmuş olabilir ne yazık ki. Zaten bu yılın Haziran ayında iki firma yollarını ayırdı ve artık IO Interactive bağımsız bir firma, büyük ihtimalle yeni Hitman(Hitman markasının hakları IO'da kaldı) oyunu Türkçe dil desteği ile gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

son çıkan oyunu, bölüm bölüm yayınlanması nedeniyle oynamadım.

Al işte sana fırsat hepsi tek pakette
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

son çıkan oyunu, bölüm bölüm yayınlanması nedeniyle oynamadım.

Al işte sana fırsat hepsi tek pakette

bir daha böyle yapmamaları için almıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.