Şimdi Ara

Sony'nin mobil dışındaki tüm bölümleri son çeyreği kârla kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony'nin mobil dışındaki tüm bölümleri son çeyreği kârla kapattı

    Sony'nin tüm bölümleri üçüncü çeyreği kârla kapatırken yıllardır bir türlü istenilen çizgiye ulaşamayan Sony Mobile zarar bildirdi. Japon teknoloji devinin mobil bölümü zayıf cihaz satışları ve  hammadde fiyatlarına bağlı giderlerdeki artış nedeniyle 22.1 milyon dolar zarara uğradığını duyurdu. Şirket genelinde ise 18.25 milyar dolar gelir ve 1.15 milyar dolarlık net kâr elde edilmiş durumda.

     

    Ayrıca Bkz.HTC U11 Plus şeffaf renk seçeneğiyle gelebilir
    En iyi performans gösteren bölümlerinden birinin de şirketin yarıiletken işinin olduğunu görüyoruz. Akıllı telefonlar için görüntü sensörleri üreten birim tek başına 436.6 milyon dolarlık bir faaliyet geliri elde etmeyi başarmış durumda. Şirket mobil görüntü sensörleri çıkarmak için kendi görüntüleme işlerini ihmat etse de bunun doğru bir karar olduğunu görüyoruz.

     

    PlayStation ve oyun bölümü de büyük kâr sağladı


    Sony'nin oyun bölümü de iyi bir performans gösterdi. Şirket oyunlardan ve konsoldan 484.3 milyon dolar gelir sağlamış durumda. Öte yandan Sony, Spider-Man'ı yeniden canlandırmak için Marvel'la ortaklık kurmanın meyvelerini de toplamış görünüyor. Sony Pictures, Örümcek-Adam: Eve Dönüş (Spider-Man: Homecoming) filminin başarısıyla bağlantılı olarak kazançlarını arttırdı ve bölümün hanesine 68.8 milyon dolarlık bir gelir yazdırmayı başardı.







  • birisinin aklına telefondaki tasarımı değiştirme fikri gelse belki mobilde de zarar etmezler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sony artık telefonu sensörleri denemek için çıkarıyor başka açıklaması yok gibi.

  • karlılık kasa ekran oranıyla doğru orantılı.. çerçeveyi indirsin oled ekran koysun alalım. ayrıca şarj süresi de diğer telefonlara kıyasla çok uzun.

    millete sensör satıyor harika fotolar çekiliyor ama kendi teline koyduğu sensörü kalite anlamında düşük kalıyor.

    tek mantıklı düşüncesi güç tuşuna parmak izi koyması

  • Sony akıllı telefon departmanında toptan değişime gitmesi gerekiyor,bu kafa ile global anlamda tüketiciler nezdinde antipati kazanacaklar.
  • Ayrıca bootloader unlock yapınca DRM'ler silindiği için zaten kötü olan kamera iyice leş gibi çekiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldum olası hep Sony telefon almak istemişimdir ama sağolsun yine Sony her seferinde almamam için beni ikna etti.. Topu topu 3 şey düzeltecek; tasarım, ekran, kamera. Hayır yani, "dandik bi firma, yapamaz zaten" durumuda yok. Bu neyin inadıdır anlaşılır gibi değil.

  • O çerçeveyle kar etmesi düşünülemez

  • Tasarım ve kamera yazılım ekibinden zararı talep etsinler. Bir sonraki telefon, en şık telefonlardan birisi olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony akıllı telefon dan öncede vasattı,Sony Ericsson ile bir çıkış yakalamıştıki o dönemde yine absürt tarafları vardı. (şarj aparatları, kulaklık girişleri vs.standart dışı sadece kendi üretimine izin veriyordu. Yine SE dönemindeki başarısı Ericsson sayesinde idi, Ericsson SE deki hissesi ni Sony ye satması ile yine hızla geriledi...







    En vasat birimidir Sony nin mobil birimi, walkman, konsol, yada kamera tarafından mühendisler ile çalışmalı, son 10 senedir ki ekibin hepsini kovmalı,Sony ile alakası olmayan bir birim gibi duruyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 1 Kasım 2017; 0:06:03 >
  • z3 compact kullanıyorum ama şuanki xperia'lar tasarım olarak tırt

  • Şu tasarımı değiştirseler o bölümde kar edecek.

  • Rakiplerine bakıp azıcık kullanıcıların yorumlarını dinleseler zarar etmezlerdi.

  • Sony çerçeve kalınlığı kadar zarar ediyor. Eğer çerçeveyi inceltirse zararı da o kadar azalır
  • Şu SONY Mobile neyin kafasını yaşıyor gerçekten anlam veremiyorum, milyar dolarlık şirket hiçbir mühendis demiyor mu ''aga bu çerçeveler ne'' rakiplerin telefonlarını hiç mi görmüyorlar, başka bir dünyada mı yaşıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 31 Ekim 2017; 23:50:9 >
  • Süper ince çerçeveli telefonlarıda görüyoruz uygulama video vs. açınca Sony'nin mobil dışındaki tüm bölümleri son çeyreği kârla kapattı
  • o çerçeve ile o tasarım ile hadi olduda bi nebze almayı düşünenler telefonun fiyatına bakıp dalgamı geçiyorsunuz diyip , daha iyi tasarımlı daha iyi ozellıklı cıhazlara yonelıyorlar.
    bence sony'nin daha düzgün bi tasarımla fiyatını fp olarak piyasaya cıkartarak satıs patlaması yapması lazım. Şirket anca bu şekilde düzelir.
    1 üründen % 100 kar edeyim diyip bekleyeceğine
    100 ürün satıp %30 kar et daha fazla kazan.

  • Cosster kullanıcısına yanıt
    16:9 videoyu daha geniş bir ekranda açarsan tabii kenarda siyah bar gözükür. Ama bunun çerçevesiz telefonla alakası yok. Ayrıca Spotify gibi geliştiriciler uygulamalarını adapte edecektir. Daha telefon resmi olarak bile çıkmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony telefonlarda arka taraf ne kadar iyi ise on taraf o kdr kotu oluyor.

  • ya abi biraz kullanıcı yorumlarına baksalar bu insanlar ne istiyor diye anket yapsalar çoğunluğa göre bir tasarım yap sat bu kadar basitya

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.