szileri bekletmemek adına bir kaç resim akşam cep telefonu ile çektim, biraz karanlık ama belki fikir verir açısından yüklemek istedim, ama resim yükleyemiyorum hata alıyorum. upload dedikten kısa bir süre "page not found" sayfasına düşüyor. Resimler belirlenen boyutlarda.
hafta sonuna gündüz ve digital kamera ile çekim yapıcam hemen yollarım inşşalah.
- upload "file" kısmı tıklı olacak - Resmin dosyasını "gözat" kısmından bulup girin - Resize yapmak isterseniz, "resize" kısmını tıklayın ve çözünürlüğü seçin. Ben 640*480 yapıyorum - Herseyı yaptıktan sonra "Host it" tıklayın. - Gelen sayfa da "direct link to image" kısmında verilen adresi, burdaki mesaj panosundaki image tusuna basarak, [image][/image] in arasında kopyalayın.
Kontrast ve parlaklık oranını çok yüksek tutmuşsun. İlk 300 saat bu ayarların düşük seviyede tutulması tavsiye ediliyor. BURN IN problemiyle karşılaşmamak için.
Kontrast ve parlaklık oranını çok yüksek tutmuşsun. İlk 300 saat bu ayarların düşük seviyede tutulması tavsiye ediliyor. BURN IN problemiyle karşılaşmamak için.
Hayırlı olsun iyi seyirler...
bilgim var o konuda teşekkürler, kontrast ve parlaklık normal kullanımımda yüksek değil yarının bile altında tutuyorum, resim çekerken açtım daha iyi olur diye ama nafile resimler gördüğünüz gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 19 Nisan 2007; 11:37:01 >
bu forumla plazma alma aşaması öncesi tanıştım ve büyük faydaları oldu bilgi açısından. Dün PV70 imi aldım Gold dan 3910 YTL+6.Taksit + %10Bonus. Normal fiyatı 3999 ama %2 daha indiriyorlar. Almaya kararlı olanlar ısrar etsin. Pioneer düşünüyordum yeni kasası ve fiyatı ile hiç düşünmeden aldım. Dün hemen kurdular ilk izlenimlerim süper.
Oooo.Aramıza bir PV70'li daha katıldı. Bu ne hız! Millet dört gözle PV70 bekliyormuş demek ki Hayırlı olsun deafleoppard, iyi günlerde kullan, resimleri ve tecrübelerini bekliyoruz. Selamlar...
Şöyle bir şey geçti içimden, yazayım dedim. Memleketlilerimizin, yani çoğumuzun ekonomik durumu malum. Birşey alırken ucuzunu almak değildir tabi ki doğrusu, meziyet odur ki, kaliteli olanı ucuza alabilmek! Tüm PANASONİCLİLERE itaf olunmuştur
Teşekkürler kursad_75. Resimleri ve izlenimlerimi ileriki günlerde paylaşırım. Digiturkü Scart/Komponent mi yoksa Scart/Scart kablo ile bağlamak daha avantajlıdır? Casparza arkadaşım, AV1 deki Scart kablosu nasıl bir kablo oyle?
1366 çözünürlüğü için, bende PV60 almamış olsaydım PV70 alırdım
Cebinde iki ayrı not taşıyacaksın. Birinde "dünyanın merkezi sensin", diğerinde "bir hiçsin" yazacak. Yaşadığın hayattan zevk almamaya başladığında birinci notu, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladığında ise ikincisini okuyacaksın…