Şimdi Ara

Adınıza şirket kurulup kurulmadığını interneten görebilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adınıza şirket kurulup kurulmadığını interneten görebilirsiniz

    Yeni düzenleme ile birlikte üzerinize üzerinize şirket açılıp açılmadığı bilgisini internet üzerinden kontrol edilebilirsiniz. Şirket kurulma işleminin kolaylaşması ve internet üzerinden bu işlemlerin yürütülmesinden dolayı dolandırıcılar vatandaşın adına sahte şirket açıyor. Hatta buldukları nüfus cüzdanı ve çalıntı kimlik bilgileriyle şirket açan dolandırıcılık şebekeleri dahi bulunuyor. Şirket sorgulama hizmeti sayesinde sahibi, ortağı veya yetkilisi olduğunuz işletme ve şirketleri görüntüleyebilir bilginiz doğrultusunda olmayan şirketler için harekete geçebilirsiniz.
     

    Şirket Sorgulama Nasıl Yapılır?

    Şirket ve işletme sorgulama işlemleri e-devlet'de Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın hizmet listesinde bulunan "Sahibi/ortağı/yetkilisi olduğum ticari işletme ve şirketler" sayfasından yapılabiliyor. Bakanlığın web sayfası üzerinden de TC kimlik bilgileri ile şirket sorgulaması yapabilmek mümkün.
     

    Vatandaşlar, kendi adına kurulan şirketi çok daha sonradan fark ediyor ve bu nedenle müdahalede bulunmakta gecikiyor. Sorgulama hizmeti sayesinde bu bilgiye . Böylelikle vatandaşlar problemi daha erken fark edip daha hızlı müdahalede bulunabilecek.

     

    Adınıza şirket kurulup kurulmadığını interneten görebilirsiniz
     

     

    İstenmeyen SMS'ler İçin Yönetim Sistemi

    Ticari SMS'ler için Onay Yönetim Sistemi kurulması planlanıyor. Müşterilerin ticari iletilere verdiği onaylar kayıt altına alınacak ve izin verilmeyen SMS'ler ile ilgili düzenleme yapılacak. Ayrıca istenmeyen SMS'lerle ilgili şikayetlerin daha hızlı çözülmesi sağlanacak.

     







  • Yusuf arkadaşıma tavsiye bu tür haberlerde link eklerseniz daha güzel olacak.

  • E-Devlet diyor. Linke gerek olmasa gerek.

  • ortaklığım var göstermiyor şaka mı lan bu
  • Ya adima kurduklari sirketi sonra dayanamayip buyutup genisletip ciddi cirolar, buyuk karlar elde ediyorlarsa benden habersiz? O zaman ne yapabiliriz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 27 Ekim 2017; 17:36:16 >
  • Benim kimligimle biri sirket acmaya kalkistiginda Sms ile bilgilendirme gelmeli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her zamanki gibi Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı.
  • Teşekkürler Donanımhaber haberinizin etkisiyle baktığım e-devlet hesabımda daha önce abone olupta alacağımın olduğu aboneliklerimin olduğunu gördüm. Adamlar alacaklarına şahin amma borçlarına sessiz meğerse nerdeyse kullandığım ve devam ettiğim bütün GSM, ISS ve uydu sağlayıcılardan alacağım oluşmuş. Kolay ve kısa süren işlemlerden sonra alacaklarımın 15 gün içinde hesabıma yatacağını öğrendim. Belki benim gibi bilmeyenler olabilir ve tekrar teşekkürler Donanımhaber sebep olduğunuz için.

  • Üzerime şirket açılmış. Bu yaşta üzerime şirket açmışlar. Ne gelirse insana en yakınlarından gelir. Düşmanın da dostun da en yakınında...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorgulama calısmıyorki linke gerek olsun
    yapacakları seyıde eksik yapmıslar yine

    aha da linkhttps://uygulama.gtb.gov.tr/FirmaSorgulama/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: asau

    Üzerime şirket açılmış. Bu yaşta üzerime şirket açmışlar. Ne gelirse insana en yakınlarından gelir. Düşmanın da dostun da en yakınında...

    akepelidir kesin
  • bakalim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.