Şimdi Ara

'_______ PANASONİCLİLER_______' (778. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.786
Cevap
180
Favori
1.764.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu LCD-PDP ekran temizleyici solusyonlarla temizleyeyim dedim panelin camını, yalnız çok fazla leke oluştu.Daha önce bu konuda tecrübesi olan var mı?Zamanla geçer mi sizce?Kaş yapalım derken başka şeylere sebep olmamışızdır umarım.
  • Ben çeşitli başlıklarda herhalde bin defa yazdım;kesinlikle hiç bir spray/solusyon ve kimyasal içerikler türevler v.s kullanmayın diye!!

Ama arada birileri çıkıyor;ben bilmem ne aldım siliyorum mis gibi oluyor diyor!!!

Panellerin önündeki "koruyucu katmanlar" çok özel elemanlardır ve bu tür temizleme maddelerinden etkilenirler(büyük çoğunluğu!)

Yapıları değişik bir kimyasal madde olduğu için çoğu temizleme,hatta su bile bunlarda leke oluşturur veya çeşitli izler bırakır v.s

Dolayısıyla yumuşak ve hav bırakmayan micro-fiber türü bez ile,temizlenecek bölgeyi buharlaştırma yaparak(nefesinizi verip o bölgede
    nem yaparak ardından hemen yukarıdan aşağıya tek yönde silerseniz izler geçer!! çok inatçı lekeler bile bu şekilde çıkar!

Kesinlikle temizleme ürünleri kullanmayınız!! su dahil!

++

• quote:

Orijinalden alıntı: easymen

albani hocam konuyla alakasız ama görme ihtimalkin çok olduğu için konuyu hem burada hem de ana sayfa da açmayı uygun buldum
    Soru 1) Bu mitshubishi tvlerin tr'ye gelme ihtimali yok mu
    Soru 2)LAservue laser tv hakkında bilginiz var mı en ucuzu kaçadır boyutu nedir plazma ve ledlere göre + ları nelerdir gibi şimdidden sagolun

1-Mitsu paneller dünyada sadece USA da satılır!(Canada dahil) Japonya da ise çok az satılır
    ayrıca Mitsu nun PDP leride vardır 65" ve üstü olarak(özel üretim dahil)bunlarda pazar payı en yüksek yine Mitsu dur!

TR de Mitsu için Distribütör firması var ama bunlar daha çok Ticari diğer panel konularında v.s çalışıyorlar+bazı LCD leride absürt
    paraya satabiliyorlar v.s ancak dediğim gibi bunların tek pazarı USA dır!

DLP LED panelleri çıktı çok uygun rakama ama bunlarda fazla tutulmuyor!!

2-LaserVU;yani LaserTV yi zaten ilk geliştiren(panel tip TV bazında)Mitsu oldu ama 4-5 senedir bunu çıkaramıyorlar(ben TF de bu konuyu
    sanırım 4 sene önce işlemiştim)

Ana sorun ise;insan gözüne verdiği zarar veya bu konuda gerekli üretim izinlerini v.s alamadılar,bu işi henüz çözemediler ama bugünkü
    teknikle yani eski pixel-tabanlı sistemle çalışmasına rağmen,resim kalitesi mükemmel!!

Burada iki temel sorun çıkıyor;şöyleki göz sağlığı açısından direk laser işlemi yapılamıyor ama resim kalitesi süper oluyor;ancak
    insan sağlığı açısından bu mümkün olamayınca özel bir Filtre ve sistem geliştiriliyor ama bu seferde resim kalitesi düşüyor!!!

Bunu henüz çözemediler

Bu teknoloji zaten Amerikalıların(dev teknoloji firmaları ve Üniversitelerinin çalışmaları v.s)

Ayrıca ticari olarak,bu saatten sonra ne kadar etkili olur veya fiyatı ne olur v.s derken bu panelin çıkması biraz zor!!
    ++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

MB=Main Board;ama sendeki sorun çok büyük ihtimalle bununla ilgili değildir veya bir ihtimal bunada hasar vermiş olabilir desem bile
    ilk etapta Y-Buffer ların gerekirse ikisi birden değişmesi gerekiyor!! önce bunları yenisiyle değiştirip bakılmalıdır!

