Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______" Sayfa: <<   < önceki  117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
msaltik

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 6:29:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: proffesor

Gayet vakıfım :)
Kalıcı olanlardan bahsediyordum ben.

Burn yasasi acaba garanti kapsaminda mi?

Uzun süreli kaç saatte yapar burn ciddi yanik olayi mesela 3 saat ayni logo????

LCDde yok böyle bir derdin ama lcd de plazmadaki görüntü yok...

Dikey çizgi sorununu ise neden ve hangi modellerde oluyor?

Bilgi verirsen sevinirim saltik bey..

hocam kalıcıdan kastın ne? öyle bi durum yok ki? belki çoooooooooooooooook uzun süre tutarsan görüntüyü pikselin ömrü kısalır falan ama kalıcı bişe yok yani. 2-3 saat aynı kanalı seyrettiğim oluyo bazen, diğer kanala geçince logo mogo kalmıyo. Kalıcıdan kastın nedir tam olarak? Ben öyle bişe bilmiyorumi duymadım, Yalnız çooooooooooooook uzun süreli bekletmelerde zarar verebilir, biliyosun CRT'lerde böyledir. Fosforları yanar falan deniyo. Ztn ekran koruyucu kullanılıyor o yüzden. neyse...

Başka sorunda fotoğraf niye öyle hareketli çıkmış demişsin. Nedeni Flaşsız çekim yaptığı için pozlama süresinin uzun olması. EXIF değerlerine bakmak lazım ama tahminin 1/10 sn gibi bi değerde çekmiş. Flaş olsa 1/60 sn'dir.

Sis Farı Süs Farı Değildir.
http://www.cimenlikoyu.com

Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
msaltik

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 8:00:16 

quote:

Dikey çizgi sorununu ise neden ve hangi modellerde oluyor?

bu konu başlığı altında verilmişti. 42PV70F serisinin bilmem kaçla biten serilerinde ağırlıklı olarak görülmüştü. bu konu başlığı altında aratırsan görünür. 50PV70F için dikey çizgi sorunu yazıldı mı hatırlamıyorum. Zaten bu konu başlığı altında çok kullanıcı yok.

Fotoğraflarım için tıklayınız. http://www.fotokritik.com/kullanici/msaltik/portfolyo/
sabriaga

8 Mayıs 2008; 8:28:43 

Emredersiniz Professor Bey söyleyelim bakalım. SD süper, DVD süper, PS 3 ve Xbox süper. HD ready makinem ama Full HD bir oyunu bile eksikliğini hissetmeden oynayabiliyorum. Bilgisayar için çözünürlük sanki biraz az gibi. Ama ben zaten bilgisayarı sadece HD yayın izlemek için bağladım. Ayarlarını da daha hiç kurcalamadım. Söylediklerim inandırıcı gelmediyse bu modeli almak zorunda değilsin. Bilen biliyor zaten. Çok yoruma gerek yok. Foruma bile eskisi gibi giremiyorum. Anla nasıl zaman geçirdiğimi. DVD ve SD yayını için 3,5 metreden oyun için 2 metreden izliyorum. Forumu eskiden takip ediyor olsaydın 50PV70F'i zamanında rekor bir fiyatla aldığımı bilirdin 3680/10. Ekrandaki titreklik de oyundan.
quote:

Sistemin alasını kurmussun.

Simdi dobra dobra söyle bakalım SD yayınlarinda ve bilgisayar,oyun performansinda nasil bir televizyon kullanmaktasin...

Kaç metreden izliyorsun bunuda belirt..
İlginçtir 127 olduguna inanamadim ben o tvnin fotoya göre...

quote:

