Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Cevap: "_______ PANASONİCLİLER_______" Sayfa: <<   < önceki  115 116 [117] 118 119 120 121 122 123 124   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BAHADIRXIHSAN

30 Nisan 2008; 20:27:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Allah rahmet eylesin
Esinede sabir diliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: msaltik

arkadaşlar kayınpederi kaybettik pazartesi günü. cevap veremediğm arkadaşlar kusura bakmasın. Veraset ilamı için dilekçe yazmak için açtım makineyi, o arada bakayım dedim. bana soru soran arkadaşlarım kusura bakmasınlar
görüşmek üzere...

46m86 * ps3 40gb * sharp xr10xl * e6750 * big typhoon * msi p35 platinum * 4gb corsair 675
* palit 8800 gt sonic * samsung 320gb * tt tsunami * silverstone 500w * dinovo edge * g7
507xa * nextstar ye-2000 cx super+ * sony dav-s880
bose301 * marantz cd5001 * marantz pm7001
hkas

30 Nisan 2008; 22:01:31 

Başın sağolsun.Allah mekanını cennet etsin ,yakınlarına sabır,kalanlara uzun ömür versin.

"şüphesiz biz allah'tan geldik ve o'na döneceğiz''Ayet

quote:

arkadaşlar kayınpederi kaybettik pazartesi günü. cevap veremediğm arkadaşlar kusura bakmasın. Veraset ilamı için dilekçe yazmak için açtım makineyi, o arada bakayım dedim. bana soru soran arkadaşlarım kusura bakmasınlar
görüşmek üzere...

nofear72

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 22:13:13 

quote:

Orjinalden alıntı: nofear72

quote:

Orjinalden alıntı: sabre80

arkadaslar bende bir pana alarak aranıza katılmak istiyorum.ancak 50pv70f ile 42px80 arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ve bu urunlerde en iyi fiyatları nerden bulabilirim.şmdiden tesekkurler...bu arada istanbuldayım

izleme mesafen onemlı ve tabi zevk

px80 en ucuz golda var 2500 ytl gecen gun vatan da %28 indirm vardı bunları takıp et ucuza alırsın

8 serisi 50 " ler gümrükteymiş bu aralar cıkması gerekiyormus ..benim37"de taibkiii

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
Adnan Ak

1 Mayıs 2008; 0:01:30 

quote:

Orjinalden alıntı: airman006
bir kampanya denk getiremedim 50pv70 e...

+1 3000YTL altı güzel bir fiyat gelse... Keşke VAtan satıyor olsa da şu güzel indirimlerinden yararlansak bu TV'de de. Hoş hala benim TV'yi koyacağım ev, haliyle de salon mesafesi belli değil ama alacağım plazmada 1024x768 istemiyorum.

Murat Bey başınız sağolsun bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Ak -- 1 Mayıs 2008; 0:02:10 >
eczvefa

1 Mayıs 2008; 0:30:27 

herkese iyi akşamlar diliyorum. Msaltık kardeşim başınız sağolsun. Herne kadar sizler beni çok tanımasanızda ben panasonicliler forumunu devamlı takip ediyorum. Yine başım sıkıştı ve sizlere danışma ihtiyacı duydum. 42 üzeri bir lcd ihtiyacımız oldu. pv700f oturma odasına yeni tv gelecek salona. bu sefer full hd olsun diye düşündük.Özellik olarak pv700 den aşağı olmayan bir lcd arıyorum. sams f86 sony d3500 phılp9732 araştırdığım tv ler arasında. Bu forumda önerilenler genelde iyi ürünler oluyor. Belki bu sayfada başka ürün ve modellerden bahsetmek biraz aykırı olsada bu foruma inancımdan dolayı sizlere danışıyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

tarkanust

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

1 Mayıs 2008; 0:41:46 

quote:

görüşmek üzere...

başın sağolsun kardeşim allah sabır versin

!!-K.e.e.N-!!

1 Mayıs 2008; 2:26:02 

Msaltık başınız sağolsun, merhuma Alah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum.

PANASONIC 50PV70F • HARMAN KARDON AVR145 • PURE ACOUSTICS QX900 & SL-W10 • PHILIPS 5140 dvd player
munans

1 Mayıs 2008; 8:35:07 

Murat Bey, başınız sağolsun, merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.