Servisler dediğim gibi Garantisi biten böyle paneller için Avrupada oldukça yüksek ücretler isterler!

MB nin altında üstünde veya yanıda uzun olan Board lardır bu bahsettiğim elemanlar!

PDP=Plasma nın kısaltılmışı,ben böyle kullanırım

Senin sorunun Driver lar ile alakalı değil gibi geliyor bana! tipik Y-Buffer hatası bu olay!
    Parçaları netten bulabilirsin ve kendin değiştirebilirsin ama biraz zor bir işlemdir(acemiler için)

Uğraşırsan ve dikkat edersen elbette yapabilirsin,zaten bu saatten sonra bu panel Servise gitmez,astarı yüzünü geçebilir!

++
    Belkide Vestel in Avrupa için ürettiği fason TV lerden de olabilir

Hayirli aksamlar ustam @albani

bugün tam 10 saat tv'yi acik biraktim inan bir kere olsun hata gelmedi bende sasirdim...

ama dedikleini haftaya yapacagim burada pazartesi günü de tatil oldugu icin ancak salidan sonra parcaya bakacagim, peki ustam tv'yi 5 seneden beri arkasini acmadim bir acip icinin tozunuda alsam yani tozdan da yapabilirmi yada nette okudum panel ile sase arasinda kimyasal tasiyan bir süngerimsi bir sey varmis acaba onun kimyasali kablolara yakin olupta ondanda yapabilirmi?? bilemiyorum onun icinde bu sekil soruyorum, kusuruma bakma ama tüm bilgilerin ve yardimlarin icin simdilik cok tesekkür ediyorum, sana yakin zamanda bildirecegim...

Allaha emanet ol, selamlar

Sedat

• Herkese kısa bir aradan sonra merhaba;
    Kulübe zaten 42v10 model ile üyeyim ve 10 temmuzdaki düğünüm sonrasında taşınacağım ev için 1 tane daha panny düşünüyorum ve sizlerin fikir yorum ve önerilerini bekliyorum.
    İlk önce yine 42'' modellerden 42v20 modeline bakmıştım ve tam almaya niyetlenmişken geçen gün 46gw30e modeli gözüme ilişti.Hem daha yeni jenerasyon olması hem de 46'' olması kafamı karıştırdı.3d modellerin 3d özlliğini kullanmyacağım(sinemalarda dahi gözümü yarım saat içinde çok yorduğu ve midemi allak bullak ettiği için bakmıyorum.)için düşünmüyorum.Bütçeme gelince panel için 2.500-3.000 lira gibi bi para ayırdım.belki 100-200 daha geçerim.Ve İzmir'de oturuyorum.
    42v30 modeli sanırım 3d özellikli olacak yanılmıyorsam.Bunu da teyid ederseniz sevinirim.illa da 46'' olsun diye bi ısrarım yok ancak 42''in bir zaman sonra göz alıştığı için ufak geldiği de tecrübelerimle sabit.Gerçi 65'' alsak da bir zaman sonra onun da küçük gelmeyeceği ne malum.
    Bu bilgiler ve fiyat aralığında sizin seçenekleriniz ve yorumlarınız neler olacaktır?? maksimum 10 gün içinde bu seçim işini noktalamak istiyor önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

• Teknosada 46 46g20e 2200tl idi büyük indirim var diye reklamda yapıyorlardı
  • quote:

Ben çeşitli başlıklarda herhalde bin defa yazdım;kesinlikle hiç bir spray/solusyon ve kimyasal içerikler türevler v.s kullanmayın diye!!

Ama arada birileri çıkıyor;ben bilmem ne aldım siliyorum mis gibi oluyor diyor!!!

Panellerin önündeki "koruyucu katmanlar" çok özel elemanlardır ve bu tür temizleme maddelerinden etkilenirler(büyük çoğunluğu!)

