Şimdi Ara

Kingsman - The Secret Service ile farklı bir bakış açısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kingsman - The Secret Service ile farklı bir bakış açısı


    Kingsman: The Golden Circle Game oyununu fazla beğenmediyseniz daha iyi bir alternatif mevcut. Kingsman - The Secret Service bir süredir erken erişimde ve biraz daha aksiyon dozu yüksek bir oyun.


     


    Kingsman - The Secret Service nasıl oynanıyor?


     


    Kingsman - The Secret Service oyunu 2D grafiklere sahip ve üs savunma tarzı bir oynanış sunuyor. Bu açıdan King of Thieves oyununa benziyor diyebiliriz. Oyun sağa veya sola ilerliyor.


     


    Oyuna Eggsy olarak başlıyorsunuz ve bir kaç önemli görevin ardından rozet ve istihbarat puanlarına sahip oluyorsunuz. Daha sonra yıkılan Kingsman gizli üssüne gelerek ayağa kaldırmanız gerekiyor. Esas hikaye buradan sonra başlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Animal Crossing: Pocket Camp sınırlı olarak erişime açıldı

    Oyunda farklı görevleri yerine getirerek rozet ve istihbarat puanı kazanmanız gerekiyor. Seviye atladıkça bunlarla kendinize ekipman alıyor ve üssünüzü güçlendiriyorsunuz. Göreve çıktığınızda üssünüzün başka bir oyuncu tarafından baskın yemesi muhtemel. Bu yüzden iyi bir strateji uygulamanız gerekiyor. Kurduğunuz güvenlik sistemini kendiniz düşman rolüne geçerek bizzat deneyebiliyorsunuz.


     Kingsman - The Secret Service ile farklı bir bakış açısı


    Oyunda ilerledikçe Harry ve Merlin gibi karakterlerin kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca görevlerde Poppy, Gazelle, Valentine gibi bosslar da sizi bekliyor.


     


    Hem üssü koruma hem de görev yapıp puan toplama şeklinde ilerlediğiniz oyunun kontrolleri ekran üzerinden oluyor. Sol kısımda yön çubuğu, sağ kısımda ise silah seçimi ve zıplama komutları yer alıyor. Oyun Android tarafında erken erişimde. Yani hatalar olabilir. iOS sürümü ise henüz çıkmadı.


     

    Kingsman - The Secret Service: Google Play

     


     



     



  • O değil de, Eggsy nasıl bir isimdir ya. :)


    Yumurtamsı.

  • isime gel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.