Ben yazılanları birebir uyguladım ve çalışma saatini 4 gün sonunda 21 saat olarak gördüm. Hesapladım ve seyrettiğim süre kadar olduğunu görünce rahatladım. İnsan teşir ürünü almadığını bilmek istiyor. Menuden çıkarkende hiç bir sorun yaşamadım. Sizde rahatlıkla deneyebilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: kursad_75
Kullanım saatinin nasıl görüntüleneceği daha önceleri yazılmış ama ben cesaret edemedim şahsen; çünkü uygun şekilde çıkılmazsa bunun televizyonda ciddi sorunlara neden olabileceğini okumuştum yazılanlardan. Kullanıcılardan, kullanım saatini kontrol eden var mı acaba?
Servis 2'ye giremedim, yeşil düğmeye söylenen sayıda bastım ama o menüye girmedi. Servis 2'ye yazıldığı gibi girebilen varmı?
Cebinde iki ayrı not taşıyacaksın. Birinde "dünyanın merkezi sensin", diğerinde "bir hiçsin" yazacak. Yaşadığın hayattan zevk almamaya başladığında birinci notu, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladığında ise ikincisini okuyacaksın…
Cebinde iki ayrı not taşıyacaksın. Birinde "dünyanın merkezi sensin", diğerinde "bir hiçsin" yazacak. Yaşadığın hayattan zevk almamaya başladığında birinci notu, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanmaya başladığında ise ikincisini okuyacaksın…
Bence artık kayıp balik Nemo yerine Arabalar filmi demo olmalı, bu filme sahip olmayanlar bence alın ve PV-60E'lerimiz ile ne kadar iyi bir seçim yaptığımıza bir kez daha şahit olun.