Yapıları değişik bir kimyasal madde olduğu için çoğu temizleme,hatta su bile bunlarda leke oluşturur veya çeşitli izler bırakır v.s

Dolayısıyla yumuşak ve hav bırakmayan micro-fiber türü bez ile,temizlenecek bölgeyi buharlaştırma yaparak(nefesinizi verip o bölgede
    nem yaparak ardından hemen yukarıdan aşağıya tek yönde silerseniz izler geçer!! çok inatçı lekeler bile bu şekilde çıkar!

Kesinlikle temizleme ürünleri kullanmayınız!! su dahil!

++

Yorumunuzu okumadıktan önce nem yaparak silmeyi denedim.Dediğiniz gibi ancak o şekilde bir sonuç alınıyor ki o da çok az fayda sağlıyor.Fazla zaman ve emek harcamak lazım.Zamanla sileceğim artık başka çare kalmadı.Görüntüde sıkıntı oluşturmasın benim için yeterli.

• 50GW30 aldım Vatan'ın kampanyasından... Herhangi bir sorun yok, siyahlar 20 serisine göre çok daha başarılı, ama şunu ifade etmeliyim ki SD yayınlar hiç hoşuma gitmedi, çamur gibi desem yeri var. Zırıltı, dırıltı yok, yansıma rahatsız edici değil.

Şu anda ilk 200 saat ayarlarında gece sabaha kadar açık tutuyorum.

Dahili receiveri çok işime yaradı, TRT, ATV HD yayınları gıcır gıcır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulashcan -- 12 Haziran 2011; 21:54:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashcan

50GW30 aldım Vatan'ın kampanyasından... Herhangi bir sorun yok, siyahlar 20 serisine göre çok daha başarılı, ama şunu ifade etmeliyim ki SD yayınlar hiç hoşuma gitmedi, çamur gibi desem yeri var. Zırıltı, dırıltı yok, yansıma rahatsız edici değil.

ulashcan sd yayınlar kötü derken başka bir pdp ile karşılaştırma yaparak mı söylüyorsun merak ettim..
    ben de almayı düşünüyorum da 46'' olan modelini ondan sordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulashcan

50GW30 aldım Vatan'ın kampanyasından... Herhangi bir sorun yok, siyahlar 20 serisine göre çok daha başarılı, ama şunu ifade etmeliyim ki SD yayınlar hiç hoşuma gitmedi, çamur gibi desem yeri var. Zırıltı, dırıltı yok, yansıma rahatsız edici değil.

Bu yeni seri çok iyide pahalı geliyor.2200 seviyesine inerse birgün alacağım
  • Arkadaşlar slm...

bende bugün bir panasonic'çi oldum..

p42v20e aldım gitti...Ürün teşhir üründü ve fiyat olarakta çok uygundu...

Albani hocamın dediği gibi baktım dışarıdan gözüken hiçbir olumsuz yönü yok ve yüklendim tv'yi....
    Bu ürünü 0 olarak alanlar için birkaç sorum var...
    İlk olrak yapmam gereken özel bir durum varmı? bazı yerlerde rodaj falan denmiş...
    Kutunun içinden tam olarak ne çıkıyor.. Ben alırken kumanda, tv ve güç kablosu dışında birşey almadım..
    bunlarda çalışması için yeterli ama. Satan tezgahtar kutusu ve içinden çıkan diğer şeyleri attıklarını söyledi...bu dediklerimin dışında kutuda başka birşey varsa bastırıp bir şekilde alayım...
    Birde bunun kullanım süresini nasıl öğrenebilirim...
    -v ye basarak 000 dediğimde servis menüsü açılıyor ama ilk çıkan metinlerde süre ile alakalı birşey yok..burdan basılacak 1,2 tuşları ve birkaç tuş daha var.. her bastığım tuşta alakasız yerlere gidiyor..bende fazla kurcalamadım...Lütfen bu konuda biryardım...
    Tv'yi biraz kurcaladıktan sonra birde kullanım kılavuzunu indirdim...
    ilk önce tv'yi fabrika ayarlarına döndürdüm... sonrada uydu kablosunu taktım ayarladım kanalları... Zaten 2-3 hd yayın yapan var... Atv'nin hd yayınında bişi farkettim, malum dün gece seçim gecesiydi ekranın boş kalan yerleri yani siyah olan yerleri 45 derecelik çizgiler vardı. Bu yayındanmıyıdı yoksa başka birşeydenmiydi anlamadım...Diğerleri hep sd olsun... Bir internet için kabloyu bağladım... Viera cast'a girmek isteyincede güncelleme var güncelleme yapayımmı dedi... Yap dedim 2009'dan 2505 versiyona çıktı ama ne değişti anlayamadım... Sadece viera castaki menüler dolmuş
    Ama şunu fark ettim tv acayip ısınıyor özellikle ekran... bir ara acaba önünde sucuk pişermi bile diye düşündüm...:))))))))))))))

