Kutu ağzındaki 7 mm lik yanakların herhangi bir sorun yaratacağını düşnmüyorum. Öncelikle kesmeden denemekte fayda var, eğer yeterli peformans alınmazsa kutu bu çıkıntının hemen altından enlemesine makas ile kesilebilir, (ben daha önceden evde bulduğum eski demis makası kullanmıştım tenekeyikağıt gibi kesebiliyor bu makaslar.)
Ateni bitirdim Çok yüksek olmasada yeterli verimi sağlamakta ve ben memnun kaldım.rxq yüksek olması nedeniyle sinyallere bağlı olarak wep şifreli bir ağa saldırdım sonuç oldukça iyi şimdi cam kenarından yazıyorum:) Teşekkürler
ilk olarak herkese selamlarımı iletmek isterim. siteyi zaten çoktandır takip etmekteyim ve en sonunda üye oldum. size bu konuda bir sorumolacaktı. eğer gözümden kaçmadıysa bu el yapımı antenleri herkes bilgisayarına bağlamış ve sinyal almaya çalışmış. peki bu antenleri hiç wireless modeme ya da accessPoint'e bağlayarak sinyal vermeyi düşünen, yapan ve sonuç alan oldumu. yani "ben bu antenden yapsam da wireless modemime bağlasam sonra 500 mt uzaklaşıp notebook bilgisayarın sadece kendi wifi sini kullanarak bağlansam" gibi bir durum sozkonusu olabilir mi? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. ayrıca faydası olabilir düşüncesindeyim : Link
d=84 mm alt kesim frekansı: 2091.64 MHz üst kesim frekansı: 2731.96 MHz bakır iletken uzunluğu: 30.4 mm Bakır elektrotun kutunun dibine uzaklığı: 57.7 mm kutu boyu: 134 mm
İdeal boyutlar tüm 2400 MHz frekansını kapsıyor farklı frekans denemeleri için 2100-2400 arası da çalışabliyor.... işte resimler...
orjinal kutu bu...
deldikten sonra....
canlı ucu lehimlerken foto çekemedim ancak montaj gerçekleşince foto imkanı oluştu.. konektör montajı....
komple görünüm.... zaten nesi var ki bi kutu bi konektör.....
bitmiş hali....
netstumbler sonuçlarını açık alanda imkanım olursa test ettikten sonra yayınlayacam...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_kosif -- 7 Temmuz 2008; 20:30:09 >
Benim edimax'ın anteni de iyi çekmiyor, laptopun ki daha iyi çekiyor. Bunu artırmak için ne yapmalıyım? geniş bir kaseye rastgele aliminyum folyo sarıp ortasına edimaxı koydum daha fazla bağlantı gördü ama sinyal kalitesi artmadı. Ben çok beceriksizim arkadaşlar benim için bu kutulu antenden yapan olursa parası neyse vereyim yoksa ben kendim yapamam. hep konnektör bağlayın demişsiniz bu kutuyu delip içine edimax'ın anteninini koysak da olur mu? bunun ölçümleri nedir?