Orjinalden alıntı: sabriaga

Sistemi bayaa bi güncelledim. Eskiye nazaran yani:)
Panasonic 50PV70F 50 inç plazma
Philips LX 3950W kablosuz 5.1 ev sinema sistemi
PS 3 Pal 60 gb
XBOX 360 Pal Arcade Pack
Digiturk Goldmaster Uydu Receiver (Digitürk'ün malı:)
Philips Voip4331s/01 Messenger Telsiz Telefon
Sony MDR-DS 1000 5.1 kanal surround kulaklık
Philips SBC HP800 HiFi Stereo Kulaklık
Optikten Coaxa çeviren convertor
HP Pavilion DV 9780 Entertainment PC
Zoom X6 kablosuz adsl modem
Belkin Surgemaster Akım Korumalı 8'li priz
Apple Iphone 16 gb
Philips Imageo
Goldmaster ve dvd player scarttan TV'ye bağlı, PS 3, Xbox ve HP HDMI'dan TV'ye bağlı, messenger telefonu USB ile bilgisayara takılı, PS 3'ü optik çevirici ile ses sistemine ya da Sony kulaklığın receiverına bağlıyorum. Iphone'u docktaki çıkışıyla stereo kablo ile ses sistemine bağladım. Yine TV'yi stereo kablo ile ses sistemine bağladım. Böylece Digitürk ve Xbox'tan sanal surround ses alıyorum. Messenger telefonun docku oda içinde ayrı bir yerde. Hem sehpa çok doldu hem de telefon çaldığında açmak için TV'nin önüne geçilmesini engellemiş oldum. Modemi ethernet ile Xbox'a bağladım. Philipsin renkli ışıklarını herkese tavsiye ederim. Mum gibi titreyerek yanıyor, ısınma yapmıyor, 10 saat şarj ve 20 saat kullanım süresi var. 1000 şarja kadar pil ömrü var. Çok kullanışlı ve şık. Aydınlık, loş ve karanlık ortamda Imageo'nun fikir vermesi için resimlerini gönderiyorum. Belkin 8'li priz ve coax çevirici de böyle bir şey. Özellikle bu convertorı buluncaya kadar göbeğim çatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 8 Mayıs 2008; 8:35:58 >

sabriaga

8 Mayıs 2008; 8:40:45 

O işte yanılıyorsun işte. Ben de senin gibi PES'ciydim. Hatta ilk Pes 2008'i aldım konsola. Fakat duydum ki Fifa Pes'den kat be kat iyi olmuş. Takasladım ve gerçekten dedikleri gibiymiş. Pes yalan olmuş. Fifayı alalı 3 ayı geçti hala ilk günkü gibi oynuyorum.
quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Ağam herşey iyi hoş da oyunu yanlış almışsın, pes varken fifa oynanır mı

quote:

Sistemi bayaa bi güncelledim. Eskiye nazaran yani:)
Panasonic 50PV70F 50 inç plazma
Philips LX 3950W kablosuz 5.1 ev sinema sistemi
PS 3 Pal 60 gb
XBOX 360 Pal Arcade Pack
Digiturk Goldmaster Uydu Receiver (Digitürk'ün malı:)
Philips Voip4331s/01 Messenger Telsiz Telefon
Sony MDR-DS 1000 5.1 kanal surround kulaklık
Philips SBC HP800 HiFi Stereo Kulaklık
Optikten Coaxa çeviren convertor
HP Pavilion DV 9780 Entertainment PC
Zoom X6 kablosuz adsl modem
Belkin Surgemaster Akım Korumalı 8'li priz
Apple Iphone 16 gb
Philips Imageo
Goldmaster ve dvd player scarttan TV'ye bağlı, PS 3, Xbox ve HP HDMI'dan TV'ye bağlı, messenger telefonu USB ile bilgisayara takılı, PS 3'ü optik çevirici ile ses sistemine ya da Sony kulaklığın receiverına bağlıyorum. Iphone'u docktaki çıkışıyla stereo kablo ile ses sistemine bağladım. Yine TV'yi stereo kablo ile ses sistemine bağladım. Böylece Digitürk ve Xbox'tan sanal surround ses alıyorum. Messenger telefonun docku oda içinde ayrı bir yerde. Hem sehpa çok doldu hem de telefon çaldığında açmak için TV'nin önüne geçilmesini engellemiş oldum. Modemi ethernet ile Xbox'a bağladım. Philipsin renkli ışıklarını herkese tavsiye ederim. Mum gibi titreyerek yanıyor, ısınma yapmıyor, 10 saat şarj ve 20 saat kullanım süresi var. 1000 şarja kadar pil ömrü var. Çok kullanışlı ve şık. Aydınlık, loş ve karanlık ortamda Imageo'nun fikir vermesi için resimlerini gönderiyorum. Belkin 8'li priz ve coax çevirici de böyle bir şey. Özellikle bu convertorı buluncaya kadar göbeğim çatladı.

