Şimdi Ara

Monument Valley 2 nihayet Android’e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Monument Valley 2 nihayet Android’e geldi


    Büyüleyici atmosferi ile mobil dünyanın en beğenilen oyunlarından birisi haline gelen Monument Valley, devam oyunuyla iOS platformundan sonra nihayet Android platformuna da geldi.


     


    Daha da etkileyici


     


    İlkinde elde ettiği başarıyı daha da yükseğe taşıyan Monument Valley 2 oyununda kahramanımız Ro ve kızının yeni dünyaları keşfetme macerasına ortak oluyoruz. İzometrik bakış açısının devam ettiği oyunda iki karakteri zaman zaman beraber zaman zaman ayrı biçimde yönetmek zorundayız.


     


    Ayrıca Bkz.İlk Android açık betası bundan 10 yıl önce yayınlandı

    Tek ekranda iki karakter olduğu için yönetmenin biraz zorlaştığı oyunda çevredeki pek çok nesne etkileşim barındırıyor ve çözemediğiniz bulmacalar için anahtar haline geliyor. Bölümü tamamladığınız zaman bina tasarımının üzerine yeni bir yapı daha bindiriliyor ve bu şekilde dünyaları tamamlamış oluyorsunuz.


     


    Etkileyici atmosferi yanında müzik ve ses efektleri ile de çok başarılı olan Monument Valley 2, her iki platformda da 17.99TL olarak satışa sunulmuş durumda.


     

    Monument Valley 2: Google Play II App Store



     





  • Android platformunda zaten apk ile korsan oynandığı için o tarafı düşünmüyorlar pek.

  • Geçen haftalarda haberi yapıldı burada, ücretsiz çıkacak Androide diye. ? E ee 17 tl diyor. Kusura bakmasınlar ama normal oynamada 1 saat sürmeyecek bir oyuna 17 tl vermem. Oyunda bölüm sayısı çok az. Al güzel görseller var oyun kısa da olsa diyorlar birazda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 7 Kasım 2017; 13:43:25 >
  • 1.oyun harikaydı, 2.oyun da harikadır eminim, ama bu para bu oyuna çok fazla. 5 TL olsa belki dicem ama 18 TL ye kaç tane satarlar bilemiyorum

  • Hem oyunu satın alırken fahiş fiyattan al, hemde ekstra bölümler için para ver, iyiymiş. Maksimum 2 saatte bitecek bir oyun olduğunu da söylemeden edemeyeceğim.
  • Çok daha ucuza, çok daha kaliteli olan yüzlerce oyun var. Hatta bazıları bedava. Bi bu oyun bide framed oyunu orjinal olmanın kaymağını yiyorlar. Aldıkları ücrete kesinlikle değmezler..

  • Android için reklamlı çıkarıp, ücretsiz yapsalar korsan derdi de olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 1.si gibi çok güzel ancak beklediğimden çok çok daha kısa. 1 saat gibi bi sürede bitirdim, hatta yavaş bile oynadım denebilir. Play ödüller paraları boşa gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya İyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.