Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______" Sayfa: <<   < önceki  122 123 [124] 125 126 127 128 129 130 131   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TWiST_oF_FaCe

19 Mayıs 2008; 22:10:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

teşekkürler. kolay gelsin. bizede nasip olur inşallah şöyle bir plazma..:)

mdeve

19 Mayıs 2008; 23:13:17 

arkadaşlar bu akşam az önce ankamall bimeksten pv8 plasma aldım.Aslında 2 aydıdr lcd almayı planlıyorken (sony d3500) bimeksin kampayası ile hayırlısıyla aldım kurulum inşallah perşembe .Ancak plasmayı ve panasonici seçerken doğru bir tercih yaptığımı zannediyorum. Artık panacıyım.sadece tv izlemek için kullanacağım.Kullanan vrsa deneyimlerimizi paylaşalım.Selamlar

TWiST_oF_FaCe

19 Mayıs 2008; 23:19:26 

quote:

Orjinalden alıntı: mdeve

arkadaşlar bu akşam az önce ankamall bimeksten pv8 plasma aldım.Aslında 2 aydıdr lcd almayı planlıyorken (sony d3500) bimeksin kampayası ile hayırlısıyla aldım kurulum inşallah perşembe .Ancak plasmayı ve panasonici seçerken doğru bir tercih yaptığımı zannediyorum. Artık panacıyım.sadece tv izlemek için kullanacağım.Kullanan vrsa deneyimlerimizi paylaşalım.Selamlar

sizin adınıza hayırlı olsun umarım menun kalırsınız.
benim adıma ise birisi çıkarda iyiki almamışsınız der diye bekliyorum..:D
pişmanım çünkü almadığım için.

Adnan Ak

19 Mayıs 2008; 23:24:38 

quote:

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

neye dayanarak söyledin. bu cihazda pc bağlantısı yok. 1024x768 çözünürlük var.

Nasıl yani neye dayanarak söyledim?? Yakında evleneceğim ve yeni evime alacağım TV Panasonic plazma modellerinden birisi olacak, o zamanki imkan ve kampanyalara göre de bir modeli tercih edeceğim. O yüzden aylardır Panasonic modelleri hakkında netten bilgi topluyorum, bu forumdaki arkadaşların deneyim ve tavsiyelerini takip ediyorum, dışarıda veya almış arkadaşlardaki TV'leri de elimden geldiğince kurcalamaya bakıyorum. İşte buna dayanarak söyledim...

PX/PV8'de PC bağlantısı olmadığını VGA girişi olmadığı şeklinde yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim. Öte yanda PC bağlantısı için HDMI bağlantı da kullanılabilir ve hatta daha güzel olur. V ve X modeli arasındaki fark X modelinde Karasal dijital yayın alıcısı olmasından öne geliyor.

Siz bu TV'yi sırf fiyatı uygun diye mi gözünüze kestirmiştiniz acaba? "1024x768 çözünürlük var" demişsiniz. Benim bu sorudan çıkardığım Panasonic modelleri veya -genel olarak- plazmalar üzerine genel olarak pek bilgili olmadığınız... 1024x768 42" plazma TV'lerde standart çözünürlüktür. FullHD plazmalar da vardır ancak yayın kalitesi göz önünde bulundurulduğunda çözünürlük daima herşey demek değildir.

Siz bu TV'yi hangi amaçla kullanacaksınız? Ne tür özelliklere ihtiyacınız var? Bunları eğer belirler ve burada paylaşırsanız ona göre buradaki kullanıcılar olarak size yardımcı olabiliriz, yoksa tek başına bu şu model güzel..vs demekle olmaz. Fiyat/performans'a göre ürün var, özelliklere göre ürün var, kaliteye göre ürün var. Yoksa son dakikada gelip TV'yi alacağım, kimse neden yorum yapmıyor, cevap vermiyor diye hayret edip (kendi deyişinizle) kudurmanıza gerek yok... Tabi bu tek günlük önceden duyurulmayan bir kampanyaymış, o da biraz sizin şansızlığınıza. Çünkü 1678 YTL'ye fiyat/performans olarak gerçekten başarılıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Ak -- 19 Mayıs 2008; 23:28:43 >

Saygılar
Adnan Ak
TWiST_oF_FaCe

19 Mayıs 2008; 23:30:04 

quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

quote:

Orjinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

neye dayanarak söyledin. bu cihazda pc bağlantısı yok. 1024x768 çözünürlük var.

Nasıl yani neye dayanarak söyledim?? Yakında evleneceğim ve yeni evime alacağım TV Panasonic plazma modellerinden birisi olacak, o zamanki imkan ve kampanyalara göre de bir modeli tercih edeceğim. O yüzden aylardır Panasonic modelleri hakkında neeten bilgi topluyorum, bu forumdaki arkadaşların deneyim ve tavsiyelerini takip ediyorum, dışarıda veya almış arkadaşlardaki TV'leri de elimden geldiğince kurcalamaya bakıyorum. İşte buna dayanarak söyledim...

PX/PV8'de PC bağlantısı olmadığını VGA girişi olmadığı şeklinde yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim. Öte yanda PC bağlantısı için HDMI bağlantı da kullanılabilir ve hatta daha güzel olur. V ve X modeli arasındaki fark X modelinde Karasal dijital yayın alıcısı olmasından öne geliyor.

