Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: cptdr
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______" Sayfa: <<   < önceki  119 120 [121] 122 123 124 125 126 127 128   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
avukatkemal

14 Mayıs 2008; 11:15:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mutlaka 1500 saat kullanılmış ürün de satılabilir , piyasası vardır ama bunu açıkça belirtirsin ve sıfırlara göre daha düşük bir fiyat belirlersin.. Yoksa çöpe atılsın demiyoruz..

quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

quote:

Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

Arkadaşlar yok bana plazma nasip olmayacak :)

Tekofakstan değişimden gelen dedikleri cihazı yolladılar..yani değişmiş birebir açılmamış ürün dediklerinin nispeten kutusu açılmamış gibiydi..ancak tv`de yapışkan özelliklerin yazdığı bant olmayışı dikkatimden kaçmadı :idea:
sonra tv yayını açtık..baktım görüntü dünkü tv`den daha kötü..dedim sıfır cihaz ya heralde biraz ısınması lazım..du bakim dedim şurada sıfır km yazısını göreyim o da ne :shock:
bu cihazda 1500 küsür saat göstermez mi !!!

2 cihazda paketlendi ve geri yollandı tarafımdan...birazdan çektirdiğim slipleri para puanları iptal ettirmeye gidiyorum..

abi birak dert etme kullan sen de ne olacak ki , 100.000 saat omru var 1.500 saat kullanilmis .. tamam hos bi durum degil de belki o surede renkleri yerli yerine oturmustur , mesela ps3 u kullanilmis aldim , cok az kullanilmis , ne derece dogrudur bilmiyorum ama cocuk babasinin karti ile almis , babasi da sinirlenip daha az bir paraya ayni yere geri vermis ama neticede kullanilmis urun ... bana ordaki tiplerden biri , yeni urunlerde kisa surede cikarsa cikiyor kronik goz hatalari bluray okuyucusunun , bu makine kullanilmis ve hala calisiyor ise bu riski atmis demektir dedi , ve en azindan bende dedigi cikti hic bir sorun yok herseyi oynatmama ragmen ..

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
semsal01

14 Mayıs 2008; 11:44:50 

quote:

Orjinalden alıntı: seda2

quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

quote:

Panasonic 32LX70 bu model nsl arkadaşlar digitürkte izlicem yayın akışı falan nasıldır.uzak nesneler bulanık gözüküyormu bide kullanan arkadaş lütfen yardım etsin.

Merhaba,

32lx70 göreceğiniz en yüksek detay veren lcd panellerdir(IPS alpha panel). What Hifi ve Home cinema choice dergilerinden çok övgü almıştır.
Uydu yayını ile çok büyük verim alırsınız. Hatta iyi kanallarda neredeyse hd yayın kalitesine uşaşacağınızı belirtmek isterim.
Detay ve görüntü kalitesindeki bu mükemmelliğin yanında buzzing denen biraz sesli çalışma problemi var. Panelin sesini kapatıp etrafta sessiz ise bızzz sesini duyabiliyorsunuz. Hepsinde olmadığı söyleniyor ama benimkinde var. Ama son olarak şunu söyleyeyim görüntü kalitesi herşeyi untturacak şeviyede.

peki kaç para bu lcd ayrıca digitürkte görüntü kalitesi nasıl.arkadaki veya uzak çekimlerde görüntü güzelmi

Ben şu anda uydu kullanıyorum ve mükemmele yakın özellikle ana kanalarda. Digitürk'ünde aşağı kalacağını sanmıyorum. Bazen arkadaki ağaç dallarında bir detay veriyor ben bile hala şaşıyorum.

