Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "_______ PANASON���°CL���°LER_______"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: evoX
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: "_______ PANASONÃ��Ã�°CLÃ��Ã�°LER_______" Sayfa: <<   < önceki  135 136 [137] 138 139 140 141 142 143 144   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
msaltik

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 8:50:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sadece Nikon olsa iyi, bi yazıcı alacaktım, bişe soruyorum ne kadar bilinçsiz tüketici varsa orda. Eften püften yorumlar vazgeçtim, telefon alıyodum o biraz daha iyiydi ama hep yüzeysel deneme-yanılma.
burda hakikaten bilgi olarak üst düzey insanlar var. Bazen teorik kısım çok öne geçiyor ama en azından bişeler öğreniyoruz bizde. Ordan ise öğrenmek zor, bi muhabbettir gidiyo anlamadım.

Clio3 HB 1.4 Aut+SP, Pana 50PV70F, Logitech Z5500, Trident H2304, Acer 5520G 604G25MI, Nikon D40+18-200VR, Samsung E840, AMD X2 5200, Sapphire HD3650, Samsung ML 1610, Philips FW878C
Sis Farı Süs Farı Değildir, http://www.cimenlikoyu.com
Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
sadays

9 Temmuz 2008; 11:46:44 

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

şu an fiyatlar artmıs ama 2280 gibiydi

eğer 6 kişi giderseniz benim arkadaş bayağı bir kavga dövüş etti tekofaksla peşin 2300 dedi haberiniz olsun vadelisi kartınıza göre değişir

ama px80 değil pv80 (biliyorsunuz tek fark karasal digital yayın tuneri)

düşünürseniz p.m. atın bana

dediğim gibi iyi fiyatmış keşke 2280'e bulmuşken alsaydınız

sıcak fırsatlardaki ilana bakmayın kutusu ezik diyor ulen bu kutu durduk yerde mi ezildi bir yerlere gitti geldi demek ki bu meret veya teşhir oldu sayacı sıfırladı tekofaks ne bileyim ben

Bizim pioneer forumunda orhan var bir yerden 8-10 tane px80 bulmuş haberiniz olsun düşünen varsa Türkiye'nin her yerine kargo dahil 2490 ytl peşin dedi tekofaks garantili (Ankarada olanlar bir 20-30 ytl ucuza alabilir belki kargo düşerse)

biliyorsunuz px80de ürün sorunu var ve hiç kimse burnundan kıl aldırmıyor fiyat konusunda

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
-- Tannoy mxc center mx1 rear
-- Philips dvp720sa dvd divx player
-- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo
-- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
msaltik

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 11:49:45 

quote:

Orjinalden alıntı: sadays

Bizim pioneer forumunda orhan var bir yerden 8-10 tane px80 bulmuş haberiniz olsun düşünen varsa Türkiye'nin her yerine kargo dahil 2490 ytl peşin dedi tekofaks garantili (Ankarada olanlar bir 20-30 ytl ucuza alabilir belki kargo düşerse)

biliyorsunuz px80de ürün sorunu var ve hiç kimse burnundan kıl aldırmıyor fiyat konusunda

ürün sorunu dediğin, ürün stok sorunu mu?

Clio3 HB 1.4 Aut+SP, Pana 50PV70F, Logitech Z5500, Trident H2304, Acer 5520G 604G25MI, Nikon D40+18-200VR, Samsung E840, AMD X2 5200, Sapphire HD3650, Samsung ML 1610, Philips FW878C
Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
TWiST_oF_FaCe

9 Temmuz 2008; 12:41:45 

walla ben anlamadım bu stok sorununu. neden var ki böyle sorun. getirmesi zor ürünmü. pio da bile yok be. görende süper plazma rakibi yok burnundan kıl aldırmıyor sanar.

