Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Lonesoldier
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______" Sayfa: <<   < önceki  69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kursad_75

Sisteme Gözat

15 Ocak 2008; 11:41:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: odzm
SELAMLAR,
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA. BEN DE PLAZMA MI LCD Mİ DERKEN UZUN ARAŞTIRMALAR SONUNDA VE BU BLOG TAKİ 140 SAYFA VE YORUMLAR
SONUCUNDA PV50F TE KARAR KILDIM. FAKAT ARAŞTIRMACILIK HALA DEVAM EDİİYO BAŞKA BİR FORUM SİTESİNDE PV50F İÇİN HİÇ TE İYİ ŞEYLER SÖYLEMEMİŞLER. KAFAM KARIŞTI SON DAKİKA. BİRDE ****DEN ALMAYI PLANLIYORDUM DAHA SONRA ORADA SATILAN CİHAZLARIN TEKOFAKS DEĞİLDE KENDİ GARANTİLERİNDE OLDUĞUNU VE PROBLEM ÇIKAN CİHAZLARLA İLGİİLENMEKDİKLERİNİ DUYDUM. BU KONULARDA BİLGİSİ OLAN VAR MI???
CİHAZA KARAR VERDİİM SAYILIR AMA BUGÜN KAFAM YİNE KARIŞTI 42PV50F KULLANANLARDAN TAVSİİYE BEKLİYORUM
ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Selam odzm, hoşgeldin.
Öncelikle mesajlarını küçük harflerle yazarsan sevinirim
Bahsettiğin olumsuzluklar 50 PY70 ile ilgili olabilir mi acaba?
**** konusunda forumda açılmış birçok topik var, arama yaparsan çokca bilgiye ulaşabilirsin. Ancak oradan alış veriş yapan arkadaşlardan sorun yaşayan olmadı bildiğim kadarıyla, tabii takdir senin...
Mesajınla ilgili en büyük soru işareti PV50F ibaresi, çünkü böyle bir model yok Ben 50 PV70'i kastettiğin varsayımdan yola çıkarak yorum yaptım, haberin ola...
Selamlar...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
kursad_75

Sisteme Gözat

15 Ocak 2008; 11:46:51 

quote:

Orjinalden alıntı: hotmale
ustadlardan birkac tavsiye rica ediyorum , Lcd veya plazma bir tv icin 3500-3600 ytl lik bir butce ayirdim. Evde genelde digiturkten baska birsey izlenmiyor. HD reciever da yok fiyatlar dusunceye kadar almak gibi bir niyetim de yok. Izleme mesafesi bes metre kadar var , degerli onerilerinizi ve tecrubelerinizi bekliyorum , saygilar.

Hoşgeldin hotmale,
Sevgili Msaltik'in yorumlarına katılıyorum, izleme mesafen için 50" uygun olacaktır.
Bütçeni 1000 Ytl kadar yükseltirsen, Panasonic 50 PV70 ya da Samsung 42Q91; tek hdmi girişi ve pc desteğinin olmaması sorun yaratmayacaksa Panasonic 50 PV7F değerlendirilebilir derim.
Kolay gelsin, selamlar...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
risingforce

16 Ocak 2008; 0:02:31 

merhaba kursad,yrdımların icin öncelıkle cok tesekkur ederım.bugun deneme sansım oldu,tvye bagladım pcmı ve dedıgın gıbı fılm goruntulerınde masaustu cozunurlugunu 1360*768 yapmak daha faydalı oldu.oyunda ıse 1024 en ıdeal goruntu verdı ve bekledıgımden daha ıyı performans verdı.pcım bıraz zayıf kaldıgı ıcın iyi bir pc ıle tam alınabılecek performansı goremedıgım halde zayıf pcımle gordugum goruntu bıle benı ıyı bır pc alma yolunda heveslendırdı.sanırım su an taktıgım xbox360dan cok daha ıyı grafıkler gorecegımı tahmın edıyorum guclu bır pc ıle.pc gırısınden taktım.hdmı gırısınden kabul etmedı.
çok merak ettıgım bır seyı özelden sıze soracaım teşekkürler.

kursad_75

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 8:16:52 

quote:

Orjinalden alıntı: karavanasamonur
merhaba kursad,yrdımların icin öncelıkle cok tesekkur ederım.bugun deneme sansım oldu,tvye bagladım pcmı ve dedıgın gıbı fılm goruntulerınde masaustu cozunurlugunu 1360*768 yapmak daha faydalı oldu.oyunda ıse 1024 en ıdeal goruntu verdı ve bekledıgımden daha ıyı performans verdı.pcım bıraz zayıf kaldıgı ıcın iyi bir pc ıle tam alınabılecek performansı goremedıgım halde zayıf pcımle gordugum goruntu bıle benı ıyı bır pc alma yolunda heveslendırdı.sanırım su an taktıgım xbox360dan cok daha ıyı grafıkler gorecegımı tahmın edıyorum guclu bır pc ıle.pc gırısınden taktım.hdmı gırısınden kabul etmedı.
çok merak ettıgım bır seyı özelden sıze soracaım teşekkürler.

