Şimdi Ara

Mobil cihazlar Sorunu Devamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Mobil cihazlar Sorunu Devamı

[Anketi Değiştir] [Normal Mesaja Çevir]
(En Son Oy Tarihi: 13.11.2004)
Giriş
    bu teklif leventavcibjk nickli arkadaş tarafından gündeme getirildi fakat pek ilgi olmadı http://forum.donanimhaber.com/m_1296671/tm.htm

BENCE ARTIK MOBİL CİHAZLAR BÖLÜMÜNÜN BÖLÜNME ZAMANI GELDİ MOBİL CİHAZLAR HEP TELEFON HEP TELEFON ARALARDAKİ NOTEBOOKLAR POCKET PC LER GÖRÜLMÜYOR BENCE ARTIK CEP TELEFONU BÖLÜMÜ AÇMA ZAMANI GELDİ .. LÜTFEN BU TEKLİFİMİ TARTIŞALIM DÜŞÜNELİM BİRDE ANKET AÇTIM .

LÜTFEN HERKESE CEVAPLASIN

SAYGILAR

• Lütfen hiç fikri olan yok mu ??

Modlar bu fikrim ile ilgilenen yok mu??
  • ayrılması iyi olur gibime geliyor kesinlikle
  • İŞALLAH ADMİNLER BUNU GÖRÜR WE Bİ ÇÖZÜM SUNARLAR
  • iNŞŞALLAH SESİMİZİ DUYURABİLİRİZ
  • Mobil Cİhazlar Cep Teli ve Diğer Mobil Cihazlar diye ayrılırsa DİĞER MOBİL CİHAZLAR bölümünün çok ilgisiz kalacağını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

Mobil Cİhazlar Cep Teli ve Diğer Mobil Cihazlar diye ayrılırsa DİĞER MOBİL CİHAZLAR bölümünün çok ilgisiz kalacağını düşünüyorum

NİYE????

EĞER MOBİL CİHAZLARI İNCELERSEN DİĞER MOBİL CİHAZLARLA İLGİLİ PEK ÇOK SORU VAR FAKAT ARADA KAYBOLUYOR

BEN 4-5 SORU SORDUM DİĞER MOBİL CİHAZLARLA İLGİLİ SADECE 1-2 SİNE CEVAP ALDIM VE PEK ÇOK KİŞİNİN AYNI PROBLEMİ YAŞADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle ayrılmalı hatta mobil oyun ve programm falan diyede ayrılmalı...
  • Sefer6600 sakin ol biraz ya nedir bana olan bu düşmanlık anlamıyorum. ben kendi düşüncemi söyledim. BÜYÜK HARFLERLE yazmana gerek yok.

ben mobil cihazlar bölümüne günde 500 kere giriyorum zaten.sadeceorası değil bu tüm bölümler için geçerli
  • quote:

Sefer6600 sakin ol biraz ya nedir bana olan bu düşmanlık anlamıyorum. ben kendi düşüncemi söyledim. BÜYÜK HARFLERLE yazmana gerek yok.

ben mobil cihazlar bölümüne günde 500 kere giriyorum zaten.sadeceorası değil bu tüm bölümler için geçerli

yok yaw ne siniri yok siniri belirtmek için buyuk yazmadım yanlış anlama yazmadan önce bi şifre girdim o buyuk harfti buda öyle olmuş

• BENİM YARIN Kİ SINAVA ÇALIŞMAM GEREKİYOR O YUZDEN Bİ SÜRE CEVAP VEREMEYECEĞİM
  • sefer6600
  • Ya büyük boyutlu da yazabilirsiniz ama yeterki büyük harflerle yazmayın acayip göz yoruyor.
    Mobil cihazların cep ve notebook ayrılmasına gerek yok. Zaten notebook ile ilgili soru soranlar fazla yok, bu yüzden yapılırsa (ki yapılması imkansız) hiç ilgi olmaz notebook bölümüne
  • Kesinlikle ayrılması gerekiyor. Biz işyerinde sadece notebook kullanıyoruz, fakat mobil cihazlar bölümünde cep tellerinden başka birşey yok.
  • Bethesta hocam bölümler ayrılırsa notebook bölümü bence zayıf kalacak.ayda yılda bir girilen bir bölüm olacak :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Ya büyük boyutlu da yazabilirsiniz ama yeterki büyük harflerle yazmayın acayip göz yoruyor...

ben çözümü buldum kardeş BÜYÜK HARFLE yazanların yazılarını okumuyorum..
  • ama öyle düşünmeyin yaw sadece notebook ve cep teli diye ayrılmayacak

MOBİL CİHAZLAR VE DİĞER MOBİL CİHAZLAR diye ayrılacak

• quote:

Bethesta hocam bölümler ayrılırsa notebook bölümü bence zayıf kalacak.ayda yılda bir girilen bir bölüm olacak :(

tamamen katılıyorum
    bu istekleride yapılırsa artık herhalde notebook bölümünü note ve book olarak ayırtmak isterler başımıza çıkartmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 11 Kasım 2004, 19:17:28 >
  • teknik yardım ve donanım bölümüne laptoplarla ilgili topic açıldığında ses çıkarılmazsa sorun kalmaz.
  • Arkadaşlar telefon kısmı ve mobil cihazlar kısmı diye ayrılsa daha güzel olacağına eminim. Sadece notebook diye ayırmak olmaz zaten. Telefon herkesin kullandığı bir elektronik alet o yüzden popüler ve ayrı bir forumu hakediyor. Ama benim gibi telefonlarla fazla ilgilenmeyen ama mobil cihazlarla daha çok ilgilenen biri için bu çok güzel olacaktır. Umarım en kısa zamanda bu olay gerçekleşir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.