sabriaga

8 Mayıs 2008; 8:43:03 

Evet sadays. Vestel olacak. Düzeltirim.
quote:

Orjinalden alıntı: sadays

bir de sabriaga digitürkün recevierı goldmaster değil vestel optv bilmem kaç yanlış anlaşılma olmasın arkadaşlar tarafından

sabriaga

8 Mayıs 2008; 8:53:04 

O halının hatırası var. O halı samimiyetin bir göstergesi. . Şimdi oraya ayı postu ve şömine daha çok uyardı ama o samimi hava kaçardı:) Aristokrat evi gibi olurdu. Gerek yok:) Priz konusunda maalesef yapabileceğim bir şey yok. Her odaya tek priz koymuşlar adamlar evde. Ama "keşke yapsaydım" diyecek bir durum yok çünkü belkin priz çoklayıcı 275.000 euroya kadar elektronik eşyalara şoka karşı garanti veriyor.
quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

haliyi degistirmelisin ...

sanirim aldiklarin baya bi tutmus , bir resimde casio hesap makinesi var , dert etme parayi alinmis kurtulunmus artik

son olarak prizlerin hepsini tek bir taneye baglama , evin diger bir prizinden uzatma kablosu ile 2 ye bol coklaycilari , sonra bu tavsiyemi "keske yapsaydim" diye anma , ama yine de tamamen sana bagli ,ben kisisel tercihimi soluyorum sadece

site omdubsmani olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 8 Mayıs 2008; 8:54:23 >

jujuuu

8 Mayıs 2008; 9:04:20 

quote:

O halının hatırası var. O halı samimiyetin bir göstergesi. . Şimdi oraya ayı postu ve şömine daha çok uyardı ama o samimi hava kaçardı:) Aristokrat evi gibi olurdu. Gerek yok:) Priz konusunda maalesef yapabileceğim bir şey yok. Her odaya tek priz koymuşlar adamlar evde. Ama "keşke yapsaydım" diyecek bir durum yok çünkü belkin priz çoklayıcı 275.000 euroya kadar elektronik eşyalara şoka karşı garanti veriyor.
quote:

sanirim aldiklarin baya bi tutmus , bir resimde casio hesap makinesi var , dert etme parayi alinmis kurtulunmus artik

son olarak prizlerin hepsini tek bir taneye baglama , evin diger bir prizinden uzatma kablosu ile 2 ye bol coklaycilari , sonra bu tavsiyemi "keske yapsaydim" diye anma , ama yine de tamamen sana bagli ,ben kisisel tercihimi soluyorum sadece

site omdubsmani olarak

luks adamiz da ondan soyledim , peki hesap makinesi konusu ?

msaltik

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 9:07:45 

bu PES'i ben de farklı zamanlarda kurdum oynadım ama oynama sürem 1 saati geçmedi hiç, bu kadar hayran kalınan taraf neresi anlamadım. Fifa da çok iyi değil bence. bozuldu oyunun yapısı. Mesela lig bitince devam etmiyor, bir de Fifa oyunu hile yapan bir oyun. Defalarca gözlemledim. Oyun resmen hile yapıyor.

sabriaga

8 Mayıs 2008; 9:15:25 

Kredi kartı taksitlerini hesaplıyorum her ay:)
quote:

quote:

quote:

site omdubsmani olarak

luks adamiz da ondan soyledim , peki hesap makinesi konusu ?