• quote:

Cihan Bey iyi akşamlar

-sanırım benimde Yahoo.hesaplarımda sorun var ve bugünlerde bazı msg lar nedense gitmiyor,anlamadım ne iş yaw!!
    ya bazı adreslere gitmiyor yada başka bir durum var,her neyse sorduğun yazıyı buraya aldım!

.......
    Can bey merhabalar

İnternette sorun var bende buradan sormak istedim kusura bakmayın

Canım çok sıkkın bu konu yüzünden

3000 lira para verdim ve henüz 1 sene olmadı

O kadar dikkat etmem ragmen bu sorunla karşılaşmak sıktı canımı

Şimdi cumartesi servis gelecek bakmaya ama

Gelene kadar ben dediğiniz gibi analog kanalda karıncalı goruntuyu kullanayım 1 2 saat

Fayda etme ihtimali yüksek mi sizce?

Ayrıca bunun zararı olmaz di mi 2 saat karıncalı goruntunun beklemesi

Bi de garanti kapsamında olmaması çok saçma değil mi

Logo yanıgı değil ki bu herhangi bir durumda da olabilir ben 5 dk açık bıraktım deseme kim neden bilecek gerçeği

Umarım servis yardımcı olur

Kalkıpta bu garanti kapsamında değil derse yandık

Ayrıca varsayıyorum ki garanti kapsamında değil o zaman ne oluyor

Bunun çözümü yok mu? Panel değişmiyor mu tamir olmuyor mu vs

Konu hakkında aydınlatırsanız çok sevinirim

Sabahtan beri Panasonic bi yandan darty bir yandan kimse destek veremiyor hatta dilimden anlamıyor

Teşekkürler.

..........

1-Bu tür oluşumlar;Burn-in/Image and screen retention/pixel hataları(belli bir sayının altında ise!)v.s gibi tüm hatalar
    gerek PDP lerde gereksede TFT-LCD panellerde "doğaldır" vede Garanti kapsamında değildir!!!

2-PDP lerin(ve TFT-LCD lerin) ayrıca Kullanma Kılavuzlarında da bu hususlar ayrıca belirtilir ve Garanti dışı olduğu şeklinde!!!

3-Ben bu arada LCD kullananlarıda uyarayım;resmi(görüntüyü) 4;3/14;9 gibi formatlarda uzun süre izlerseniz(örneğin 15-20 gün gibi,
    kenarlardan screen-retention(siyah fonda iki farklı ton olur/olacaktır!!!)yine iz kalır;önce geçici sonra kalıcı hale döner özellikle
    Samy/Sony/Tosh panellerdeki Samsung(SLCD) nin S_PVA tip Modüllerinde!!

Yine PDP ler içinde bu olaya en yatkın panellerde sırasıyla;LGE/Samy/Pany dir(Pio larda kolay kolay olmaz!!!)

4-PC den bulaşan static-image lar ve oyunlardan bulaşan yine static image lar v.s gibi oluşumlarda,bahsettiğim çeşitli ekran kalıcılıklarına
    sebeb olurlar ve bunun içinde kesin bir sürede yoktur! örneğin bir static 10dak.hareketsiz kalır ve şak diye yapışır ve bir dahada hayatta
    kaybolmaz gibi durumlarda olur/olabilir!!!

