Şimdi Ara

Gelecek nesil Nissan Qashqai, IMx Concept'ten izler taşıyacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gelecek nesil Nissan Qashqai, IMx Concept'ten izler taşıyacak
    Nissan'ın Avrupa pazarındaki en önemli modeli konumunda duran Qashqai, 2014 yılından beri pazarda yer alan 2. nesili ile markaya önemli satış başarıları kazandırıyor. Avrupa kıtasının en çok satan kompakt crossover aracı olmanın yanı sıra, İngiltere'de üretilen en çok satılan araç durumunda.
     
    Aracın 3. nesilini 2020'ye doğru piyasaya sürmeyi planlayan Japon üretici, bu başarıyı sürdürmek için dikkatli hareketler yapmak durumunda. Araçla ilgili bazı ipuçları veren Nissan, yeni Qashqai'nin Tokyo Otomobil Fuarında sergilenen IMx konsept aracından izler taşıyacağını söylüyor. Konuyla ilgili konuşan Nissan'ın tasarımdan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Alfonso Albaisa, IMx'i "sadece bir tasarım çalışması" olarak nitelendirirken, Juke'dan büyük bir modellerinin bu araçtan tasarım izleri taşıyacağı ipucunu veriyor. Yeni Qashqai'nin tahmin edileceği üzere IMx kadar uç bir tasarıma sahip olacağını bekleyemeyiz ancak konsept araçtaki bazı çizgileri görebilmemiz oldukça muhtemel.
     
    İlk nesilde de olduğu gibi Nissan'ın Sunderland, İngiltere'deki fabrikasında üretilecek olan 3. nesil Qashqai'nin, modelin fabrikada şu ana kadarki 2,8 milyonluk üretim adedini daha da üst seviyelere taşıması bekleniyor.
     







  • Birilerinin "sivri" olmanın güzel olmadığını Japonlara anlatması lazım.
  • Lexus olmuş bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahane olur Qashqai şuan ki sikiciligindan kurtulmuş olur fakat içten yanmalı motorlar bu kadar cesur tasarım yapabilirler mi onu bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tekerlekli çeyiz sandığı gibi SUV konseptini kim icat ettiyse yatacak yeri yok. Nefret ettirdi.

  • Ben nedense bu ön tasarımı pek beğenmedim.

  • araba 10 numara ama firma 5 para etmez başka bayileri tercih edin arkadaşlar adamlar verdikleri sözü tutmadığı gibi mağdur olmanız için ellerinden geleni yapıyor. paranızla rezil olmak istemiyorsanız bostancıoğlundan uzak durun. ben yandım siz yanmayın.

  • Japonların böcek fantazisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nubsaaa

    araba 10 numara ama firma 5 para etmez başka bayileri tercih edin arkadaşlar adamlar verdikleri sözü tutmadığı gibi mağdur olmanız için ellerinden geleni yapıyor. paranızla rezil olmak istemiyorsanız bostancıoğlundan uzak durun. ben yandım siz yanmayın.

    Ne yaptılar bakımla ilgili miydi problem şanzıman mıydı açar mısınız konuyu biz de uzak duralım o servisten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.