ankarada en çok çeşiti ankamall alt katta bulabilirsiniz. 3 teknosa-bimeks-sony-samsung-toshiba-demir-zen vs vs ancak dediğin gibi gene her yeri lcd istila etmiş. Zannediyorum ki türkiyede satışların % 80-85 i lcd olduğundan hakim olan bu. Yalnız tepe deki adam plazmanın hakkını veriyor neredeyse yarı yarıya oranları ve sadece bu satıcı plazma önerdi ve almamı tavsiye etti. Ankamall tepe home da elektroik bölümü plasma açısından diğerlerine göre iyi. Servis menüsüne ulaşmak için pv 8 için denileni daha önceki tavsiyelere istinaden yaptım ama henüz açılmadı.
ben demir homedan aldım. çok ilgileniyolar ama fiyatı araştırıp gidin ve mutlaka kaç saat kullanılmış baktırın bana demir homedan 20 saat kullanılmış geldi. ankamall plazma/lcd almak için en ideal yer sanki ankarada
Arkadaşlar şu yeni PX8E ve PX80E serisine bayağı ısındım. Arkadaşa salı günü aldık PX8E 1700 ytl 10 taksit, final maçını seyrettim gerçekten iyiydi. Ancak bu plazmaların 50 inç boyutundakileri yok. Bu serilerin 50 inç olanı ne zaman satışa çıkar fiyatı ne olur bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
bu hafta bazılarıda bu gün panasonic TR listesine girmiş yakında piyada görmeye baslarız (sonunda gümrükten cıkmıs ) benim 37" lerde bol ceşit gelmiş
Sizleri bir sonraki fenomen programında görmek isteriz.Yada yeni bir format çıkarsa megalo-man diye jüri üyesi daha uygun olur.Şaka da olsa, espride olsa bu tarz konuşmalar, insanın kendine olan güvenini değil tam tersini gösterir.
dostum "sizleri" sen + sen demek istenmiyor orada..ooo mehmet beylerde buradaymış gibisinden tekil kişiyi kinaye ile çoğulluyor :) yani ben azından öyle algıladım..çünkü bende bir kişiye kinaye ile birşey söylecek olsam "eee gözde hanım sizide görmek isteriz pistlerde"gibi ;)
quote:
Orjinalden alıntı: msaltik
quote:
Orjinalden alıntı: bozelmas
Sizleri bir sonraki fenomen programında görmek isteriz.Yada yeni bir format çıkarsa megalo-man diye jüri üyesi daha uygun olur.Şaka da olsa, espride olsa bu tarz konuşmalar, insanın kendine olan güvenini değil tam tersini gösterir.
panasonic'ın 42py70fa modelini almayı düşün yorum fiyatı 2850ytl ayrıca yanında blu-ray dısc oynatıcı yediye yıne bu fiyata 14 taksit yapılıyor. bu tvden memnun kalırmıyım sizce . teşekkurler.
panasonic'ın 42py70fa modelini almayı düşün yorum fiyatı 2850ytl ayrıca yanında blu-ray dısc oynatıcı yediye yıne bu fiyata 14 taksit yapılıyor. bu tvden memnun kalırmıyım sizce . teşekkurler.
evet blu-ray oynatıcı panasonic DMP-BD30 ama bu piyasada degıl özel bir kampanya şirket çalısanlarına ama pek anlamıyorum plazmalardan 42py70fa alırsam memnun kalırmyım yardımcı olursanız sevınırım
dostum "sizleri" sen + sen demek istenmiyor orada..ooo mehmet beylerde buradaymış gibisinden tekil kişiyi kinaye ile çoğulluyor :) yani ben azından öyle algıladım..çünkü bende bir kişiye kinaye ile birşey söylecek olsam "eee gözde hanım sizide görmek isteriz pistlerde"gibi ;)
quote:
Orjinalden alıntı: msaltik
quote:
Orjinalden alıntı: bozelmas
Dostum o modellerde farklı bir yansımayı engelleyici filtre kullanmışlar. Ekrandaki renklerin canlılığını yok ediyor. PV70F ile yanyana izledim. Ciddi anlamda renk solması vardı. Yerinde olsam almam.
quote:
Orjinalden alıntı: demirismail
selam arkadas ben foruma yeni kayıt oldum
Dostum o modellerde farklı bir yansımayı engelleyici filtre kullanmışlar. Ekrandaki renklerin canlılığını yok ediyor. PV70F ile yanyana izledim. Ciddi anlamda renk solması vardı. Yerinde olsam almam.
evet haklısın bende gold da yanyana gördüm ıkısını py70fa nın renklerı soluk. ama dıgerıde yansıma yapar ısıkta veya gunes vurdugunda rahat ızleyemessın demıstı. kararsızım galıba tek avantajı yanında blu-ray hedıye etmeleri. baska model varmı tavsiye edebileceğiniz bu özelliklerde?