arkadaşlar kayınpederi kaybettik pazartesi günü. cevap veremediğm arkadaşlar kusura bakmasın. Veraset ilamı için dilekçe yazmak için açtım makineyi, o arada bakayım dedim. bana soru soran arkadaşlarım kusura bakmasınlar görüşmek üzere...
Başın sağolsun.Allah mekanını cennet etsin ,yakınlarına sabır,kalanlara uzun ömür versin.
"şüphesiz biz allah'tan geldik ve o'na döneceğiz''Ayet
quote:
Orjinalden alıntı: msaltik
arkadaşlar kayınpederi kaybettik pazartesi günü. cevap veremediğm arkadaşlar kusura bakmasın. Veraset ilamı için dilekçe yazmak için açtım makineyi, o arada bakayım dedim. bana soru soran arkadaşlarım kusura bakmasınlar görüşmek üzere...
arkadaslar bende bir pana alarak aranıza katılmak istiyorum.ancak 50pv70f ile 42px80 arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ve bu urunlerde en iyi fiyatları nerden bulabilirim.şmdiden tesekkurler...bu arada istanbuldayım
izleme mesafen onemlı ve tabi zevk
px80 en ucuz golda var 2500 ytl gecen gun vatan da %28 indirm vardı bunları takıp et ucuza alırsın
8 serisi 50 " ler gümrükteymiş bu aralar cıkması gerekiyormus ..benim37"de taibkiii
Orjinalden alıntı: airman006 bir kampanya denk getiremedim 50pv70 e...
+1 3000YTL altı güzel bir fiyat gelse... Keşke VAtan satıyor olsa da şu güzel indirimlerinden yararlansak bu TV'de de. Hoş hala benim TV'yi koyacağım ev, haliyle de salon mesafesi belli değil ama alacağım plazmada 1024x768 istemiyorum.
Murat Bey başınız sağolsun bu arada...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Ak -- 1 Mayıs 2008; 0:02:10 >
herkese iyi akşamlar diliyorum. Msaltık kardeşim başınız sağolsun. Herne kadar sizler beni çok tanımasanızda ben panasonicliler forumunu devamlı takip ediyorum. Yine başım sıkıştı ve sizlere danışma ihtiyacı duydum. 42 üzeri bir lcd ihtiyacımız oldu. pv700f oturma odasına yeni tv gelecek salona. bu sefer full hd olsun diye düşündük.Özellik olarak pv700 den aşağı olmayan bir lcd arıyorum. sams f86 sony d3500 phılp9732 araştırdığım tv ler arasında. Bu forumda önerilenler genelde iyi ürünler oluyor. Belki bu sayfada başka ürün ve modellerden bahsetmek biraz aykırı olsada bu foruma inancımdan dolayı sizlere danışıyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Orjinalden alıntı: eczvefa herkese iyi akşamlar diliyorum. Msaltık kardeşim başınız sağolsun. Herne kadar sizler beni çok tanımasanızda ben panasonicliler forumunu devamlı takip ediyorum. Yine başım sıkıştı ve sizlere danışma ihtiyacı duydum. 42 üzeri bir lcd ihtiyacımız oldu. pv700f oturma odasına yeni tv gelecek salona. bu sefer full hd olsun diye düşündük.Özellik olarak pv700 den aşağı olmayan bir lcd arıyorum. sams f86 sony d3500 phılp9732 araştırdığım tv ler arasında. Bu forumda önerilenler genelde iyi ürünler oluyor. Belki bu sayfada başka ürün ve modellerden bahsetmek biraz aykırı olsada bu foruma inancımdan dolayı sizlere danışıyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Her ne kadar lcd'lere, teknolojileri itibari ile sıcak bakmasam da 46 ya da 52M87 iyi bir seçenek olabilir diye düşünüyorum... Yine de belirtmek isterim ki yerinde olsam; Panasonic 50PX80 ve Pioneer 5080 XA'yı da seçeneklerim arasına alırdım; 52" Full HD bir lcd ile aralarındaki fiyat farkını da hd-player ya da sinema sistemi için kullandırdım, aklında olsun sevgili dostum...
50PX80 'in ne zaman geleceği konusunda fikir sahibi olan var mı? Hoş, sırf boyutundan ötürü 42" olanın aksine uygun fiyattan gireceğini pek sanmıyorum ama...
50PX80 'in ne zaman geleceği konusunda fikir sahibi olan var mı? Hoş, sırf boyutundan ötürü 42" olanın aksine uygun fiyattan gireceğini pek sanmıyorum ama...
G11 paneller gümrükteymiş hatta cıkması gerekiyormus gecıkmıs
tabii İB hemen getermiş 50" full hd bunlar biraz pahalı ..şimdilik....
izmir`de olduğum için gold`dan px80 alma şansım yok..kargo bedeli ne kadar tutar bilemiyorum birde bir sıkıntı olursa tekrar yolla vs. sıkıntı olacak..
izmir`de de 42px80 henüz vatan vs. gibi yerlere gelmedi..gelse de kampanya yapmazlar heralde hemen? teknosa 42pv80 var o da 3.000 ytl dolaylarında
sizce biraz daha beklemeli mi? 14 mayısa kadar vaktim var aslında 2.000 ytl den de fazla vermek istemiyorum aslında bir cihaza..
yönlendirmeniz ne olurdu?
Arkadaşlar yoksa gidip 2.200 ytl taksitli samsung 42c91 mi alsam(hd dvd player da hediyeli)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 1 Mayıs 2008; 14:53:46 >