Rica ederim sevgili dostum, her zaman...
Pm'ini cevapladım,
Selamlar...

Mixenon

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 9:52:28 

Sevgili Panasonic ciler, ****de yeni olarak gözüken bu modeller için nedersiniz?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-42PV71F-PLAZMA-TV,2073.html
http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-D42PN73E-PLAZMA-TV,3749.html
http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-D42PN73E-PLAZMA-TV,3749.html

Birde bu Full HD var, bu modelin SD performansı HD ve PC performansı hakkında bilgisi olan varmı?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-42PZ70E-PLAZMA-TV,2807.html

Şuan için, yabancı uydulardaki film ve belgesel kanalları ve dvd film ve konser izleyeceğim alacağım plazma ile. Sonradan, Hd bir uydu alıcı almayı planlıyorum 6 ay sonra, uydudaki hd film ve belgesel kanallarını izlemek istiyorum.
Kendi odam için alıcam, izleme mesefem en fazla 3m olur. Bana ne tavsiye edersiniz yukarıda modellerede bakarak...

Bir imzam bile yok anlıyormusun?
kursad_75

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 10:42:45 

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon
Sevgili Panasonic ciler, ****de yeni olarak gözüken bu modeller için nedersiniz?
http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-42PV71F-PLAZMA-TV,2073.html
Birde bu Full HD var, bu modelin SD performansı HD ve PC performansı hakkında bilgisi olan varmı?
http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-42PZ70E-PLAZMA-TV,2807.html
Şuan için, yabancı uydulardaki film ve belgesel kanalları ve dvd film ve konser izleyeceğim alacağım plazma ile. Sonradan, Hd bir uydu alıcı almayı planlıyorum 6 ay sonra, uydudaki hd film ve belgesel kanallarını izlemek istiyorum.
Kendi odam için alıcam, izleme mesefem en fazla 3m olur. Bana ne tavsiye edersiniz yukarıda modellerede bakarak...

****den plazma alacaksan 42PZ70E'yi tavsiye ederim sevgili Mixenon,
Nitekim Cnet editör'ünün, şimdiye kadar inceleği hdtv'ler içinde 33"- 42" arası en iyi hdtv(plazma, lcd, sxrd, dlp vs.) , linki aşağıya atıyorum.
Gerçi 42PZ700 oradaki plazma ancak sadece giriş/çıkış kabiliyetleri farklı PZ70 ile, başka bir fark yok.
Link:
Diğer plazmalar'dan 42PV71, PV70 muadili, diğerlerini incelemedim.
Kolay gelsin, selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kursad_75 -- 16 Ocak 2008; 11:52:48 >

Mixenon

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 11:39:43 

İllaki **** olmasına gerek yok, ben örnek olarak verdim, Ankaradayım ben, o modeli Ankara dan bir yerlerden de alabilirim...

msaltik

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 12:01:01 

plazmam kuruldu. şimdi denemeleri yapıyorum. pc görüntüsünü tam oturamadım. görev çubuğu ve üstten aynı büyüklükte kısım kesildi. çöz olarak 1280*800 görüyo. bi kurcalıyım bakıyım ne olacak.

Clio3 HB 1.4 Aut+SP, Pana 50PV70F, Logitech Z5500, Trident H2304, Acer 5520G 604G25MI, Nikon D40+18-200VR, Samsung E840, AMD X2 5200, Sapphire HD3650, Samsung ML 1610, Philips FW878C
Sis Farı Süs Farı Değildir, http://www.cimenlikoyu.com
Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
Mixenon

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 12:13:23 

quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

plazmam kuruldu. şimdi denemeleri yapıyorum. pc görüntüsünü tam oturamadım. görev çubuğu ve üstten aynı büyüklükte kısım kesildi. çöz olarak 1280*800 görüyo. bi kurcalıyım bakıyım ne olacak.

Hayırlı olsun bende, 42PZ70E almayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz...

kursad_75

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 12:18:58 

quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

Hadi hayırlı olsun sevgili Murat, sevindim
Ekran kartının ayarlarında klon ya da tek ekran kullan şeklinde seçim yaparsan, daha yüksek çözünülürlük değerleri elde edebilirsin. 1360*768'in "cuk" diye oturması lazım,
Selamlar...

msaltik

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 12:23:12 

tşk ederim. yalnız tekli görüntü deki çöz.lerden birkaçı şunlar
1280*800, 1280*1024, 1440*900

bende 1360*768 değerini bekliyodum aslında ama çıkmadı yaw

Clio3 HB 1.4 Aut+SP, Pana 50PV70F, Logitech Z5500, Trident H2304, Acer 5520G 604G25MI, Nikon D40+18-200VR, Samsung E840, AMD X2 5200, Sapphire HD3650, Samsung ML 1610, Philips FW878C
Sis Farı Süs Farı Değildir, http://www.cimenlikoyu.com
Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
msaltik

Sisteme Gözat

16 Ocak 2008; 12:25:48