ona bakarsanız bende pioneer 4280'leri beğenmiyorum ama fanatiği çok. mesela bnm gördüklerimde 5080xa iyi geldi bana bitek... ama kişiden kişiye değişir tabi
bak burada sana katılıyorum Ben de 5080xa ları daha çok beğendim kuroların 42" 'inin px80nden farkı yok ancak tek bir şey var kuro burn-in işini bitirmiş maalesef px80 öyle değil
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
pio larda 9 seri cımıs zaten bosverin alın pana rahatlayın o farka değmez
o kadar kolaysa sen al bilader... pv80 hakketen düşündürüyor beni. peşin alırsam 2100'e geliyor. px80 aşkı bir taraftan alma diyor ama bakalım.. kampanyalar gelip geçiyor. şampiyonadan önce o kadar kampanya oldu. dedik şampiyonadan sonra daha düşer ama hareket yok. sonumuz hayrolsun bakalım.
yahu amma taktınız bu karasal digital yayın tunerine bura Türkiye 10 yıldır test yayınındalar yahuu gelmez karasal digital yayın filan Türkiyeye
bir de sorayım benim arkadaşa peşin verirse boşverin shop-marı v.s. hiç olmazsa canlı ve diri bir satıcı karşınızda muhatap olur yahuu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Temmuz 2008; 11:51:44 >
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
hacı sen naaptın, hani alıyodun bu hafta
evde tatilat varda ay basına kaldı kısmetse alacağız baska engel cıkmazsa
@TWiST_oF_FaCe bence senin işin cok zor bütün markalara ve indirimlere atlıyorsun ama sonra vaz geciyorsun . eski modellere bile bakıyorsun sen tam kararsızsın eğer 2000 ytl de diretiyorsan alacagın modeller belli eskilerede bence hıc bakma.. üstüne cıkarsan bilemem... yada tam bekle 6 ay sonra ne olabilir kimbilebilir.
@TWiST_oF_FaCe bence senin işin cok zor bütün markalara ve indirimlere atlıyorsun ama sonra vaz geciyorsun . eski modellere bile bakıyorsun sen tam kararsızsın eğer 2000 ytl de diretiyorsan alacagın modeller belli eskilerede bence hıc bakma.. üstüne cıkarsan bilemem... yada tam bekle 6 ay sonra ne olabilir kimbilebilir.
yaw kardeş benim kafam karışık değilki. ben kesinlikle px80 alacağım. araştırma yapmıyorum ne alayım diye. bütçem belli alacağım tarih belli. o tarihe kadar düşmez ise başka model bakarım. ama bekleme zamanında da yine panasonic bir plazma olursa inceliyorum alınabilirmi diye. ortada kesinlikle kararsızlık yok kardeşim. senide göreceğiz ağustosta. bakalım alacakmısın..
3000-3500 ytl civarina alinabilecek en iyi panasonic plazma modeli nedir yardimci olabilir misiniz, çok kafam karisti. 42 veya 46 inch? Bir dukkandan 42PY70F i 2700 YTL pesine onerdiler ama eski seriymis galiba, onun yerine yeni ne alabilirim? fiyat biraz daha arttirabilirim. 42PZ81E 3700 YTL aradaki 1000 YTl deger mi? Cok tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serotoninlover -- 17 Temmuz 2008; 14:29:17 >
3000-3500 ytl civarina alinabilecek en iyi panasonic plazma modeli nedir yardimci olabilir misiniz, çok kafam karisti. 42 veya 46 inch? Bir dukkandan 42PY70F i 2700 YTL pesine onerdiler ama eski seriymis galiba, onun yerine yeni ne alabilirim? fiyat biraz daha arttirabilirim. 42PZ81E 3700 YTL aradaki 1000 YTl deger mi? Cok tesekkurler.
valla 2 ay kadar oldu heralde, benim panasonic'çiye gittim arkadaşım için dediki murat senin plazma yerlerde, dedim fiyatı söylersen ağlar mıyım, ağlarsın dedi. Ne kadar dedim göze alarak 3500 dedi... bilmiyorum şimdi ne kadar, var mı?
o yüzden diyorumya arkadaşlara boşverin 42" leri, madem plaza alıyosunuz büyük olsun, bana küçük bile geliyo artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 17 Temmuz 2008; 16:09:15 >