Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______" Sayfa: <<   < önceki  118 119 [120] 121 122 123 124 125 126 127   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kursad_75

Sisteme Gözat

11 Mayıs 2008; 18:22:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: sinanx
SAYIN kursad_75 BEN PANASONIC IN SON ÇIKARDIĞI 42PZ85 SERİSİ TV LERDEN ALMAK İSTİYORUM ÖZELLİKLERİNE BAKTIM İYİ GELDİ BANA TAVSİYE EDERMİSİNİZ?

Sana daha önce bu konuda yazdığım, bir önceki sayfada bulunan mesajımı aşağıya kopyalıyorum sinan;

PZ85, kullanıcı memnuniyeti yüksek bir plazma, okuduğum yabancı kullanıcı yorumları sebebiyle...
Ancak 42PZ85,
Hem fiyatı hem ekran ebatı hem de kullanacağın görüntü kaynakları itibari ile uygun bir seçim olmayacaktır diye düşünüyorum,
Güç sarfiyatı konusunda da daha önceleri yazdığım gibi elektrik faturasına yansıyacak tutar, hdtv seçimi için bir kriter değildir bana göre..
Yerinde olsam;
Panasonic 42PX80 ya da Pioneer 4280XA'yı değerlendirirdim ya da 3000 YTL civarı fiyatlarda bulabileceğin 50PV70'de iyi bir seçim olabilir...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
sinanx

11 Mayıs 2008; 18:51:50 

USTA DAHA YENİ PS3 ALDIM VE FULL HD KAVRAMI KAFAMI ÇOK YORUYOR BIKTIM 55 RKRAN TÜPLÜ TV DEN SANIRIM PZ85 SERİSİ ALICAM YORUM İÇİN TEKRAR SAOL

Ekteki dosya (1)

Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

HEIL NAZI

airman006

11 Mayıs 2008; 19:49:21 

merhaba;
pioneer 507xa 3447+8 taksit
bu durumda bu ürün ile 3000 ytl civarı olan 50pv70 arasında tercih yapmak gerekirse ,iki paneli de inceleyip yorum ve düşüncelerini paylaşacak üstad ların düşünceleri ne yönde olur?
tesekkürler
proffesor

11 Mayıs 2008; 19:58:01 

Nerede 3447?
Simdi baktıgın zaman Panasonix serileri özellikle x ve üstünde olan + özelliklerin hiç biri pioneerda yok mesela Dijital video yayını dvb uyumu gibi..

Ama pioneerın bir siyahı birde adı var...
Bu fiyata pioneer alınır...Ama nerede böyle bir fiyat var bilmiyorum varsada 30 ürün deyip kandırıyorlar insanları...
Ya da pioneer baktı satamıyorlar fiyat kırmaya basladı...

quote:

Orjinalden alıntı: airman006

merhaba;
pioneer 507xa 3447+8 taksit
bu durumda bu ürün ile 3000 ytl civarı olan 50pv70 arasında tercih yapmak gerekirse ,iki paneli de inceleyip yorum ve düşüncelerini paylaşacak üstad ların düşünceleri ne yönde olur?
tesekkürler

airman006

11 Mayıs 2008; 20:32:14 

zen teknolojide stoktada var ancak online satış yok.
lykian

11 Mayıs 2008; 23:31:18 

selam beyler önce den de burda sizinle plazma hakkında konuşmuştuk we 42PZ85 te karar kılmıştım ancak gerçekten bu fiyate gereksiz olduğuna karar werdim we bgn teknosa dan PANASONIC TH-42PV80 PLAZMA TV aldım 2.400 YTL ye mal oldu ne dersininiz sizce iyi mi yaptım yoksa kafamı duwarlara wurmaya başlayayım mı? :D

nofear72

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 1:43:55 

quote:

Orjinalden alıntı: lykian

selam beyler önce den de burda sizinle plazma hakkında konuşmuştuk we 42PZ85 te karar kılmıştım ancak gerçekten bu fiyate gereksiz olduğuna karar werdim we bgn teknosa dan PANASONIC TH-42PV80 PLAZMA TV aldım 2.400 YTL ye mal oldu ne dersininiz sizce iyi mi yaptım yoksa kafamı duwarlara wurmaya başlayayım mı? :D

cok ıyı fıyatta teknosada 2800 gozukuyo nasıl aldın bu fiyata

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010866&CS_Category=_SBA_854_1662_827_3882&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_PLAZMA_TV854

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
lykian

12 Mayıs 2008; 1:50:01 

Teknosa capitol şubesinde sadece bgn we dün için geçerli olan bir kampanya wardı normal fiyatı 3.199 gözüküyordu 2.699 a indirmişler bir de ben peşin alınca (peşine de %10 indirim) 2400 küsür YTL ye denk geldi ayrıca sehpayı da 300 YTL yerine yarı fiyatına kampanyadan yararlanarak aldım :)
ama mrk ettiğim fiyat/performanstan çok acaba PZ85 ten wazgeçtimde doğru mu yaptım :)
bu arada Samsun THX35 ile de alsaydım 999 YTL lik ürün tam emin değilim ama sanırsam 500 e geliyordu.. :S
ama ses sistemi daha ne alacağıma karar wermediğim için almadım..

onurhunters

12 Mayıs 2008; 10:22:07 

Selamlar;

Üstadlar net market diye bir online satış mağazasında 4280xa ve px80 fiyatları anormal uygun şu an ister istemez dikkatimi çekti..