sabriaga

8 Mayıs 2008; 9:19:35 

Fifayı manager modda oynarsan devam ediyor sanırım. Hile derken naapıyor? Pes eskiden bir efsaneydi. 2002-2007 arası hep PES oynadım hiç Fifa oynamadım. Ama bu sene Fifa 1.liği haketmiş. İnsanlar önceleri benim gibi Fifaya önyargılı yaklaşıyor ama oynayınca anlıyorsun. Adamlar yapmış. Atmosfer olsun, oynanabilirlik olsun Gerçek gibi. PS 3'de Call of Duty ve Assasins Creed'i bitirdim. GT5 prologue ve Uncharted oynuyordum. Ara verdim biraz. Xbox'da NBA 2K8, Lost ve Burnout Paradise oynadığım oyunlar.
quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

bu PES'i ben de farklı zamanlarda kurdum oynadım ama oynama sürem 1 saati geçmedi hiç, bu kadar hayran kalınan taraf neresi anlamadım. Fifa da çok iyi değil bence. bozuldu oyunun yapısı. Mesela lig bitince devam etmiyor, bir de Fifa oyunu hile yapan bir oyun. Defalarca gözlemledim. Oyun resmen hile yapıyor.

nofear72

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 11:38:20 

pc de hala zevkle FİFA 07 tek gecerim manager modda oynuyorum..

xboxta biraz eksik gelsede euro 2008 fena değil oburleri boss..

Ekteki dosya (1)

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
CaRaBeeN

8 Mayıs 2008; 12:50:48 

Arkadaşlar son kararı veriyorum artık o veya bu alıyorum çünkü takıldım kaldım yeter alayım da kurtulayım (aslında 1 ay bekleme şansımda var)

42PV70 -> 2.200 ytl peşin
42PX80 -> 2.700 ytl peşin (belki 2.600)

hangisini alayım?

%90 digiturk izlenecek
%10 dvi-hdmi bağlanıp pc`den görüntü verilecek..eh çok başarılı olursa bu oran artar ama film izleme olayı kesinlikle projeksiyon ile olacak

izleme mesafesi 4.80m
biliyorum mesafe çok ama şu an zaten aynı mesafeden (kasayı düşersek 4m.den aslında) 72 ekran sony cs60 kullanıyoruz..ve dediğim gibi sadece digiturk sd yayın amaçlı olduğundan daha büyük bir tv şu aşamada gerekli görmüyorum..

373.üye
msaltik

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 13:02:53 

quote:

Orjinalden alıntı: CaRaBeeN

Arkadaşlar son kararı veriyorum artık o veya bu alıyorum çünkü takıldım kaldım yeter alayım da kurtulayım (aslında 1 ay bekleme şansımda var)

42PV70 -> 2.200 ytl peşin
42PX80 -> 2.700 ytl peşin (belki 2.600)

hangisini alayım?

%90 digiturk izlenecek
%10 dvi-hdmi bağlanıp pc`den görüntü verilecek..eh çok başarılı olursa bu oran artar ama film izleme olayı kesinlikle projeksiyon ile olacak

izleme mesafesi 4.80m
biliyorum mesafe çok ama şu an zaten aynı mesafeden (kasayı düşersek 4m.den aslında) 72 ekran sony cs60 kullanıyoruz..ve dediğim gibi sadece digiturk sd yayın amaçlı olduğundan daha büyük bir tv şu aşamada gerekli görmüyorum..

ben kesin 50PV70F alırım ama illaki bu ikisi arasında seç derseniz ben 70Fyi alırım, 80'nin görüntü yönünden bi farkını göremedim. Ama işte yenidir, SD kart okur, karasal alıcısı var (işe yaramıcak ama) falan filan denirse 80 de olabilir. Ama bence 500 iyi para, gereksiz yatırım yapmazdım. O gereksiz (bana göre) yatırımı 50"e harcardım. Bari bişeye değsin. 70F için bulunan en iyi fiyat bu mu? peşin için daha iyi bi değer yok mu

CaRaBeeN

8 Mayıs 2008; 13:12:47 

400-500 ytl bence de fazla..
avforums`ta sd görüntüde bir miktar iyi olduğunu söyleyende var, fark yok diyende var..

malesef en düşük bunu buluyorum tekofaks garantili olarak..
zaten istanbulbilisim fiyatı da 2.060 ytl görünüyor

50pv70f yi 3.000 ytl ye bulsam düşünebilirim aslında

373.üye
msaltik

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 13:20:07