-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
forumu bir aydir takip ediyorum ve yeni uye oldum. 1 hafta icinde panasonic'li biri olarak araniza katilmayi hedefliyorum ancak pek cogunuzun da yasadigi gibi karar asamasinda kurdesen dokmek uzereyim. en son noktada kararsiz kaldigim urunler py-70 ve pz-80. aslinda pz-80 almayi hedefliyorum ancak internetteki liste fiyatinda aralarinda 200ytl olmasina ragmen panasonic bayiinde 900 ytl'lik bir fiyat farki var (py 70 - 3000 ytl; pz-80 4200 ytl ama 1 senelik digi plus aboneliginden oturu reel fark 900 ytl) , sanirim py70teki stoklari bitirme cabasindan oturu. o nedenle py 70'e karar kildim. evde tv ile beraber digi+ baglatacagim, ayrica xbox 360 var, sony'nin 5+1 standard seviyede bir ses sistemi ve extra bi ozelligi olmayan (hdmi'sız) philips dvd player var.
size son karar asamasindaki sorum 1-2 ay daha sabredip pz mi yoksa hemen py mi alayim.
1-zaten 42"plazmam vardı 1 ay sonra verdim 37" almak için. 2-İB hakkında yinede şühelerim var 42" için konusuyorum 2300 verene kadar 2500 vatan-golddan alırım TR garantili daha iyi diye düşünüyorum 3-Panasoniv TR söyleyin 2 aydır bi malı getiremediler ilk önce gümrük dediler şimddi gemede yolda sonra da yine gümrük diyecekler 4-yani 2200 gibi TR garantili 37"px80 yer söylediğinizde bizmi almadık.. hemen bu gün alırım..
ek : 42" alsam 2800 pioneer vardı esas..ama 42" işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear72 -- 3 Temmuz 2008; 15:42:17 >
Gold'da kendi garantisini veriyor diye yazanlar olmuştu forumda. Üstelik satıştan sonra eğer ellerine düşersen çok çektiryorlarmış.
Vatan'da çok farklı değil... Biliyorsunuz bana da sıfır diye 60 gün kullanılmış çizik içinde TV sattılar... İade ettim en sonunda... Bir de bana sıfır ürün vermemek için bir daha 42PX80 getirmeyeceğiz dediler...
1-zaten 42"plazmam vardı 1 ay sonra verdim 37" almak için. 2-İB hakkında yinede şühelerim var 42" için konusuyorum 2300 verene kadar 2500 vatan-golddan alırım TR garantili daha iyi diye düşünüyorum 3-Panasoniv TR söyleyin 2 aydır bi malı getiremediler ilk önce gümrük dediler şimddi gemede yolda sonra da yine gümrük diyecekler 4-yani 2200 gibi TR garantili 37"px80 yer söylediğinizde bizmi almadık.. hemen bu gün alırım..
ek : 42" alsam 2800 pioneer vardı esas..ama 42" işte
eğer 6 kişi giderseniz benim arkadaş bayağı bir kavga dövüş etti tekofaksla peşin 2300 dedi haberiniz olsun vadelisi kartınıza göre değişir
ama px80 değil pv80 (biliyorsunuz tek fark karasal digital yayın tuneri)
düşünürseniz p.m. atın bana
dediğim gibi iyi fiyatmış keşke 2280'e bulmuşken alsaydınız
sıcak fırsatlardaki ilana bakmayın kutusu ezik diyor ulen bu kutu durduk yerde mi ezildi bir yerlere gitti geldi demek ki bu meret veya teşhir oldu sayacı sıfırladı tekofaks ne bileyim ben
eğer 6 kişi giderseniz benim arkadaş bayağı bir kavga dövüş etti tekofaksla peşin 2300 dedi haberiniz olsun vadelisi kartınıza göre değişir
ama px80 değil pv80 (biliyorsunuz tek fark karasal digital yayın tuneri)
düşünürseniz p.m. atın bana
dediğim gibi iyi fiyatmış keşke 2280'e bulmuşken alsaydınız
sıcak fırsatlardaki ilana bakmayın kutusu ezik diyor ulen bu kutu durduk yerde mi ezildi bir yerlere gitti geldi demek ki bu meret veya teşhir oldu sayacı sıfırladı tekofaks ne bileyim ben
kendi adıma düşümcelerimi anlattım ama arkadaşlardan isteyen alabilirdi indirim dediğin zaten 50-60 ytl di şimdi kur yükseldi diye arttı fiyat ...
malları bi getirselerde fiyatlar belli olsun yine İB e döneriz yada panasonic bayisi olur yine toplanır indirim alırız
ilgine teşekkürler bide sen arkadaşlara samsung fiyatları falan atıyorsun dükkan mı var tanıdıkmı var?
---------------------- ek: neyse isabey cevap verdi sonunda