42 px 80 kullanan arkadaşlar sd yayınları izlerken yaptıkları görüntü ayarlarını yazabilirlermi?gerçi herkesin göz zevki mutlak farklılık gösterir ama birimizin veya birkaçımızın atladığı detayları yakalayabiliriz.benim ayarlarım aşşağıda:
görüntüleme modu:sinema kontrast:%75 parlaklık:%60 renk:%55 netlik%50 renk balansı:sıcak renk yönetimi:açık p-nr:orta 3D-comb:açık
arkadaşlar kayınpederi kaybettik pazartesi günü. cevap veremediğm arkadaşlar kusura bakmasın. Veraset ilamı için dilekçe yazmak için açtım makineyi, o arada bakayım dedim. bana soru soran arkadaşlarım kusura bakmasınlar görüşmek üzere...
Çok fazla yazmasam da Pana başlığının sıkı bir takipçisiy(d)im. 1Hafta kadar buraya bakmamıştım. Yeni gördüm. Adaşım; başın sağolsun. Merhumun mekânı cennet olsun. Allah , size , eşinize ve tüm yakınlarınıza sabırlar, sağlıklar ve uzun ömürler versin. Saygılarımla.
Orjinalden alıntı: muRTah Çok fazla yazmasam da Pana başlığının sıkı bir takipçisiy(d)im. 1Hafta kadar buraya bakmamıştım. Yeni gördüm. Adaşım; başın sağolsun. Merhumun mekânı cennet olsun. Allah , size , eşinize ve tüm yakınlarınıza sabırlar, sağlıklar ve uzun ömürler versin. Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: fattihh_ank başın sağolsun arkadaşım eşinede allah sabır versin
Yaklaşık 8 aylık takip ve araştırma döneminin ardından PANASONIC 50PV70F sahibi oldum. Panasonic bazı ürünlerde 2-3 günlük özel bir indirime gitmiş.Sevgili Murat kızacak ama 3150 ytl/10 Şartlarında satın aldım.İlgilenen arkadaşlar bu özel indirim dönemi bitmeden hemen harekete geçsinler.
Yaklaşık 8 aylık takip ve araştırma döneminin ardından PANASONIC 50PV70F sahibi oldum. Panasonic bazı ürünlerde 2-3 günlük özel bir indirime gitmiş.Sevgili Murat kızacak ama 3150 ytl/10 Şartlarında satın aldım.İlgilenen arkadaşlar bu özel indirim dönemi bitmeden hemen harekete geçsinler.
kardeşim fiyat vermeyin yaaaa
hayırlı olsun dostum, bence doğru seçim yaptın, bol MKV'li günlerde kullanasın
güle güle kullan kardeşim dikey çizgi problemsiz günler dilerim
-- Pioneer 436xde plazma -- Pioneer vsx-915 avr -- B&W DM 603 S3 front -- Tannoy mxc center mx1 rear -- Philips dvp720sa dvd divx player -- Next 2000 CIS Super Plus Uydu Alıcısı/sommerkabel 1 metre komponent kablo -- Hp nc8430 core2duo 1.83 256mbatix1600
Orjinalden alıntı: sinanx SAYIN KÜRŞAT BEY PANASONIC 42PZ85E NASIL BİR TV ALINIRMI %50 SD MAÇ %30 HD %SD DİZİ Bİ DE KÜRŞAT BU TV ÇOK WATT HARCIYO LVD 200 İSE BU 400 BU ÇOK FARK YARATIRMI FATURADA?
PZ85, kullanıcı memnuniyeti yüksek bir plazma, okuduğum yabancı kullanıcı yorumları sebebiyle... Ancak 42PZ85, Hem fiyatı hem ekran ebatı hem de kullanacağın görüntü kaynakları itibari ile uygun bir seçim olmayacaktır diye düşünüyorum, Güç sarfiyatı konusunda da daha önceleri yazdığım gibi elektrik faturasına yansıyacak tutar, hdtv seçimi için bir kriter değildir bana göre.. Yerinde olsam; Panasonic 42PX80 ya da Pioneer 4280XA'yı değerlendirirdim ya da 3000 YTL civarı fiyatlarda bulabileceğin 50PV70'de iyi bir seçim olabilir...
yeni g11 full hd panasonicleri bekliyorum ama istanbul bilişim harici bir yer satmıyor anlaşılan tekofaksda ellerindekileri bitirmeye çalışıyor galiba kısır döngü ya istanbul bilişimden alıcam ya da eski panel py70.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gago -- 6 Mayıs 2008; 15:15:06 >
50PX80 'in ne zaman geleceği konusunda fikir sahibi olan var mı? Hoş, sırf boyutundan ötürü 42" olanın aksine uygun fiyattan gireceğini pek sanmıyorum ama...
G11 paneller gümrükteymiş hatta cıkması gerekiyormus gecıkmıs
tabii İB hemen getermiş 50" full hd bunlar biraz pahalı ..şimdilik....