Şimdi Ara

YouTube Red'den yeni bilim-kurgu dizisi: Origin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YouTube Red'den yeni bilim-kurgu dizisi: Origin
    Netflix ve Amazon gibi dijital platformların yakaladığı büyük başarının ardından internet ve teknoloji şirketleri için cazip bir pazar haline gelen orijinal içerik alanı YouTube'un da gelecek planları arasında önemli bir yer tutuyor. Son dönemde bu alana önemli yatırımlar yapan YouTube, orijinal dizilerine bir yenisini daha ekliyor.
     
    Left Bank Pictures, Midnight Radio, CiTVC ve Sony Pictures Television tarafından hazırlanan yeni bilim-kurgu dizisi Origin, önümüzdeki yıl YouTube Red üzerinden yayınlanacak. YouTube'un daha önce yayınladığı Lifeline, 12 Deadly Days ve Ryan Hansen Solves Crimes in Television gibi orijinal dizilerine katılacak Origin'in ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.
     
    Senaryosu Mika Watkins tarafından kaleme alınan Originis; uzak bir gezegene gitmek etmek için uzay gemisi ile yolculuk eden bir grubun uzayda mahsur kalmasını anlatacak. Birbirlerine yabancı olan bu grup hayatta kalabilmek için bir araya gelecek ancak kısa süre sonra içlerinden birinin hiç de göründüğü gibi birisi olmadığını fark edecek.
     
    YouTube'un orijinal içerikten sorumlu yöneticisi Susanne Daniels, bilim-kurgu ve aksiyon dizilerinin orijinal içerikleri arasında önemli bir yere sahip olacağını ve son derece kaliteli bir yapım olacak Origin'in sürprizlerle dolu hikayesi ile izleyicileri etkilemeyi başaracağını ifade etti.







  • Stargate Origins'e aşırı konu ve isim benzerliği taşıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: justbejust

    Stargate Origins'e aşırı konu ve isim benzerliği taşıyor.

    Stargate universe o ve ne adi nede sekli benzemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu beleşe mi izleyebilcez youtube dan

  • Yine japon sever animeci otaku birisi oyuncu kardeşlerime saldırmış. Yalan yanlış oyunlar japonlarin diye tutturmuş. Anladık kardeşim sakince ctrl w bas ve animeye devam et.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.