Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______" Sayfa: <<   < önceki  125 126 [127] 128 129 130 131 132 133 134   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
edakina

26 Mayıs 2008; 20:42:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tsk ler murat bey bende öyle düşünüyorum yogunlugu 50 lik lerin üzeine verince bir başka tat vermeye başladı genelde her gittigim yerde 50 lik tv lerin karşısına geçip
dakikalarca izliyorum her yönden fakat satıcı arkadaşlar her ne hikmetse bana 42 lik lerl tavsiye ediyor evin ufak olmasından dolayı 4.5 ve 5 mt den yakın seyredemezsin diyorlar ama ben yine de 50lik alma niyetindeyim biraz daha bekleyip 50 lik alacam kim ne derse desin baktım olmadı babamlara veririm yaşlılar zaten zor görüyorlar büyük tv daha iyi seyrederler. beni düşündüren garanti süresinin 2 yıl olması iki yıl sonra bozuldugu zaman ne olacak.

Papirus

26 Mayıs 2008; 21:16:57 

Öncelikle tüm foruma ve Panasonicliler bölümündeki tüm arkadaşlara selamlar.Sohbetiniz daim olsun.

2004 yılından bu yana üye olduğum başka bir forumda Plazma ve LCD teknolojisi v.s hakkında yazılanları takip ediyor ve ama aynı zamanda bu forumu da sürekli okuyordum.Yıllardır yazılanları zevkle okuduğum bu forumdaki değerli üstadların ve değerli kardeşlerimizin yorumlarına az da olsa kendi ölçüsünde birşeyler yazabilmek ve yeni üstadlarla , dostlarla tanışmak adına bu foruma da üye oldum yıllar sonra.

Aslında foruma yeni üye oluyorum ama inanın hepinizi yazılarınızdan tanıyor ve sürekli takip ediyorum.Her ne kadar Pıoneer'ın kalitesini bilsemde ulaşılabilirlik açısından Panasonic eğilimliyim son aylarda.Fakat aylardır 42PV70 serisini takip eden ama büyük mağazalarda karşılaştıgı dikey çizgi probleminden dolayı G11 panelli 42PX80 serisine bile mesafeli duran bir kişiyim.Hâlâ da tereddütteyim ya orası ayrı.:)

Bundan sonra bu forumdaki satırlarda da buluşabilmek , paylaşabilmek dileğiyle dostlar.Selamlar , sevgiler , saygılar...

Papirus

" Akıllı insan düşündüğü herşeyi söylemez ;
ama her söylediğini düşünür..." ARİSTOTELES
msaltik

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 22:43:21 

quote:

Orjinalden alıntı: edakina

tsk ler murat bey bende öyle düşünüyorum yogunlugu 50 lik lerin üzeine verince bir başka tat vermeye başladı genelde her gittigim yerde 50 lik tv lerin karşısına geçip
dakikalarca izliyorum her yönden fakat satıcı arkadaşlar her ne hikmetse bana 42 lik lerl tavsiye ediyor evin ufak olmasından dolayı 4.5 ve 5 mt den yakın seyredemezsin diyorlar ama ben yine de 50lik alma niyetindeyim biraz daha bekleyip 50 lik alacam kim ne derse desin baktım olmadı babamlara veririm yaşlılar zaten zor görüyorlar büyük tv daha iyi seyrederler. beni düşündüren garanti süresinin 2 yıl olması iki yıl sonra bozuldugu zaman ne olacak.

arkadaşım eğer maddi yönden çok zorlamıcaksa 42 düşünme derim. Ben o hesaplara kitaplara çok inanmıyorum. yok şu kadar metrekareye 42 veriyoruz, şu kadara 50". Yok öyle bişe, az önce 2m'den seyrettim filmimi sıkıntı yok. ama ağırlıklı 4m'den seyrediyorum. Yayının ne kadar kaliteli ise o derece yaklaşabilirsin tv'ye

Bunun yanında garanti süresi 3 yıl. niye herkes 2 diyo ki? benim garantimde üç yazıyo. Bir de 30milyarlık arabalarımız da 2 yıl garantili, ama korkmadan alıyoruz dimi?

