Şimdi Ara

Galaxy Note 9 'crown' kod adı altında geliştirilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galaxy Note 9 'crown' kod adı altında geliştirilecek

    Amiral gemisi cihazlarla ilgili söylentiler genellikle aylar öncesinden başlar. Samsung'un Galaxy Note 8'i piyasaya sürmesinin üzerinden çok geçmeden şimdi de Galaxy Note 9 hakkında konuşulduğunu görüyoruz. Son iddialara göre cihaz “crown” kod adı altında geliştirilecek.

     

    Ayrıca Bkz.Call Of Duty: WWII satışları Infinite Warfare'ı solladı
    Güney Koreli şirket yeni Galaxy Note amiral gemilerini genellikle Eylül ayında piyasaya çıkarır. Galaxy Note 9'un gelmesine neredeyse bir yıl var ancak bu durum bile akıllı telefonla ilgili söylentilerin yayılmasına engel olamamış durumda.

     

    Note 8'in kod adı baikal'dı


    The Investor tarafından yayınlanan son rapora göre, Samsung yakında "crown" kod adlı yeni bir amiral gemisi cihaz geliştirme çalışmalarına başlayacak. Bahsi geçen telefonun Galaxy Note 9 olduğuna yönelik ciddi iddialar var.

     

    Galaxy Note 8'in kod adı Rusya'da bulunan ve dünyanın en büyük göllerinden biri olan "baikal" (baykal) olarak belirlenmişti. Yani bu aslında phablet'in geniş ekranına dair bir ipucuydu. Raporda "crown" kod adının da muhtemelen Samsung'un büyük boyutlu akıllı telefon pazarındaki etkisini daha da genişletme arzusunu ima ettiği belirtiliyor.







  • Haber için yazara teşekkürler ama "içeriği", "Başlığı" doldurmak bir yana kendiyle çelişiyor. Bunun bir söylenti olduğunu (kesinliği ne olursa olsun) söyleyen bir içeriğe "adı altında geliştirilecek" diye başlık atmak biraz clickbait veya yanlış yönlendirme olmamış mı? İçerikteki 2 paragraf kendini tekrar eden, her sene bir yenisi çıkacağı aşikar olan ve özelliği veya lansmanı hakkında herhangi bir bilgi sunmayan bir yazı olmuş. Keşke çeviri için acele etmek yerine altını doldurabilecek bir içerik ile sunulsa ne güzel olurdu (bu beklenti ile okudum haberi o yüzden bu yorumu yazıyorum).

  • Samsung'dan 2018 yılı için beklentim; Güzel bir A3. Yani ekran boyutuyla oynanmadan kasası küçültülmüş, bataryası daha da iyileştirilmiş ve parmak izi daha kullanışlı hale getirilmiş bir A3. Büyük telefondan sıkıldım. Zaten dolar yüzünden A3 2017 fiyatı bile 1699 TL olmuş. Kim bilir Note-9 kaç TL olur. 2018'de maaşlara gelecek zamlar belli tüm sektörlerde aşağı yukarı. Ama telefon fiyatları şimdiden fazlasıyla şahlandı.
  • Bununda adı Kılıçdaroğlu olsaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin de görelim artık.
  • selçuk inan'dan sonra samsung galaxy serisinin ismini komple değiştirmeye karar vermiş
  • Daha durun lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.