Şimdi Ara

Razer telefonu 120Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Razer telefonu 120Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak


    Razer’ın uzun süredir merakla beklenen akıllı telefonu yarın itibariyle resmiyet kazanıyor. Telefona ait pek çok önemli detay ise internete sızdırılmış durumda. Üç aşağı beş yukarı bizi nelerin beklediğini görebiliyoruz.


     


    Detaylar Ortada 


    Modelin dikkat çeken yönlerinden birisi 5.72 inçlik Sharp imzalı IGZO ekran. Ekranda 120Hz tazeleme hızı yer alıyor ve akıcı bir oyun deneyimi vadediyor. Ayrıca ekranda geniş renk gamı da mevcut.


     


    Ön kısımda yer alan çift hoparlör Dolby ATMOS destekli ve THX tarafından sertifikalı bir de amplifikatör bulunuyor. Yani hem görüntü hem de ses açısından Razer vadettiklerini yerine getirecek gibi görünüyor.


     


    Ayrıca Bkz.Apple TrueDepth kamera üretimi yavaş yavaş dengeleniyor

    Bunun haricinde bir amiral gemisi donanımı ile karşı karşıyayız. Snapdragon 835 yonga seti, 8GB RAM; 64GB depolama kapasitesi, çift arka kamera, daha verimli Quick Charge 4+ hızlı şarj, 4000mAh kapasiteli bataryayı saymak mümkün.


     


    Razer yeni modelini satın aldığı Nextbit firması ile tasarladığı için dış görünüşün Robin akıllı telefonuna oldukça benzeyeceği belirtiliyor. Zaten sızıntı görsellerde de benzerlikler mevcuttu.


     


    Bu noktada önemli olan Razer’ın farklı olarak neler sunacağı. Bir oyun bileşenleri üreticisi olarak herkesin beklentisi mobil oyunculuk tarafında öne çıkacak bir akıllı telefon modeli. Razer’ın şimdilik bu konudaki niyeti bilinmiyor. Akıllı telefon pazarına standart bir giriş yaparak mağazalardaki oyunları işaret edebilir veya geliştiricilerle anlaşmalar yaparak telefonda daha kaliteli yansıtılacak versiyonlar getirebilir. Tüm bunlar yarın belli olacak. 


     







  • Çözünürlük bitti şimdi de hz yatıştırın bakalım. Pil teknolojisini hiç geliştirmeyin aman..

  • Hmmm tamam telefon süper. Şimdi asıl soru, Ne oynayacaksın o telefonda.? You tube ve Twitch e girer oyun videosu izlerim diyorsan o başka :) Hep yazıyorum yine yazayim, Günümüz tepe model telefon donanımları ios ve android marketindeki oyunlardan minimum 5 yıl ileride çünkü marketteki oyunlar grafik ve hikaye anlatımına hiçbir şekilde odaklanmıyor. Saysan 2 elimin parmaklarını geçmeyecek sayıda hikaye grafik odaklı oyun var o kadar. Bari ps3 xbox konsoluna çıkmış oyunları bir şekilde portlayın oynayalım ona bile razıyız.

  • VR amaçlı kullanılmasını da hedefliyor olabilir böyle bir amaçla diyeceğim ama bu boyutta full hd bir ekran yine piksel saydırır. Daha yüksek çöz ise iyi bir durum. Tabii görüntüyü bu telefona aktarmak da önemli bir konu. WiFi ile yapan usb ile aktaran uygulamalar gördük ama başarılı bir şekilde entegre etmesi lazım firmanın. Bilgisayar ile kullanılmadan direkt 835 gücünden yararlanayım diyorsa da ahım şahım bir durumu olmaz haliyle zira 120hz. Neyse aklıma VR ı getirdi bu olay yegane.

  • Bi sen eksiktin. Sende gel tam olsun. Yakında Ülker'de girer bu telefon işine.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Hmmm tamam telefon süper. Şimdi asıl soru, Ne oynayacaksın o telefonda.? You tube ve Twitch e girer oyun videosu izlerim diyorsan o başka :) Hep yazıyorum yine yazayim, Günümüz tepe model telefon donanımları ios ve android marketindeki oyunlardan minimum 5 yıl ileride çünkü marketteki oyunlar grafik ve hikaye anlatımına hiçbir şekilde odaklanmıyor. Saysan 2 elimin parmaklarını geçmeyecek sayıda hikaye grafik odaklı oyun var o kadar. Bari ps3 xbox konsoluna çıkmış oyunları bir şekilde portlayın oynayalım ona bile razıyız.

    Android tarafında Happy Chick Emulator var birkaç PS3 oyununu emüle etmişlerdi :)
  • Ipad Pro 2017 modellerin hepsi 120 Hz 10 bit milyar rek destekleyen HDR ekrana sahipler .

    Ipad Pro 10.5 LTE modeline sahip biri olarak ekran tazeleme de epey geride kalinmis.

  • İlk modelleri ama bence tasarım ve özellik olarak çok iyi. Zamanla tecrübe kazandıklarında daha ıyı olacaktır. Asus'un telefonlarından ıyıdır.

  • Güzel bir telefon olmuş, iPhone 8'in ciddi rakibi olabilir benzer fiyattan girerse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • off şimdi ışıklı mışıklı bir telefon yaparlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyattan iphone rakibi olabileceğini düşünmüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 60hz 120hz vs tazeleme olmaz ise ve pikseller hep açık kalırsa yanar mı?

  • telefon işinde kendini ispatlamak zor.essential bile başaramadı kim takar razer'in telefonunu.millet 2 yıl güncelleme verir mi derken bu marka 2 yıl sonra telefon üretecek mi acaba sorusu var.koscoca huawei bile doğru düzgün satmaya başlamak için p8,mate7,p9,mate8'e kadar süründü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Çözünürlük bitti şimdi de hz yatıştırın bakalım. Pil teknolojisini hiç geliştirmeyin aman..

    Pil teknolojisi Kimya ile alakalı bir durum, teknoloji firmalarının yapacağı bir şey yok.
  • Buna bir kontrolcü de gelir artık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Çözünürlük bitti şimdi de hz yatıştırın bakalım. Pil teknolojisini hiç geliştirmeyin aman..

    Pil teknolojisini geliştirirlerse pil ölmez pil ölmezse de üreticiler için sıkıntı yaratır ben şahsen pili ölmeden cihaz değiştirmiyorum. Ayrıca hızlı şarj özelliği pili daha hızlı öldürüyor bu da stratejik bir hamle :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 1 Kasım 2017; 18:18:30 >
  • 64 yerine de 128 ya da 256 koysa, ötesi şimdilik yok...

  • Ne bf oynanır şimdi bununla he
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Birisi "tablet" birisi TELEFON farkında mısınız?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ekran"dan bahsediyordum da ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.