Şimdi Ara

The Boring Company ilk tünelinde önemli bir ilerleme kaydetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Boring Company ilk tünelinde önemli bir ilerleme kaydetti 
     
    Elon Musk'ın trafik sorununu çözmek için kurduğu kazı şirketi The Boring Company, ilk olarak SpaceX ofisinin de bulunduğu Hawthorne bölgesinde kazılara başlamıştı. Kazılara devam etmek için belediye meclisinden de onay alan şirket, Los Angeles trafiğini rahatlatacağı düşünülen ilk tünelinde önemli bir ilerleme kaydetti. Elon Musk, tünele ait ilk görüntüleri Instagram ve Twitter hesabından paylaşırken şu ana kadar 150 metrelik bir tünel kazıldığını açıkladı.
     

    Havalimanı-Otoyol Bağlantısı Kurulacak 

    Otomobillerin yol kenarlarında, tünele özel ayrılan alanları kullanarak giriş yapacağı ve 200 km/s hıza ulaşarak yolculuk yapabilecekleri tünel, şirket için bir pilot proje niteliği taşıyor. Daha etkin bir şekilde tünellerin nasıl kazılabileceğini tespit etmeye yönelik önemli bir proje olan Los Angeles tüneli, Musk'ın açıklamasına göre Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na kadar uzanacak. Musk tünelin 3 ya da 4 ay içinde 2 mil( 3.2 kilometre) uzunluğunda olacağını ve 1 yıla yakın bir süre içinde havalimanı ile 101 numaralı otoyol arasındaki bağlantının kurulacağını ekledi.
     
    Tabi Los Angeles tüneli şirketin otomobil kullanımı için hazırladığı ilk tünel olsa da Boring Company aynı zaman hyperloop ağları için de tünel kazmaya başlamış durumda. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan görüntüler ve Maryland valisinin açıklamalarına göre şirket Washington ile Los Angeles arasındaki mesafenin 29 dakikada kat edilmesini sağlayacak olan ilk hyperloop hattının kazısına başladı.







  • boring company :)isim efsane.
    Bende hep hiçbir işle uğraşmayan sadece çay içilen (bazende kuşburnu çayı) Bir parti çay patisi kurmak istiyorum ya da çay şirketi. amblemde bir bardak olacak :)

  • bence bu adam cocuklugunda izledigi filmlerden cok etkilendi . yeraltinda yasam uzayda yasam gore gore bunlari gerceklestirmeye ugrasiyor.

  • Boring' in Bore' dan geldiğini bilmeyen arkadaşlar var sanırsam aramızda. Ayrıca ne alaka filmler ile bağ kuramadım? Adam ulaşımı kolaylaştırmak için tünel kazıyor, orada yaşamayacak kimse. Ne gereksiz yorumlar var yav.

  • Büyük ihtimal proje tutucakki Los Angeles gibi bir şehirden başladılar bizim DH üyeleri Elon muska çamur atmaya devam etsin adam kısa sürede gerçekten ABD yi daha ileri taşımaya başladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceqa -- 29 Ekim 2017; 13:45:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ceqa

    Büyük ihtimal proje tutucakki Los Angeles gibi bir şehirden başladılar bizim DH üyeleri Elon muska çamur atmaya devam etsin adam kısa sürede gerçekten ABD yi daha ileri taşımaya başladı

    Türkiye 'de de Yapildi ?? Avrasya
    Gevur yapinca daha tatli oluyor heral
  • Android uygulamada neden iki bildirim geliyor aynı konu hakkında.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • interior designer kullanıcısına yanıt
    Bana tek geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten de 150 metre kazarak çok önemli! bir ilerleme kaydetmişler.
    150 daha kazar, sıkılıp bırakırlar. Ne de olsa şirketin adı Boring Company.
    Yeter bu kadar kazdığımız. 150 kazınca zaten çok önemli ilerleme kaydettik.
    300 metre uhuuuu, inanılmaz kazmışız. Bırakın sıkıldım..

  • Elon'ın kafası çalışıyor,o yaparsa tutar.

  • Eksi oylama neden kaldırıldı acaba, eksikliğini hissettiriyor son dönemlerde.

  • Yani gerçekten bu fotoğrafın "sözde" 2017 yılında yapılmış bir tünelden çekildiğini editöre inandıran ne? Bu tweet'i bende gördüm ama adam bildiğin trollüyor diye düşündüm, yerlerdeki 19.yy kalma raylara kimse dikkat etmiyor galiba...

  • Elon Musk Başkanlığa oynuyor.2 dönem sonra aday olacaktır.

  • yorum eksilemeyi artık geri getirin yada olumlu yorumu da kapatın. Mantık ve izan çerçevesinden uzak çok gereksiz ve saçma yorumlar var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.