Şimdi Ara

Gearbest'te 10 Xiaomi ürününde Donanımhaber'e özel indirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
9
Favori
19.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Donanımhaber ziyaretçilerine özel Gearbest indirimleri başladı. Gearbest Türkiye sayfasının açılmasının şerefine 10 adet Xiaomi Donanımhaber'e özel fiyatlar ile satın alabilirsiniz.
     

    İndirim kodları sınırlı sayıdadır ve sadece Donanımhaber ziyaretçilerine özeldir. Ürün linklerini açtığınızda görüntülenen fiyat indirimsiz fiyattır. İndirimden yararlanmak için indirim kodlarını ilgili alana girmeli ve sipariş adresini Türkiye olarak seçmelisiniz. İlk dokuz ürün için 50 adet indirim, Xiaomi Yeelight LED lamba için 60 adet indirim kodu mevcuttur.
     
     

    Xiaomi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör - 29,99$


    Bluetooth hoparlörler günlük hayatta büyük kullanım kolaylığı sunuyor. Bluetooth hoparlör ile kablo ve güç kaynağı derdi olmadan müziğinizi dilediğiniz yere götürebilirsiniz.


    Xiaomi Bluetooth hoparlör; dengeli ses yapısı, metal gövdesi ve tasarımıyla dikkat çekiyor. Dahili 1500 mAh büyüklüğündeki bataryanın 8 saate kadar ses çalabiliyor. Cihazda Avnera'nın AV3102 çipine sahip iki adet 36 mm büyüklüğünde hoparlörü bulunuyor. İki hoparlörün ortasında bir adet geniş pasif radyatöre yer veriliyor.
     
    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu: FRMDHTR1
     
     

    Xiaomi Mi Band 2 Akıllı Bileklik - 18,99$


    Mi Band 2, uzun pil ömrü ve kalp atış takibi özelliğiyle öne çıkıyor. Mi Band 2 ile aktivite takibi yapabilir, telefona gelen bildirimlerde uyarı alabilir, alarm kurabilir, uyku takibi yapabilir ve gelen çağrıları görüntüleyebilirsiniz.
     

    Mi Band 2'nin IP67 suya dayanıklılık yeteneği mevcut. Böylelikle gün içerisinde saati çıkarmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Bu ürünün indirim kodu masaüstü sitede çalışmıyor; sadece mobil siteden indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.
     
    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu (Sadece mobilde geçerli): FRMDHTR2
     

    Xiaomi Roidmi 2S Bluetooth Araç Şarj Aleti - 10,99$


    Xiaomi Roidmi 2S hem araş içi şarj aleti hem de FM transmitter olarak kullanılabiliyor. Roidmi 2S ile aracınızın FM radyosunu aynı frekansa ayarladığınız zaman Bluetooth ile bağlı telefonunuzda çalan müziği arabanın hoparlöründen dinleyebiliyorsunuz.




    Roidmi 2S'in iki adet USB girişi bulunuyor. 2.4A gücünde çıkış sağlıyor. Bu sayede diğer çoğu şarj aletine göre yüksek hızda güç aktarıyor. Akıllı çipi sayesinde yüksek ısı, yüksek voltaj ve güçde dalgalanmalar olduğu durumda enerji akışını otomatik olarak kesiyor.




    Cihazın mobil uygulaması bulunuyor. Mobil uygulamadan lamba rengini değiştirebilir, mikrofon ile konuşmayı aktif edebilir ve akıllı özellikleri açabilirsiniz.


    Ürüne göz atmak için tıklayın  - İndirim Kodu: FRMDHTR3

    Xiaomi Yeelight Sensörlü Gece Lambası - 11,99$


    Xiaomi Yeelight, gece lambası kızılötesi sensörü sayesinde sizi gördüğü zaman yanıyor. Minik boyutları ve dahili pili sayesinde farklı görevler için kullanılabilir. Örneğin hole takarak gece lavabodan geçmek istediğinizde otomatik yanmasını sağlayabilir, kıyafet dolabını takarak dolabın kapağı açıldığında dolabın aydınlanmasını sağlayabilirsiniz.
     

