Şimdi Ara

Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları
    Android ve iOS işletim sistemli cihazlar için öne çıkan oyunları bir araya getirdik. Listemizde arayüz, kamera, çizim ve dil uygulamaları ve oyunlar yer alıyor. Uygulamaları seçerken yakın zamanda çıkmış veya güncellenmiş olanları seçmeye özen gösterdik.
     
    İşte Kasım ayının öne çıkan uygulama ve oyunları: 

    Microsoft Launcher - Ücretsiz

    Microsoft tarafndan 2015 yılında geliştirmeye başlanan Arrow Launcher isimli arayüz uygulaması önemli bir güncelleme aldı. Güncelleme ile uygulamanın arayüzü ve adı değişti.

     

    Microsoft Launcher adıyla yenilenen uygulama, Windows 10 ve Microsoft servisleri ile uyumlu çalışıyor. PC ile Android cihaz arasında takvim, belge, etkinlik ve web ziyaretlerini senkronize ediyor.

     
     
    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları


    Be My Eyes - Ücretsiz

    Görme engellilere yardım amaçlı geliştirilen uygulama, görme yetisi düzgün olan ve diğerlerine yardım etmek isteyen insanlarla, görme engellileri akıllı telefonlar aracılığıyla bir araya getiriyor.


    Uygulamada görme engelli kullanıcılar, yardım talep ettiği nesneyi cihazın kamerasını kullanarak konu başlığı ile birlikte paylaşıyor. Görme engeli bulunmayan kullanıcılardan, talep edilen yardıma sesli bir şekilde yanıt veriyor. 


    Örneğin görme engelli bulunan bir kullanıcı iki konserve resmini uygulamaya atıp bunlardan hangisi fasulye konservesi diye sorduğu soruya sesli yanıt alabiliyor.

     

    Android İndirme Linki  | | iOS İndirme Linki

     
    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları
     

    Stranger Things: The Game - Ücretsiz

    Geçtiğimiz hafta Netflix'te yeni sezonu yayınlanan Stranger Things dizisinin mobil uygulaması uygulama marketlerinde yerini aldı.


    Hawkins çevresinde keşfe çıkıyor ve karşılaştığımız bulamacaları çözmeye çalışıyoruz.

     
     
    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları


    IKEA Place - Ücretsiz

    IKEA Place, iOS 11 ile Apple ekosistemine eklenen AR özelliklerini en iyi kullanan uygulamalardan birisi. Uygulama sayesinde IKEA'da satılan ürünlerin evinizde nasıl duracağını ve gerçek fiziksel ölçülerini görüntüleyebilirsiniz.

     

    iOS İndirme Linki - App Store'un Türkiye mağazasında bulunmuyor

     
    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları
     

    Pronounce - Ücretsiz

    Pronounce, kelimelerin yabancı dillerdeki telaffuzunu seslendiren bir Android uygulaması. Telefonun kendi içerisnde bulunan text to speech modüllerini kullanıyor. Bu sayede herhangi bir internet bağlantısı gerektirmiyor.


    Uygulamanın arayüzü ve kullanımı oldukça basit. Ekrana kelimeyi yazın, dil seçin, seslendirsin.

     
     
    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları


    ProCam 5 - 17,99 TL

    iOS'in varsayılan kamera uygulamasında manuel çekim modu bulunmuyor. Manuel seçimler yaparak fotoğraf çekmek istediğinizde App Store'dan üçüncü parti uygulamalar yüklemeniz gerekiyor. Bu uygulamalardan ProCam 5, sahip olduğu özellikler ile öne çıkıyor. Varsayılan kamera arayüzüne çok benzeyen tasarımı ve yetenekli özellikleri sayesinde iPhone ve iPad'iniz ile yüksek kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz. ProCam 5, kameraya rakiplerinden daha fazla müdahele edebiliyor.

     
     

    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları
     

     

    Pixure - 17,99 TL 

    Pixure uygulaması ile mobil cihazlarınız üzerinden piksel sanatına yönelik resimler hazırlayabilirsiniz. Pixure, basit bir arayüze sahip. Diğer piksel çizim uyuglamalarından farklı olarak üçgen, dikdörtgen ve çizgi gibi hazır şekiller kullanılabiliyor. Pixure, ile resim oluşturmak çok kolay. Hazırlanan resimleri iCloud'a kaydedebilir veya Adobe Creative Cloud hesabınıza aktararak masaüstündeki Photoshop ve Illustrator yazılımlarına gönderebilirsiniz.

     
     

    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları


    Batman: The Enemy Within - İlk bölüm ücretsiz

    Batman: The Telltale Series'in devamı olan oyun, geçtiğimiz ay indirmeye sunuldu. Yeni oyunda Gotham şehrinin Riddler bulmacaları ile karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Bunun üzerine Joker ve acımasız federal bir ajan eklenince Batman hiç de kolay olmayan ittifaklar kurmak zorunda kalıyor.

     
     

    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları

     

    Into the Dead 2 - Ücretsiz

    Zombi aksiyon oyunu Into The Dead'in devamı olan bu oyunda yenilenen hikaye ve birden fazla hikaye sonu bizleri bekliyor. İlk oyunun dinamikleri geliştirilmiş ve yeni haritalar ile silahlar eklenmiş. İlk oyuna göre daha gerçekçi bir oynayış da bulunuyor.

     

    Android İndirme Linki  | | iOS İndirme Linki 

     
    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları
     

    Battle Golf Online - Ücretsiz

    Battle Golf Online, çevrimiçi oyuncular ile aynı anda golf oynayabileceğiniz sevimli grafiklere sahip bir oyun. Oyunda golf topunu hedefe ilk sokan kullanıcı turu kazanıyor. Battle Golf Online'ın kontrolleri kolay oynanoşa göre tasarlanmış. Mobil cihazınız üzerinden arkadaşlarınıza kafa tutmak ve eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız bu oyunu tavsiye ediyoruz.

     
     

    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları

     

    Maceracı Yüzgeçler - Ücretsiz

    Televizyonda yayınlanan Maceracı Yüzgeçler çizgi filminin bu oyunu minik kardeşlerimiz için ilgi çekici olacaktır. Oyunun tasarımı ve sesleri çok şirin bir şekilde tasarlanmış. Oynanış da oldukça basit. Engelleri geçmek ve altın toplamak için bir defa dokunmak yeterli oluyor. Türkçe dil desteği sayesinde küçük kardeşlerimiz dahi oyundaki karakterini güçlendirebilir ve özelleştirebilir.

     
     
    Kasım ayının öne çıkan oyun ve uygulamaları
     







  • Likea uygulamasi store de görünmüyo linki düzeltin.!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Likea uygulamasi store de görünmüyo linki düzeltin.!!

    AppStore'un Türkiye mağazasından indirilmiyor malesef
  • IKEA uygulaması Türkiye'den ulaşılamıyor maalesef.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.