Mitsubishi Colt 1.3 Invite AMT arıyorum.
msaltik

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 12:54:06 

ya bence bunlar uydurma olaylar. Nasıl azcık kışın azcık soğuk yaptımı fiyatlar zınk diye yükseliyo, bu da onun gibi bişedir. Niye gelmesin, niye olmasın. Talep oldukça gelir. Panasonic kota koymadıya TR'ye. Bu yıl 1354 tane tv gönderecem size... Bunlar bence hep satış taktikleri. Bu esnaf ağlıyo ama!!!

aBaBaDaN

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 13:25:29 

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

2 gundur plazmamda ortada yeşil çizgi belirdi nihayet 8 ay sonra.. bugun servisten geldiler, panel değişcek dediler.. sorunlu paneller var maalesef, sorun giderilmiş yeni panel takıyoruz dediler.. garanti bitmeden çıkması iyi oldu sonuçta

Hocam değişim yaparken fatura istiyor mular?Ben tv nin faturayı kaybettim.Ancak garanti belgesinde migrosun kaşesi alındığı tarihi seri no su falan yazılı.Bir sorun çıksa arıza çıkarırlar mı acaba fatura olmadığı için.

msaltik

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 13:27:36 

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

2 gundur plazmamda ortada yeşil çizgi belirdi nihayet 8 ay sonra.. bugun servisten geldiler, panel değişcek dediler.. sorunlu paneller var maalesef, sorun giderilmiş yeni panel takıyoruz dediler.. garanti bitmeden çıkması iyi oldu sonuçta

Hocam değişim yaparken fatura istiyor mular?Ben tv nin faturayı kaybettim.Ancak garanti belgesinde migrosun kaşesi alındığı tarihi seri no su falan yazılı.Bir sorun çıksa arıza çıkarırlar mı acaba fatura olmadığı için.

ordan bulursun ya da kredi kartı ekstresi de kullanılabiliyo sanırım.

avukatkemal

9 Temmuz 2008; 13:46:20 

fatura istiyolar evet, hatta işlemler için aldılar ama muratın dediği gibi faturayı kaybetmişseniz aldığınız yere bir sorun.. büyük ihtimal onun yerine geçen bir belge verebilirler veya seri nodan kontrol edebilir servisler.. benim laptopta öyle olmuştu..

quote:

quote:

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
aBaBaDaN

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 13:56:36 

quote:

fatura istiyolar evet, hatta işlemler için aldılar ama muratın dediği gibi faturayı kaybetmişseniz aldığınız yere bir sorun.. büyük ihtimal onun yerine geçen bir belge verebilirler veya seri nodan kontrol edebilir servisler.. benim laptopta öyle olmuştu..

quote:

quote:

Ben servise kurdurmadım ki yaa İnşallah bir sorun çıkmaz çıkarsa kötü olur.

sadays

9 Temmuz 2008; 16:57:22 

özür dilerim hızlı yazınca oluyor böyle şeyler fiyatla alakalı yazdığıma göre anlaşılmış olması lazım tabii ki stok sorunu şükür henüz bir şey yok px80lerle alakalı inşallah olmaz da affınıza sığınırım yanlış anlaşılmadan dolayı

-- Pioneer 436xde plazma
-- Pioneer vsx-915 avr
-- B&W DM 603 S3 front
-- Tannoy mxc center mx1 rear
-- Philips dvp720sa dvd divx player
-- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo
-- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
blade_17

9 Temmuz 2008; 18:52:00 

sevgili sadays a teşekür ederiz,babam şimdi tekofaks la görştü biraz daha indirim yaptılar karasal yayın tuner i önemsizse szin için forumdaşlara panasonic 42pv80 peşin 2250 ytl olur,ilgilenlere bana veya ben online olmazsam sadays abime pm atabilirler.

avukatkemal

9 Temmuz 2008; 18:58:45 

Biraz önce plazmam geldi.. panel değişmiş, sorun yok artık.. hatta sıfırlanmış gibi oldu panel ömrüm de sonuçta

Murat gelen elemanlara sordum bu arada:

genellikle 42lerde oluyor bu sorun dediler
2+1 de kampanyalı garantiymiş, bazı zamanlarda geçici süre uygulanmış..

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
nofear72

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 19:09:21 

quote:

Biraz önce plazmam geldi.. panel değişmiş, sorun yok artık.. hatta sıfırlanmış gibi oldu panel ömrüm de sonuçta

Murat gelen elemanlara sordum bu arada:

genellikle 42lerde oluyor bu sorun dediler
2+1 de kampanyalı garantiymiş, bazı zamanlarda geçici süre uygulanmış..

gecmiş olsun mu ? gözün aydınmı sıfırlandı ha kullanım saati aynımı ?

tam alma arifesinde böyle seyler yapmayın ibre İB döndü çünkü onlarda böyle panel sorunu olursa napıyorlar acaba ..

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD