Şimdi Ara

Björk'ün yeni albümü sadece kripto para ile satılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Björk'ün yeni albümü sadece kripto para ile satılacak

    İzlandalı müzisyen ve besteci Björk, yeni albümü Utopia’nın sadece kripto para birimleri aracılığıyla satın alınabileceğini açıkladı. Satışlar sadece Bitcoin, Litecoin, DASH ve AudioCoin ile gerçekleştirilecek.
     

    Bu iş için Blockpool ile ortaklık kuran şarkıcı, albümü satın alanlara 0,60 dolar değerinde olan 100 Audiocoin hediye edecek. Ayrıca Björk’ün diğer albümlerini satın alan ve konserlerine gidenler daha fazla Audiocoin kazanacak.

     
    Björk’ün Utopia albümü 24 Kasım’da satışa çıkacak. Björk'ün geçtiğimiz yıl çıkardığı Vulnicura isimli albümün video kaydı 360 derece kaydedilmiş ve sanal gerçeklik platformlarında satışa sunulmuştu.
     
    Bitcoin ve türevlerinin bu şekilde desteklenmesi, dijital paralara olan güveni arttırıyor. Güven arttıkça da bu tür paralar değer kazanıyor. Bitcoin şuan 7350 dolar seviyesine ulaşmış durumda.
     
    Albümü buradan satın alabilirsiniz. 
     







  • İşi biliyorlar aga. işi biliyorlar derken, şarkılarını hiç dinlemedim. ama, bitcoin ile Albümlerini satması akıllıca olmuş. Dolar eski nesilde kalmış bunlarda, doğru olanda bu.
  • bitcoin lobisi iyi çalışıyor
  • adamı zorla YouTube dan indirmeye teşvik esiyosunuz..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.