2009 VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 1.4 TSI COMFORTLINE 7-DSG TIPTRONIC DERIN SIYAH
doziz

1 Mayıs 2008; 9:06:50 

Başınız sağolsun, geride kalanlara Allah sabır versin Murat Bey... Zaman herşeyin ilacı...

kursad_75

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 11:31:38 

quote:

Orjinalden alıntı: eczvefa
herkese iyi akşamlar diliyorum. Msaltık kardeşim başınız sağolsun. Herne kadar sizler beni çok tanımasanızda ben panasonicliler forumunu devamlı takip ediyorum. Yine başım sıkıştı ve sizlere danışma ihtiyacı duydum. 42 üzeri bir lcd ihtiyacımız oldu. pv700f oturma odasına yeni tv gelecek salona. bu sefer full hd olsun diye düşündük.Özellik olarak pv700 den aşağı olmayan bir lcd arıyorum. sams f86 sony d3500 phılp9732 araştırdığım tv ler arasında. Bu forumda önerilenler genelde iyi ürünler oluyor. Belki bu sayfada başka ürün ve modellerden bahsetmek biraz aykırı olsada bu foruma inancımdan dolayı sizlere danışıyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Her ne kadar lcd'lere, teknolojileri itibari ile sıcak bakmasam da 46 ya da 52M87 iyi bir seçenek olabilir diye düşünüyorum...
Yine de belirtmek isterim ki yerinde olsam;
Panasonic 50PX80 ve Pioneer 5080 XA'yı da seçeneklerim arasına alırdım; 52" Full HD bir lcd ile aralarındaki fiyat farkını da hd-player ya da sinema sistemi için kullandırdım, aklında olsun sevgili dostum...

*YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
**SABİT PİKSEL(FİXED PİXEL) TEKNOLOJİSİ VE PANASONİC PLAZMALAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
***YAMAHA AV RECEİVER'LAR HAKKINDA BİLGİLENMEK İÇİN TIKLAYINIZ..!
&Satılık Yamaha RX-V659 AV Receiver+Sony BDP-S300 Blu-ray Player+Wharfedale Diamond 9.6/9CM/8.4/SW150 5.1 hoparlör seti için Tıklayınız..!
Adnan Ak

1 Mayıs 2008; 12:34:39 

50PX80 'in ne zaman geleceği konusunda fikir sahibi olan var mı? Hoş, sırf boyutundan ötürü 42" olanın aksine uygun fiyattan gireceğini pek sanmıyorum ama...
nofear72

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 13:11:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

50PX80 'in ne zaman geleceği konusunda fikir sahibi olan var mı? Hoş, sırf boyutundan ötürü 42" olanın aksine uygun fiyattan gireceğini pek sanmıyorum ama...

G11 paneller gümrükteymiş hatta cıkması gerekiyormus gecıkmıs

tabii İB hemen getermiş 50" full hd bunlar biraz pahalı ..şimdilik....

http://www.istanbulbilisim.com.tr/-PANASONIC-PLAZMA-TV,65,1407.html

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
CaRaBeeN

1 Mayıs 2008; 14:43:34 

Arkadaşlar
42PX80 2.800 ytl taksitli
42PV70 2.500 ytl taksitli gibi bulma şansım oluyor

izmir`de olduğum için gold`dan px80 alma şansım yok..kargo bedeli ne kadar tutar bilemiyorum birde bir sıkıntı olursa tekrar yolla vs. sıkıntı olacak..

izmir`de de 42px80 henüz vatan vs. gibi yerlere gelmedi..gelse de kampanya yapmazlar heralde hemen?
teknosa 42pv80 var o da 3.000 ytl dolaylarında

sizce biraz daha beklemeli mi? 14 mayısa kadar vaktim var aslında
2.000 ytl den de fazla vermek istemiyorum aslında bir cihaza..

yönlendirmeniz ne olurdu?

Arkadaşlar yoksa gidip 2.200 ytl taksitli samsung 42c91 mi alsam(hd dvd player da hediyeli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 1 Mayıs 2008; 14:53:46 >

373.üye
sinanx

1 Mayıs 2008; 19:54:06