    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu: FRMDHTR4
     


    Bluetooh Kulaklık - 15,99$


    Xiaomi markalı bu kulaklık IPX4 suya dayanıklılık, dahili 100 mAh şarj edilebilir pil, ses kontrol tuşu ve kancalı tasarıma sahip. Spor yapan kişilere özel tasarlanan kulaklığın tere ve düşmeye karşı dayanıklılık yetenkleri bulunuyor.


    Bu ürünün indirim kodu masaüstü sitede çalışmıyor; sadece mobil siteden indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.
     

    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu (Sadece mobilde geçerli): FRMDHTR5
     


    Xiaomi 26L Sırt Çantası - 35,99$


    Xiaomi'nin çok amaçlı kullanım için ürettiği Xiaomi 26L sırt çantası, Bilgisayar (15.6 inçe kadar), telefon, powerbank ve kalem gibi farklı cins ürünler için farklı boyutlarda bölmelere sahip. Su geçirmez özellliği sayesinde elektronik cihazları sudan koruyor.


    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu: FRMDHTR6
     




    Xiaomi 20L Sırt Çantası - 13,99$


    Xiaomi 20L, günlük kullanıma yönelik özellikleri bulunuyor. Suya dayanıklı polyester kumaşı oldukça hafif. 20 kg yük taşıma kapasitesine sahip bu çanta ile 15.6 inç boyutunda bilgisayar taşıyabilmek mümkün.


    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu: FRMDHTR7
     


    Xiaomi Selfie Çubuğu ve Tripod - 12,99$


    Xiaomi'nin bu ürünü hem tripod hem de selfie çubuğu olarak kullanılabiliyor. Bluetooth'lu çıkarılabilir deklanşör butonu ile birlikte telefondan uzaklaşsanız dahi fotoğraf çekebilirsiniz. Ayak uçlarında bulunan kauçuk malzeme sayesinde tripodun kaymasını ve minik sarsıntılarda titremesini önleyebilirsiniz.


    Bu ürünün indirim kodu masaüstü sitede çalışmıyor; sadece mobil siteden indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.
     

    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu (Sadece mobilde geçerli): FRMDHTR8

    Xiaomi Cüzdan - 16,99$


    Gerçek deriden üretilen Xiaomi cüzdanı şık görünüyor. Bu ürünün indirim kodu masaüstü sitede çalışmıyor; sadece mobil siteden indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz.


    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu (Sadece mobilde geçerli): FRMDHTR9
     




    Xiaomi Yeelight - 10,99$


    Xiaomi Yeelight LED ampül, farklı modlarda çok renkli aydınlatma yeteneneklerine sahip. Yeelight'ın rengini mobil uygulama üzerinden değiştirilebiliyor. 16 milyon renk seçeneği bulunuyor.




    Ürüne göz atmak için tıklayın - İndirim Kodu: FRMDHTR10
     








  • Arkadaşlar tam bir fiyasko, TR sitesi denildi kampanya denildi, ama hepsi boş. Site kafasına göre takılıyor, sizi iplemiyor bile.
    1- Türkiye sitesinden bi hoparlör aldım. Kargolanacak diye bekliyorum ses seda yok. Bi kontrol edeyim dedim. Bi baktım ki siparişi sessiz sedasız bana haber vermeden sormadan iptal etmişler, göndermiyorlar. (Türkiye sitesinden aldığım ürün bir de bu)
    2. Ayakkabı aldım, ödemeyi yaptım, ödendi yazıyor. Aylar geçti ayakkabıyı neden göndermiyorsunuz dedim, para elimize ulaşmadı diyorlar. Bankayı arıyorum, transfer edilmiş, diyor. işlem referans numarasını gönderiyorum. Yok parayı biz almadık diyorlar. Bankaya şikayette bulunduk, paramızı ve ürünü vermiyorlar diye. Banka geri istemiş galiba parayı ki en son uzuuuun yazışmalar sonunda para yeni elimize ulaştı ama aldığınız ürün elimizde kalmamış dediler. Bankaya açtığınız şikayeti geri çekin parayı yatıralım diyorlar. Bu bahsettiğim yazışmalar aylardır devam ediyor.

