Şimdi Ara

Xiaomi Mi 6 4GB RAM versiyonu satışa çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi 6 4GB RAM versiyonu satışa çıkıyor


    Xiaomi’nin gözde amiral gemisi Mi 6’nın fiyatını pahalı bulanlar için daha düşük RAM kapasitesine sahip olan versiyon satışa çıkıyor. Yeni versiyon fiyatı da oldukça aşağıya çekiyor.


     


    Satışlara etkisi olur


     


    Xiaomi Mi 6 modeli normalde en düşük 6GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile gelmişti. Lansman öncesinde 4GB RAM barındıran bir versiyon olacağı beklentisi mevcuttu ancak bu gerçekleşmedi. Görünen o ki Xiaomi sürprizi en sona saklamış.


     


    Ayrıca Bkz.Huawei Honor V10 geliyor

    Yeni Xiaomi Mi 6 versiyonunda 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi yer alıyor. Fiyatı ise 350$ civarında belirlenmiş. Hali hazırda paralel ithalatta 2000TL civarında olan Mi 6’nın fiyatı böylece biraz daha aşağı doğru inecektir.


     


    Xiaomi’nin 4GB RAM hamlesi telefona biraz daha hareketlilik getirecek ancak arka planda toplam satışların artmasına yönelik bir amaç mevcut. İlk 10 ayda 70 milyon akıllı telefon satan firma yıl sonuna kadar 80 milyon civarında bir satış bekliyor. Gelecek yıl için de 100 milyon civarında bir beklenti mevcut. Daha ucuz Xiaomi Mi 6 modeli bu hedeflere büyük katkı sağlayacaktır. 


     







  • Bence satışları arttirmak icin 8 Gb ramli Prime vb. Versiyonu satisa cikarmalilardi. 4 Gb ramli versiyon cokta fiyat farki olmadigi icin pek anlam ifade etmiyor. Eger 300-320 dolar bandinda cikabilseydi 4 Gblik versiyon, o zaman cok anlam ifade ederdi.

  • TR'ye gelişi 1800 olsa bile iddialı satar

  • Telefonu yakından inceleme fırsatı buldum. Çok akıcı çalışıyor. 4 GB ile 6 GB arasında pek fark olmayacak kanımca. 1800-2000 arası para verebilecekler için biçilmiş kaftan bu telefon. Güncelleme neden gelmedi diye ağlamama şartı ile tabi. Bakınız Xiaomi 5S e hiç bir güncelleme vermedi firma.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerim5100

    TR'ye gelişi 1800 olsa bile iddialı satar

    şuan zaten o fiyatlara alınıyor ki 1600den aşağı gelmesi lazım
  • Xiaomi mi 6.. 128 gb zaten 1999 TL



    Yeni 4 gb lık versiyon 350 $ = 1350~ TL



    1500 TL ye bize gelir, aradaki 500 tl ram için verilir mi denemek lazım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500-1600 seviyesinde yok satar.

  • 4gb ram ile pil performansında da bir miktar artış olacaktır.
  • Mi 6 ile arasında ki az fiyat farkına değer mi, bilemiyorum.

  • 1-2 hafta içerisinde mi 6 alacakken bunu gördüm ortalama ne zaman gelir ülkeye ?
  • 11.11 indirimleri ile şimdi alacağınız bir telefon bu gelecek olandan daha mantıklı olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye Türkiye pazarına kendileri girmiyor bizi paralel yapılara mecbur bırakıyor aklım ermiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ztalan

    Niye Türkiye pazarına kendileri girmiyor bizi paralel yapılara mecbur bırakıyor aklım ermiyor.

    söylediğiniz gibi basit değil, Türkiye pazarında olduklarını farz edelim bunun ek getireceği birçok maliyet olacak firmaya, o zaman mi6'nın fiyatı 3000 lirayı bulur diğer markalardan farkı kalmaz
  • Keşke en baştan 4gb ram + 64gb rom+ micro sd ile gelseydi 6gb ram çok da işlevsel değil androide 3 bile yetiyor hadi ilerde şişme yapar diye 4 tam ideali.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1789 tl fiyat var alınır mı ? alınmaz mı bilinmez lakin mavi telefon 64 gb ve 4 gb ram olarak çımış ve sırf renginden dolayı alacağım galiba telefon harika olmuş

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sucuks

    1789 tl fiyat var alınır mı ? alınmaz mı bilinmez lakin mavi telefon 64 gb ve 4 gb ram olarak çımış ve sırf renginden dolayı alacağım galiba telefon harika olmuş

    n11'den çekle 6gb olanı 1800-1850 gibi bir fiyata alınıyorken, 4gb olana o para verilmez, rengi için alırım diyorsanız bir şey diyemem.
  • mavi renk kesinlikle tartışılmaz bir güzellik sunuyor ben en çok bu sebeple düşünüyorum ve sanırım 20 dk sonra alacağım ayrıca kullanıcılar 6 gb ram in 3 gb gibi bir kısmını kullanamadıklarını söylüyorlar eğer bu doğruysa 6 gb almanın tek mantıklı yanı hafıza kısmının 128 gb olması kalıyor bu defada hepsiburada da 200 tl fark ortaya çıkıyor ..Neden hb.. çünkü iş bank kullanıcısıyım ve taksitle almayı düşünüyorum ..aslında fiyat performans olarak huawei 9 lite de tercih edilebilir lakin onun da bataryası 3 saatte felan doluyor diye bilgiler alıyorum sırf o sebeple kaçıyorum ondan bakalım hayırlısı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sucuks

    mavi renk kesinlikle tartışılmaz bir güzellik sunuyor ben en çok bu sebeple düşünüyorum ve sanırım 20 dk sonra alacağım ayrıca kullanıcılar 6 gb ram in 3 gb gibi bir kısmını kullanamadıklarını söylüyorlar eğer bu doğruysa 6 gb almanın tek mantıklı yanı hafıza kısmının 128 gb olması kalıyor bu defada hepsiburada da 200 tl fark ortaya çıkıyor ..Neden hb.. çünkü iş bank kullanıcısıyım ve taksitle almayı düşünüyorum ..aslında fiyat performans olarak huawei 9 lite de tercih edilebilir lakin onun da bataryası 3 saatte felan doluyor diye bilgiler alıyorum sırf o sebeple kaçıyorum ondan bakalım hayırlısı

    android ram'in ortalama %40 kadarını önbellek olarak kullanır yani 6gb mi6'da 2.5-3gb falan ram kullanıyor boşta, 4gb ile nasıl bir fark olur dersen örneğin 6gb olan cihaz bir uygulamayı 1 saniyede açarsa 4gb olan 1.2sn'de açar. Hayatınıza bir fark yaratmaz bu süre sadece bilginiz olsun dedim.




  • aynen bende bu düşüncedeyim tek fark 64/128 gb farkı ki ben zaten 4 yıldır note 2 kullanıyorum hesabedin :)
  • Mi 6 4gb versiyonu alacığınıza mi note 3 alınhem daha uygun hemde ekran büyük 5.5 inç. Düşük olmasının nedeni işlemcisi ama 8 çekirdekli sd 660 var ve 6gb ram 64gb ben olsam note 3 alırdım mavi ve siyah da satılıyor aynı fiyata

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.