Bunlara güvenilir mi yoksa bu fiyata yakın daha güvenilir yerler var mı? Risk almaya değer mi?

Acil yanıtlarsanız sevinirim.

Saygılar..
seda2

12 Mayıs 2008; 11:36:36 

Panasonic 32LX70 bu model nsl arkadaşlar digitürkte izlicem yayın akışı falan nasıldır.uzak nesneler bulanık gözüküyormu bide kullanan arkadaş lütfen yardım etsin.

Estradiol

12 Mayıs 2008; 11:47:44 

quote:

Orjinalden alıntı: seda2

Panasonic 32LX70 bu model nsl arkadaşlar digitürkte izlicem yayın akışı falan nasıldır.uzak nesneler bulanık gözüküyormu bide kullanan arkadaş lütfen yardım etsin.

Ben de aynı soruyu başka konuda sordum ama pek bir cevap gelmedi.
Ben ayrıca PC veya laptopa TV'yi bağlamak istiyorum.
Bu konuda bir kere daha sorayım:

Aşağıdakilerden hangisini tercih edeyim?
Philips 32PFL7962D12 1699 YTL
Panasonic 32LX70 1899 YTL

avukatkemal

12 Mayıs 2008; 12:18:25 

Pek anlamam lcdlerden ama philips markası güven vermiyor bana pek..

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
semsal01

12 Mayıs 2008; 12:20:37 

quote:

Merhaba,

32lx70 göreceğiniz en yüksek detay veren lcd panellerdir(IPS alpha panel). What Hifi ve Home cinema choice dergilerinden çok övgü almıştır.
Uydu yayını ile çok büyük verim alırsınız. Hatta iyi kanallarda neredeyse hd yayın kalitesine uşaşacağınızı belirtmek isterim.
Detay ve görüntü kalitesindeki bu mükemmelliğin yanında buzzing denen biraz sesli çalışma problemi var. Panelin sesini kapatıp etrafta sessiz ise bızzz sesini duyabiliyorsunuz. Hepsinde olmadığı söyleniyor ama benimkinde var. Ama son olarak şunu söyleyeyim görüntü kalitesi herşeyi untturacak şeviyede.

seda2

12 Mayıs 2008; 12:51:52 

quote:

Orjinalden alıntı: semsal01

quote:

Merhaba,

32lx70 göreceğiniz en yüksek detay veren lcd panellerdir(IPS alpha panel). What Hifi ve Home cinema choice dergilerinden çok övgü almıştır.
Uydu yayını ile çok büyük verim alırsınız. Hatta iyi kanallarda neredeyse hd yayın kalitesine uşaşacağınızı belirtmek isterim.
Detay ve görüntü kalitesindeki bu mükemmelliğin yanında buzzing denen biraz sesli çalışma problemi var. Panelin sesini kapatıp etrafta sessiz ise bızzz sesini duyabiliyorsunuz. Hepsinde olmadığı söyleniyor ama benimkinde var. Ama son olarak şunu söyleyeyim görüntü kalitesi herşeyi untturacak şeviyede.

peki kaç para bu lcd ayrıca digitürkte görüntü kalitesi nasıl.arkadaki veya uzak çekimlerde görüntü güzelmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seda2 -- 12 Mayıs 2008; 12:51:01 >

nofear72

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 16:46:24 

quote:

Orjinalden alıntı: onurhunters

Selamlar;

Üstadlar net market diye bir online satış mağazasında 4280xa ve px80 fiyatları anormal uygun şu an ister istemez dikkatimi çekti..

Bunlara güvenilir mi yoksa bu fiyata yakın daha güvenilir yerler var mı? Risk almaya değer mi?

Acil yanıtlarsanız sevinirim.

Saygılar..

net marketin linkini bulamadım fiyatlar nedir ?

quote:

Orjinalden alıntı: Estradiol

quote:

Ben de aynı soruyu başka konuda sordum ama pek bir cevap gelmedi.
Ben ayrıca PC veya laptopa TV'yi bağlamak istiyorum.
Bu konuda bir kere daha sorayım:

Aşağıdakilerden hangisini tercih edeyim?
Philips 32PFL7962D12 1699 YTL
Panasonic 32LX70 1899 YTL

oldum olası lcd leri sevemedim plazma gibi değiller
arkadalar 32" bir süre sonra gozunuze kucuk gelebilir 37" bir sey alsanız daha iyi değilmi
mesela

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PANASONIC_VIERA-TH-37PX80E-PLAZMA-TV,5044.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear72 -- 12 Mayıs 2008; 16:45:35 >

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
CaRaBeeN

12 Mayıs 2008; 17:37:12 

Arkadaşlar hadi geçmiş olsun :

42PV70 -> 2.300 / 9 şeklinde (askı aparatı dahil) olayı bitirmiş bulunmaktayım..
nasipse akşam 8 gibi cihazla oynaşmaya başlarım

Bu kararımdaki en büyük etken Ağustos-Eylül gibi validelere yine 42" plazma alacak olmamız..Yani o günkü koşullarda bendeki onlara yeni bir 50" bana şeklinde bir kampanya olabilir

373.üye
hakansolak

Sisteme Gözat

12 Mayıs 2008; 17:52:06 

hayırlı olsun dostum .. iyi günlerde kullan