    Aliexpress'te her markanın Official mağazası var, Aliexpress ve Alipay arkanızda ve satıcılar sizin memnuniyetiniz için elinden geleni yapıyor, taleplerinize cevap veriyor, yardımcı olmaya çalışıyorlar. Gidin ordan alın ne alacaksanız.
  • referansin hayirli olsun karshiiim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buradan alışveriş yaparsak 30 euro üstüne vergiyi nasıl ödüyoruz? Mesela 750 dolarlık bir laptop alsak (Samsun'luyum) vergisini nereye veriyoruz yada Türkiye ye geliyor mu? Yurt dışı alışveriş olayına biraz yabancıyım?

  • 35 dolarlık çanta içindekilerle birlikte gönderiliyorsa sıcak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyi anladıkta, Xiaomi ne diye cüzdan üretmiş onu çözemedim. Hayır bir tekno esprisi olsa amenna, bildiğin düz cüzdan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gearbest Turkiye domaninine özel tüm ürünlerde kazik fiyatlar var...Uygulamasını indirip aradaki fiyat farklarını görebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freefalcon

    Gearbest Turkiye domaninine özel tüm ürünlerde kazik fiyatlar var...Uygulamasını indirip aradaki fiyat farklarını görebilirsiniz.

    Ciddi misin? Bende bir iki sipariş verecektim.. Mobilde ülke. Lokasyonum dan yine kazık fiyat mi çıkar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gearbest'TAN uzak durun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vindobona


    quote:

    Orijinalden alıntı: freefalcon

    Gearbest Turkiye domaninine özel tüm ürünlerde kazik fiyatlar var...Uygulamasını indirip aradaki fiyat farklarını görebilirsiniz.

    Ciddi misin? Bende bir iki sipariş verecektim.. Mobilde ülke. Lokasyonum dan yine kazık fiyat mi çıkar?

    Kesinlikle uygulamadan al ne alacaksan, bak sana örnek:





    Gearbest'te 10 Xiaomi ürününde Donanımhaber'e özel indirim!





    Gearbest'te 10 Xiaomi ürününde Donanımhaber'e özel indirim!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu sahibi arkadaşın söylediğine göre; TR Gearbest sitesi yeni açıldığı için fiyatlar bu şekilde ve üzerinde çalışıyormuş.

  • Ben bu kadar gerzek bir site görmedim. Yaklaşık 1 aydır almak istediğim ürünü alamıyorum.

    Aktif olarak internet alışverişlerinde kullandığım kredi kartımı ve sanal kartımı deniyorum ikisiyle de alışveriş yapamıyorum. Saçma saçma hata veriyor iki şekilde de.


    Your issuer restricts the authorization of this transaction ,please contact your issuer for more detailed explanation ,alternatively use another card to pay

    Your payment has not been processed successfully due to an issue with your credit card. Kindly contact your card issuer or use an alternative payment method.



    Başka kartım yok, nedir yani bu saçmalık anlasam...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 26 Ekim 2017; 22:3:15 >
  • kodlar kullanılmıyor

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    kart yurtdışı harcamaya kapalı olabilir hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 26 Ekim 2017; 21:28:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HünkarBeğendi kullanıcısına yanıt
    daha önce amazondan alışveriş yaptım, g2a gibi sitelerden falan da alışverişim oldu.

    tek sıkıntı yaşadığım yer bu site.
  • İyi de bu fiyatlar yeni değil, günlerdir satılıyor m gb den ortaklik alan foruma koşar oldu gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektrontan

    kodlar kullanılmıyor


    Az önce kullanılmayan kodlar sadece mobil sitede geçerliymiş. Linkleri düzenledim. Yeni linklerden deneyebilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gaara34

    daha önce amazondan alışveriş yaptım, g2a gibi sitelerden falan da alışverişim oldu.

    tek sıkıntı yaşadığım yer bu site.

    3d olmadığı içindir. 3d olan sitelerde alışveriş yaparsın mesela aliexpress.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • can alicisi soruyu sorayim. tr site ile birlikte tr bir deponuz var midir ? yoksa urunler yine cin depodan mi geliyor ?
  • mi band 2 kullanıyorum. gayet başarılı ve çok işime yarıyor

  • Usd 3.82

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.