Sis Farı Süs Farı Değildir.
http://www.cimenlikoyu.com

Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
msaltik

Sisteme Gözat

26 Mayıs 2008; 22:45:48 

quote:

Orjinalden alıntı: atilla27

merhabalar.gaziantep metrodan 12 taksit le 2000ytl ye panasonic 42 pv 8 p aldım.aslında lg nin 42pc51 modelini almaya gitmiştim ama oradaki satıcı arkadaş beni panasonicle tanıştırdı özelliklerini ve helede bu panasonicliler forumunu gördükten sonra iyikide almışım dedim.arkadaşlar benim bir sorum olacaktı metrodaki satıcıya 42pv8 e laptop bağlayabilirmiyim diye sorduğumda bana arkadaki compenent girişinden bağlanabileceğimi , 20-25 liraya kablosunun satıldığını söyledi forumu inceledim ama kafam karıştı.beni bu konuda aydınlatırsanız çok memnun olurum.teşekkürler

o büyük ihtimalle VGA>component kabloyu demiştir. geçenlerde bi arkadaş yine gündeme getirmişti bu kabloyu. Ama eğer laptopunuzda DVI çıkış varsa DVI>HDMI dönüşümünü kullanmanızı tavsiye ederim, daha bildik, denenmiş bir yöntem. Diğerini ise denemeden almayın

Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
erkanakre

27 Mayıs 2008; 0:00:29 

Arkadaslar valla ben3 gun oce aldığım PX80'e IXOS marka DT'ten Scart to Scart ve ses sistemim ST850'yide HDMI to HDMI kablo ile bagladım sonuc beni bayagi tatmin etti. Kablola toplam 110 Dolar tuttu ama arkadastan aldıgım için 100YTL verdim :) ses ve goruntu guzel.

goasly

27 Mayıs 2008; 8:35:33 

sonunda bu işe noktayı koydum ve cumartesi günü 42pz85 sahibi oldum.

şu anda inceleme kurcalama aşamasındayım ama görüntüler beni fazlasıyla tatmin etti (ps3 ve dt plus). tv geldiğinde ilk yarım saatten sonra servis menüsünü açtım, kullanım zamanı 30 dk. açılmayı 1 olarak görünce daha bi mutlu oldum

şöyle bi bağlantı problemim var;
2006 da aldığım LG dvd playerdan ne scarttan ne component ten görüntü alamadım. yardımcı olacaklardan önerilerini bekliyorum.

msaltik

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 8:38:25 

quote:

Orjinalden alıntı: goasly

şu anda inceleme kurcalama aşamasındayım ama görüntüler beni fazlasıyla tatmin etti (ps3 ve dt plus). tv geldiğinde ilk yarım saatten sonra servis menüsünü açtım, kullanım zamanı 30 dk. açılmayı 1 olarak görünce daha bi mutlu oldum

2006 da aldığım LG dvd playerdan ne scarttan ne component ten görüntü alamadım. yardımcı olacaklardan önerilerini bekliyorum.

yok mu HDMI çıkışı ??? pek öneri gibi olmadı ama

CaRaBeeN

27 Mayıs 2008; 8:58:53 

hayırlısı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

açılma dediğiniz count oluyor sanırım..bende o 2 görünüyordu..ama timer 0 dı..açılışta da ilk kurulum ayar menüsü gelmişti..yani ülkeyi falan seçin diye..

quote:

Orjinalden alıntı: goasly

373.üye
msaltik

Sisteme Gözat

27 Mayıs 2008; 9:20:56 

Count : Açılma
Time : Kullanım süresi

avukatkemal

27 Mayıs 2008; 10:08:35 

2 defa açılmış yani

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
haluk23

27 Mayıs 2008; 12:14:21 

quote:

Orjinalden alıntı: edakina

bende42pv70f almayı istiyordum msaltık hocamın sözünü dinliyeyim dedim daha düşük model ama 50 lik pv7f yi aldım en fazla 3m den izliyorum hiç bir problemim yok ve iyiki 42 almamışım diyorum gözüme çok küçük geliyor

asus p5b wifi+9300+asus 8800gt+2x1 geil ddr2 800+feel hurricane+samsung 225bw-thermaltake 480 psu
goasly