jujuuu

14 Mayıs 2008; 12:17:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Akseaus

quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

dikkat ederseniz diger bayrak modellerde bile o secenek failed yazar .. bunun aciklamasi cok zor bir konu oldugunu soylemek isterim ama musterih olun hangi plazmayi alirsaniz alin filmler keyifle izlenir .. bahsettiginiz konu cok teknik , sadece filmi ekrana uydurma konusu kadar basit degil yani .. cadance ile ilgili bu sitede yazilar var, daha cok bilgi icin oralari inceleyin ve hic bir plazma ya da urunde "disadvantages" yani dezavantajlar kolonu bos degildir , iyileri kadar kotuleri de yazar o siteler , onlara bakip mal alirsaniz hic alamazsiniz , hic bir urunun sonuc bildirgesinde de butun testlerin yaninda yesil renkte passed "gecti" yazmaz , pioneerlerin en ust modellerinde bile kirmizi "failed" goreceksiniz ,yani testi gecememe

Küçük bir düzeltme:

Pioneerların hiç bir modeline ilişkin testlerde cadence failed çıkmamıştır. Bırakın en üst modelini en alt modellerinde bile. Böyle bir test sonucu varsa görmek isterim.

Selamlar.

galba o testi gecme gecememe baska bir sitenin review sekliydi ama surda pioneerla ilgili de ilk 3-4 madde olumsuzluklar basligi altinda listelenmis

http://www.hdtvtest.co.uk/Pioneer-PDP4280XD/Conclusion.php

Daneel

14 Mayıs 2008; 12:22:44 

Boş satır atmak diye bir teknoloji bilmiyorum ben günümüz tvlerinde uygulanan, hepsi bir upscale downscale yapıyor.

Early Failure Rate ve elektronik malzeme bozuklularında bathtub curve hakkında bu Panasonic konusunda yazı yazmıştım baya oldu ama aratarak bulunabilir. Jujuunun mantık doğru ama gelen setlerin teşhir ürünü olma ihtimali de var ve o sıkıntı.
Estradiol

14 Mayıs 2008; 13:47:53 

Ben de dün itibarı ile Panasonic 32LX70F sahibi oldum.

quote:

quote:

quote:

quote:

Panasonic 32LX70 bu model nsl arkadaşlar digitürkte izlicem yayın akışı falan nasıldır.uzak nesneler bulanık gözüküyormu bide kullanan arkadaş lütfen yardım etsin.

Merhaba,

32lx70 göreceğiniz en yüksek detay veren lcd panellerdir(IPS alpha panel). What Hifi ve Home cinema choice dergilerinden çok övgü almıştır.
Uydu yayını ile çok büyük verim alırsınız. Hatta iyi kanallarda neredeyse hd yayın kalitesine uşaşacağınızı belirtmek isterim.
Detay ve görüntü kalitesindeki bu mükemmelliğin yanında buzzing denen biraz sesli çalışma problemi var. Panelin sesini kapatıp etrafta sessiz ise bızzz sesini duyabiliyorsunuz. Hepsinde olmadığı söyleniyor ama benimkinde var. Ama son olarak şunu söyleyeyim görüntü kalitesi herşeyi untturacak şeviyede.

peki kaç para bu lcd ayrıca digitürkte görüntü kalitesi nasıl.arkadaki veya uzak çekimlerde görüntü güzelmi

Ben şu anda uydu kullanıyorum ve mükemmele yakın özellikle ana kanalarda. Digitürk'ünde aşağı kalacağını sanmıyorum. Bazen arkadaki ağaç dallarında bir detay veriyor ben bile hala şaşıyorum.

semsal01

14 Mayıs 2008; 14:08:10 

Estradiol,

Hayırlı olsun güle güle kullan. Kaça aldın?

saldi

14 Mayıs 2008; 14:42:41 

abilerim ablalarım nedir bana tavsiyeniz:

1. panasonic 40px80 (2700 civarı)
2. panasonic 40pv70(2200 civarı)+ 1080e kadar yükseltebilen dvdrecorder(400 civarı)
3. philips 40pf5332(1900 civarı) + 1080e kadar yükseltebilen dvdrecorder(400 civarı)

recorder da şu:
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17760&productid=evsonyrdrgx350

Yani anlayacağınız osuyla busuyla herşeyi 2700e halledip bitirmek istiyorum. bu tvler hd ready olduğundan 1080e yükseltmenin manası yok ama dvdrecorderı hem ileriye yatırım olarak hem dvdplayer olarak hem de sd yayınları toparlamak için istiyorum. burası panasonic başlığı ama philipsin o bahsi geçen modelini deneyen bi arkadaş vardı sanki burada. ne diyosunuz, ne yapayım..