5-Kısaca bu olay "senin ne kadar para saydığınla" bir alakası yoktur!bütün panellerde bunlar aynen böyledir!
    Servis gelip baksın,hatta alıp white-wash v.s yapmak için Servisede götürebilir,ama bununda tam bir garantisi yoktur,örneğin azalır veya
    geçer veya aynen kalır v.s,benim sana bahsettiğim uygulama ise bir yere kadar etkili lur veya olmayabilir,bunların hiç birisinin fix bir çözümüde
    yoktur,şans işi yani

6-Modül(panel dediğiniz eleman) değişimi olur veya olabilir ama bunu yaptırmak bir yeni panel almak kadarda olabilir ve hiç tavsiye etmem!!
    Tamiri olmaz,sadece Serviste bazı işlemler yapılabilir ama buda garanti olmaz!!!yani işin şansa kalır,tamamen geçebilirde veya aynen kalır v.s

7-Boşuna bir yerleri filan arama;zaten aradığın çoğu yer bunları bilmez,hatta sattığı malın teknik olarak ne olduğunuda bilmez veya bazı şeyleride
    zaten "anlamak istemez"!!!
    Hele Servis bir gelsin,onlarda görsün,sonra vaziyete göre bir tavır alırsın++

CAN

herkese tekrar merhaba arkadaşlar
    gözüm gibi baktığım 46g20e plazmamda uydu alıcısının radyosunu dinlemeye bağlı olarak ekranda kalan, geçmeyen izler 1 haftanın sonunda tamamen kayboldu. önceleri sadece beyaz fonda görünen ekranın sağında 9 çubuk (ekolayzır izleri) solunda anten ikonları ve cubukları artık beyaz fondada görünmüyor.
    garanti kapsamı dısında kalcak diye çok korktum
    herşeyi denedim söylenen
    3 kulhuvalla bir elham mı okumadım
    televizyona sarımsak mı bağlamadım
    eve hoca mı getirtmedim : )
    karıncalı modda uzun uzun çalıştırdım
    uydu alıcısının fişten çektim siyah ekranda beklettim
    saatlerce xbox oynadım belki izleri ezer diye
    ne yaptıysam o izlerden kurtulamadım.
    sonunda avcılardaki panasonic servisinden yanılmıyorsam serkan beyle görüştüm
    servis modunda çalıştıralım 3 4 gün toparlar dedi.
    akşam saat 7:30 gibi çalıştırdım servis modunda
    sabaha kadar ekranı biraz toparladı
    ertesi gün tekrar
    ve tekrar
    4 gün boyunca günde en az 7 8 saat çalıştırdım
    bu servis modunu biliyorsunuz tv nin sağındaki eksi tuşu ve kumandadan 0'a basma ile açılan.
    siyah fon üzerine beyaz çubuk slow şekilde sürekli sağa doğru akıyordu.
    uzun lafın kısası televizyon cillop gibi oldu nazar değmesin. plazmam beni yolda bırakmadı.

tüm mesajlarıma cevap veren can beye tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testtest -- 13 Haziran 2011; 9:12:38 >

• Pc_Commander

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ben de kısa süre önce aynı tv'yi teknosa'dan aldım. Sorduğunuz sorulara yeni bir kullanıcı olarak cevap vermeye çalışacağım.

1- Kutu içeriği: Sizinkinden farklı olarak wireless adaptör çıktı. Ancak şunu belirtmeliyim ki bu adaptör her kutuda yok. Forumda dolaşırsanız bazı arkadaşlarda kutudan çıkmadığını görürsünüz. Ayrıca MediaMarkt'taki elemanlarda çıkmayacağını söylemişlerdi. Bu konuda biraz ballıyım galiba.

2- Rodaj süresi için aşağıdaki ayarları kullanıyorum.

Contrast: 36
    Brightness: 0
    Colour: 30
    Sharpness: 0
    Vivid Color: Off
    Eco mode: Off
    Intelligent Frame Creation: Off
    P-NR: Off

3- Kullanım süresini öğrenmek için yine bu forumda nickini hatırlayamadığım bir arkadaş aşağıdaki yönergeyi vermiş, ben yaptım ve öğrendim.