Siz bu TV'yi sırf fiyatı uygun diye mi gözünüze kestirmiştiniz acaba? "1024x768 çözünürlük var" demişsiniz. Benim bu sorudan çıkardığım Panasonic modelleri veya -genel olarak- plazmalar üzerine genel olarak pek bilgili olmadığınız... 1024x768 42" plazma TV'lerde standart çözünürlüktür. FullHD plazmalar da vardır ancak yayın kalitesi göz önünde bulundurulduğunda çözünürlük daima herşey demek değildir.

Siz bu TV'yi hangi amaçla kullanacaksınız? Ne tür özelliklere ihtiyacınız var? Bunları eğer belirler ve burada paylaşırsanız ona göre buradaki kullanıcılar olarak size yardımcı olabiliriz, yoksa tek başına bu şu model güzel..vs demekle olmaz. Fiyat/performans'a göre ürün var, özelliklere göre ürün var, kaliteye göre ürün var. Yoksa son dakikada gelip TV'yi alacağım, kimse neden yorum yapmıyor, cevap vermiyor diye hayret edip (kendi deyişinizle) kudurmanıza gerek yok... Tabi bu tek günlük önceden duyurulmayan bir kampanyaymış, o da biraz sizin şansızlığınıza. Çünkü 1678 YTL'ye fiyat/performans olarak gerçekten başarılıydı.

sende hakılısın

msaltik

Sisteme Gözat

20 Mayıs 2008; 8:08:17 

quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

Öte yanda PC bağlantısı için HDMI bağlantı da kullanılabilir ve hatta daha güzel olur.

HDMI bağlantı yapacak arkadaşların öncelikle deneyip gözleriyle tatmin olmalarını tavsiye ederim. "La olum bu nee" tarzında bir sonuçla karşılamasınlar. VGA (D-Sub 15pin) girişli Tv'leri olan arkadaşlar VGA girişini de kullanabilirler. Maliyeti daha da az olacaktır. Ayrıca özellikle film seyredeceklerin arada bir fark göremeyeceğini düşünüyorum. Daha hoş renkler elde etme durumları bile olabilir. Kesin hüküm her iki bağlantı türü içinde yanlış olur derim,

her iki bağlantıyı da farklı bilgisayarlarla kullanmış olan kullanıcı yorumu...

DVI'ın şu artısı olur, artık artı denir mi bilmem, gerçek olmasa da ekranınızı 1920x1080 olarak kullanabiliyorsunuz. Sanırım ekran kartının kapasite ve yardımıyla olan bir şey. Y-Full HD diyorum ben buna. Yalancı FullHD. bir de DVI bağlantıdan sonra ekrandaki yazılar çok az bir miktar düzelme gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msaltik -- 20 Mayıs 2008; 8:09:00 >

Sis Farı Süs Farı Değildir.
http://www.cimenlikoyu.com

Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
mdeve

20 Mayıs 2008; 8:40:18 

teşekkürler darısı inşallah senin başına . zannederim euro 08 e kadar daha bir sürü kampanya olup özellikle vatan-mavi-bimekste hafta sonları ne kontrol etmekte fayda var.

ramanujman

20 Mayıs 2008; 9:37:50 

quote:

Orjinalden alıntı: mdeve

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bende ankamall bimekste ürünü inceledim. Az kalsın alıyordum ancak bana ekranda sanki kumlanma varmış gibi geldi. TV yi kurunca bu konuda bizlere bilgi verirseniz çok sevinirim. Tekrardan hayırlı olsun

marmarishakan

20 Mayıs 2008; 10:10:13 

Selam arkadaşlar,

Uzun zamandır bu topigi takip ediyorum ve s50PV70'e karar verdim...Rica etsem bu modeli iyi fiyata bulabileceğimiz adres telf bilgisi verebilir misiniz mümkünse ?

sağlıcakla kalın,

teşekkürler.

Hakan

ACER ASPIRE 5105

1974
onurhunters

20 Mayıs 2008; 11:06:45 

Selamlar Murat Kardeşim,

Bu konuda çokca konuşmalar oldu (mkv formatlı filmler) ve benimde ilgimi çekti yalnız itiraf edeyim ilk kez duydum daha bu mkv denen olayı.. blu-ray filmlere hatırı sayılır paralar ödemek istemiyorum açıkcası ama bu filmler nereden nasıl hangi şartlarda indirilir en ufak bir fikrim yok..

Benim senden ricam,elimde şu an sadece bir plazma ve notebook olduğunu düşünüp biraz ayrıntılı olarak öncelikle neleri temin etmem gerektiğini söylemen..(bağlantı kablosu-notebook a indirmem gereken programlar-vs. ) tekrar belirteyim bu konuda hiçbirşey bilmiyorum..sanırım adsl sınırsız bağlantı gerekecek.. Bunun haricinde notebook orta halli bişey ne ileri ne geri diyeyim, mkv izlemek için belki uygun değildir onu da bilemiyorum..

Yani kısaca bu konuda herşeyi detayıyla bilmeye ihtiyacım var bunlara tamamen uzak kalmış biri olarak..Yardımcı olursan çok sevinirim..Bu arada yaz yaz bitmez bu mevzu dersen telefonla da arayabilirim sizi uygun bir zamanda, görüşmek üzere...
msaltik

Sisteme Gözat