TV seçme işi zevkli ama bir o kadar da kafa karıştırıcı, halledip bitirmek istiyorum 2-3 gün içinde. bu arada ankaradayım, eğer şurda daha ucuz bulursun diyosanız onu da soyleyin.

ek: bu dvdrecorder divx okuyormuş, sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 14 Mayıs 2008; 15:17:17 >

Estradiol

14 Mayıs 2008; 16:25:17 

1890 YTL
12 taksit

quote:

Estradiol,

Hayırlı olsun güle güle kullan. Kaça aldın?

margornn

14 Mayıs 2008; 16:51:01 

Hocam bu fullhd plazmaların 720pye downscale özellikleri nasıldır? Sadece ps3te bi kaç oyun ve kırk yılda bir ele geçen bluray filmlerde 1080p özelliği mevcut diğer tüm oyunlar, tüm hd yayınlar ve neredeyse tüm hdrip filmler 720p formatında, 1080p plazmalar bu downscale i yaparken görüntü kalitesini bozarlar mı? Çünkü bendeki monitörde kendi max çözünürlüğünden biraz daha düşük çözünürlük seçildiğinde görüntü çok berbat oluyor. Hal böyleyken full hd plazma almak hiç mantıklı gelmiyor bana hazır 50pv70f 3400 ytl civarına gelmişken bu tvyi tercih etmek mantıklı geliyor. Bu tvyle ilgili birkaç sorum olacak hepsiburadada ürün özelliklerinde tep. süresine 8ms yazmışlar benim bildiğim plazmalarda tep. süresi 0,0001 ms diye belirtilirdi burda bir yanlışlık var değil mi? İkinci sorum bu plazmada 1080p input özelliği var mı? Yani ben ps3 üzerinden 1080pyi seçtiğimde kendi max çözünürlüğü olan 1366*768 e indirgeyip 1080p seçeneği altında gösterir mi? Bence bu önemli çünkü 720p 1024*720 demek 1024/768=1,33 iken 1920/1080 ve 1366/768 1,77 ye eşit oluyor, bunun tam olarak ne gibi etkilerinin olacağını kestirememekle birlikte en azından tvnin max çözünürlüğünü kullanabilmek önemli diye düşünüyorum çünkü 226bw monitörümde aynı şekilde 1080p seçeneğini seçip 1650*1050 çözünürlüğünde oynuyorum. Hem tvnin max çözünürlüğünde oynamak görüntü kalitesi açısındanda önemli diye düşünüyorum, hazır ps3te 1080p oyun yokken olan oyunlarda upscale aldatmacasıyken 1366*768 çözünürlükte ps3 oynayabileceksem eğer daha fazla düşünülecek şey kalmadı diye düşünüyorum.

proffesor

14 Mayıs 2008; 17:05:35 

Bende 50ci olup HDready takılmak istiyorum. 1366cı arkadaslardan görüntü yorumu fazla alamadık çünkü 50ci zaten pek yok 50 full hdler ise iki kat daha pahalı.

Olay su: 50ci olursun daha büyük tv olur kocaman. yada gidersin ayni fiyata full hd 42 alırsın ...
1 Metre mi istiyosun 120 santim uzunluk mu?

50inchler genelde çercevesiyle 120*80 cm oluyor. Bunu test etmekde kolay degil.

margornn

14 Mayıs 2008; 17:35:22