"Elimizde kumanda TV nin yanına gidiyoruz ve yan paneldeki kullanım düğmelerinden V- tuşunu basılı tutarken kumandadan 3 defa sıfıra “0” basıyoruz. 2-3 saniye sonra gizli menü açılıyor. Menü içerisinde hareket etmeyi çözemedim henüz. Ancak 2 tuşuna ardından OK e basınca yeni bir sayfa açılıyor. Burada en alt yazılı satıra gelip, hemen sağ yanındaki boş kutuya geliyoruz. Kumandadan mute tuşuna 2-3 saniye basılı tutuyoruz ve işte maps ve başlangıçtan beri kaç kez açılıp kapandığını görebiliyoruz."

• merhaba arkadaşlar , ben maddi olarak pek açılamayacağım için 2.el bir 1080p plazma tv alacağım markası pana olacak ona karar verdimde .hangi jenerasyon olsun ona karar veremedim :) G9.G10.G11 vs ... Ayrıca neo pdp olmasının ciddi bir avantajı var mı? Görüntü kalitesi ,enerji tüketimi gibi avantajlar. Son sorum Neolar 600hz imiş 120 hz de destekler mi ? Belki ilerıde bir aparatla 3d keyfi yaşarım :)
  • 50g20e de tv y kapatıp açınca analog kısmı açılıyo. hdmi açılması için ayar varmı.
  • yaw gw30 alanlar yorumlarını paylaşsa ya
  • Arkadaslar asil amac mac mini yani bilgisayr amacli kullanmak uzere panasonic v yada g serisi almayi dusunuyorum. Bu sekilde bilgisyara amacli led yada plazma kullanan varmi ? Sizce plazma mi ( ki plazma alirsan en cok begendigim plazma panasonic alicam) yoksa led mi almaliyim led se hangi markayi tavsiye edersiniz simdiden teskkur ederim
  • arkadaşlar merhaba. bu ürün için kablosuz adaptör kullanan oldumu. ben wus300 bağladım ama okumadı.

bir de beyaz yıkamadan bahsedilmiş yanıklar için bende ufak bir cizgi belirdi. nasıl yapılıyor en ufak bir bilgi bulamadım varmıdır bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calzebur -- 13 Haziran 2011; 23:30:08 >
  • Selam albani usta , son yazismamizdan bugüne kadar hic sorun olmadi fakat bugün gine bir kere resim alttan yok oldu ama cok kisa bir zamanda gine kendiliginden düzeldi bu arada ben tv'nin arkasina ve köselerine birer kere elimle hafiften vurdum herhangi bir kontaksizlik varmi diye ben vurdukca resimde titreme yapti bu arada giris kablolarini biraz salladim ama resimin titresmesi kablo giris yerindeymis daha dogrusu kablo fisi tam takili degilmis fisi tam olarak yarine taktim, fakat bu arada tv'nin menüsünde gezinirken gözüme carpti: Aydinlatma gücü 17 de ayarliydi ben onu yükseltmek istedim fakat 17'den yukari cikmiyor ama asagisina iniyor, ayni sekilde de Kontrast'da da 20 ve üstüne cikmiyor ama altina iniyor acaba dedigin Y-Buffer 'in bu aydinlatmalar ile bir alakasi varmi?? yoksa neden 17'nin üstüne cikamiyor normalde 50 ye kadar cikmasi gerekmiyormu??

Önerilen ayarlar

Orion TV-42400
    Resim: Kontrast: 18,
    Aydinlik: 25,
    Renk: 18,
    Keskinlik: 15,
    Renktemperatur: normal,
    DNR: Acik
    Bass: 25,
    Tis: 32,
    BBE: Kapali

Selamlar

Sedat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagocan -- 14 Haziran 2011; 0:04:48 >

• Bunlarda benden olsun, önerilen ayarlar....

Panasonic TX-26LE60
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 70, Parlaklık: merkezi konumu, rengi:orta pozisyon, keskinlik: 0, Ters Işık:% 100, P-No: auto, renk tonu: normal
    Ses: Fonksiyonu: Müzik

Panasonic TX-26LX70F
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 80, renkli: orta keskinlik: orta, Parlaklık:orta tonu: normal, Renk Yönetimi: kapama,
    P-No: oto, MPEG No: kapalı,3D tarama filtresi: Kapali
    Sesi: Mod: Müzik, Tiz: 0, Bass: -1, Surround: kapalı

Panasonic TX-32LE60F
    Resim: Mode: Normal, Kontrast: 70%, parlaklık:% 50, renk:% 50, alan:% 50
    Ses: Müzik

Panasonic TX-32LE8F
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 75, renk:% 60 Keskinlik:% 50, renksıcaklığı: Normal, Parlaklık:% 50, P-NR: Yüksek (HDMI ve YUV için: dan ),3-tarama filtresi: Bir (başka kompozit video ve kablo TV için: kapalı)
    Sesi: Mod: Müzik

Panasonic TX-32LXD70
    auto; 3D tarama filtresi:; Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 80, Parlaklık: orta renk:% 40, alan: orta, renk tonu: Normal, Renk Yönetimi, bir P-NR MPEG NR kapalı : kapalı
    Tonu: Modu: Müzik, Surround: kapalı

Panasonic TX-32LX85F
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 90, renk:% 50 Keskinlik:% 40, renk: normal, Parlaklık:% 50, renk yönetimi: a, P-NR: Düşük, 3D -tarama filtresi: kapalı
    Sesi: Mod: Müzik Surround: kapalı, tiz:% 50, Bas:% 50

Panasonic TX-32LXD700
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 90, renk:% 45, alan: yaklaşık% 15, renk: normal, Parlaklık:% 45, Renk Yönetimi: P-NR: oto, MPEG NR: kapalı 3D Compfilter: Bir
    Tonu: Modu: Müzik, Surround: kapalı, tiz: 0, Bass: 0

Panasonic TH-37PV45EH
    Resim: Mode: Normal, Kontrast% 80 Parlaklık:% 50, renk:% 50 Keskinlik:% 48, renk: normal, Renk Yönetimi: P-NR: oto, MPEG NR: kapalı, 3D Comb: bir
    Ses: Senaryo Modu: Kullanıcı yüksekliği: orta pozisyon, Bas: merkezi konumunda

Panasonic TH-37PX80EA
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 80 Parlaklık:% 55, renk:% 50 Keskinlik:% 50, renk: normal renk yönetimi: a, P-NR: Düşük, 3D -tarama filtresi: Bir
    Sesi: Mod: Müzik, Bas:% 50 Tiz: 40%

Panasonic TX-37LZD70F
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 60, renk:% 50, alan:% 50, renk sıcaklığı: Normal, Parlaklık:% 40, Renk Yönetimi: P-NR: Otomatik, MPEG NR: kapalı, 3 D-tarama filtresi : Bir
    Sesi: Mod: Müzik, Bas:% 70, Tiz% 60, Surround: kapalı

Panasonic TX-37LZD800
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 75 Parlaklık:% 50, renk:% 45 Keskinlik:% 50, renk: normal renk yönetimi: a, P-NR: Düşük, 3D -tarama filtresi: kapalı, "Setup" overscan in: off;
    Tonu: Modu: Müzik, tüm değerleri yaklaşık% 50

Panasonic TX-37LZD85
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 75, renk:% 40 Keskinlik:% 50, renk sıcaklığı: Normal, Parlaklık:% 50, renk yönetimi: a, P-NR: Düşük, 3D -tarama filtresi: Bir
    Sesi: Mod: Müzik, Tiz: 0, Bass: 0, Surround: kapalı

Panasonic TH-42PV71F
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 80, renkli: orta keskinlik: orta Renk: Normal, Parlaklık: orta Renk yönetimi: a, P-NR: oto, MPEG No: düşük, 3D tarama filtresi: kapalı
    Sesi: Mod: Müzik, Bass, 0, 0 Tiz

Panasonic TH-42PX730E
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 80, renkli: orta keskinlik: orta, Parlaklık: orta tonu: normal, Renk yönetimi: a, P-No: oto, MPEG Hayır Low, D-tarama filtresi: kapalı
    Sesi: Mod: Müzik, Bas: Orta, Tiz Merkez / Surround: kapalı

Panasonic TH-42PX80
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 90, renk:% 50 Keskinlik:% 50, renk: normal, Parlaklık:% 50, Renk Yönetimi: P-NR: düşük (at YUV ve HDMI: from: off), tarama filtresi, 3D
    Tonu: Modu: dil, Surround: kapalı, tiz: -1 Seviye, Bass: 0

Panasonic TH-42PX8E
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 80 Parlaklık:% 50, renk:% 50 Keskinlik:% 50, renk: normal renk yönetimi: a, P-NR: Düşük, 3D -tarama filtresi: bir, güç tasarrufu modu: kapalı
    Sesi: Mod: Müzik, Bas:% 50 Tiz:% 50

Panasonic TH-42PZ700E
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 100, renk:% 45 Keskinlik:% 50 Parlaklık:% 50, renk: normal renk yönetimi: a, P-NR: oto, MPEG-NR: off, Mosquito NR : kapalı, 3D tarama filtresi: dan
    Sesi: Mod: Müzik, Bas:% 50, Tiz% 50, Surround: kapalı

Panasonic TH-42PZ70E
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 75, renk:% 52 Seçicilik:% 35, renk sıcaklığı: Normal, Parlaklık:% 50, renk yönetimi: a, P-NR: oto, MPEG-NR: Düşük, Sivrisinek NR düşük, tarama filtresi 3D: Bir
    Sesi: Mod: Müzik, Tiz: 40%

Panasonic TH-42PZ800
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 75 Parlaklık:% 55, renk:% 45 Keskinlik:% 50, renk: normal, Renk Yönetimi: Kapalı, Digital Cinema Colour: Otomatik, P NR: Düşük, 3D tarama filtresi: kapalı, Intelligent Frame Creation: Bir;
    Tonu: Modu: Müzik, Surround: kapalı

Panasonic TH-42PZ80E
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 80 (% 90), Parlaklık: renk% 50 (% 50): odak% 45 (% 45):% 50 (% 50), renk: cool (soğuk), Renkli yönetimi: a (a), X. V. Renk: mümkün değil (otomatik), P-NR: off (kapalı), 3D tarama filtresi: kapalı (off): (kapalı), Güç tasarrufu modu
    Tonu: Modu: Dil, Bas:% 60, yüksekliği:% 60, Surround: açık veya kapalı olarak istenen

Panasonic TH-42PZ85E
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 90, renk:% 45 Keskinlik:% 50, renk: normal, Parlaklık:% 50, Renk Yönetimi: xv biri; Color: Otomatik, P-NR: Düşük tarama filtresi, 3D: Bir, Akıllı Çerçeve Oluşturma: A
    Sesi: Mod: Müzik, Tiz:% 50,% 50 Bass, Surround: kapalı

Panasonic TH-46PZ85E
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 75, renk:% 50 Keskinlik:% 50, renk: normal, Parlaklık:% 55, Renk Yönetimi: xv biri; Renk, kapalı, P-NR: Düşük, tarama filtresi, 3D: Bir, Akıllı Çerçeve Oluşturma: A
    Tonu: Modu: dil, Surround: kapalı, tiz: 0, Derinlik: 0

Panasonic TH-50PZ80
    Resim: Mode: Normal, Kontrast:% 80 Parlaklık:% 55 Keskinlik:% 50, renk: normal renk:% 45, renk yönetimi: a, xvColour: auto, P- NR: Düşük 3D tarama filtresi: uyku modu, üzerinde: kapalı
    Sesi: Mod: Müzik, Bas:% 35, Tiz% 50

Selamlar..

Sedat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagocan -- 14 Haziran 2011; 0:15:36 >

• 
Sayfa: önceki 776777778779780
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.