Şimdi Ara

Foxconn'un 2017'de sadece 25-30 milyon iPhone X sevkiyatı yapması bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Foxconn'un 2017'de sadece 25-30 milyon iPhone X sevkiyatı yapması bekleniyor

    Tüketicilerin iPhone X'e kavuşmasına çok az bir süre kalmış durumda. Yeni söylentilere göre 3 Kasım'da sadece 3 milyon cihaz satışa hazır olabilecek. Bu da cihazın ön siparişe açıldıktan kısa bir süre sonra stokların tükeneceği anlamına geliyor. Görünen o ki Apple, iPhone X'e olan yüksek talebi karşılamakta kesinlikle problem yaşayacak.

     

    Ayrıca Bkz.Galaxy S9 için yeni bir parmak izi okuyucu patenti
    DigiTimes tarafından hazırlanan bir raporda, Foxconn'un yıl sonuna kadar 25 milyon ila 30 milyon arasında iPhone X sevkiyatı yapabileceği belirtiliyor. Bu aslında iyi bir rakam gibi görünse de aslında KGI Securities analisti Ming-chi Kuo'nun öngörülerinden daha düşük.

     

    iPhone X sevkiyatı 2018 başında hızlanacak


    Deneyimli Apple analistinin önceki tahminleri 31 Aralık tarihine kadar maksimum 35 milyon adet iPhone sevkiyatı yapılabileceği yönündeydi. Ancak düşük üretim performansı ve bazı bileşenlerle ilgili teknik sorunlar yaşanması nedeniyle üretimin beklenenden yavaş ilerlediği ortaya çıktı.

     

    Aynı raporda tedarikçilerin çoğunun üretim sorunlarını çözmesiyle birlikte sevkiyatların 2018 yılının ilk çeyreğinde %50 oranında çeyrek büyümesi göstererek istenilen hıza ulaşacağı yazıyor. Face ID kameralar için kullanılan 3D algılama modüllerini tedarik eden LG Innotek ve Sharp'ın üretim oranını arttırdıkları ve sevkiyatların Kasım-Aralık aylarında hedeflenen hıza ulaşılacağı kaydedildi.







  • Şaka gibi ya sen

  • Büyük halleri olan esnaf gibiler. Abi sen getir getir satarım ben onları hesabı.

  • 2 aylık süre için 25-30 milyon üretilecek ve bitecek?tr de 6100 tl olan cihaz?amerikada 1000 dolar ve amerika için bile 1000 dolar pahalı bir fiyat.avrupa da farklı değil.nasılda yemliyorlar piyasayı stok bitecek hemen saldırıp alın diye

  • Taam taam inandık hemen bana ordan bi iPhone X sar bakalım.

  • Onur acayip üzüldüm hemen sen ben birde Ekrem paşa toplanalım bir çaresini bulalım olmaz böyle piyasa ipon a doymalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyunsavar -- 24 Ekim 2017; 19:41:43 >
  • "Çıkar çıkmaz alın, yoksa kalmayacak, aylarca bulamayacaksınız" tarzında zorlama bir Apple reklamı. Bu fiyata başka türlü satmayacak çünkü. Gerçi bu fiyata bu türlü de istenen kadar satmaz.

  • Ekrem bu haberin ardından bi büyük açmıştır :D

  • Bir haber yap "Apple iPhone X'ler harika çıkar çıkmaz alın, stok kalmayacak", sonra başka bir haber yap "Google Pixel 2'ler bozuk, kötü, sorunlu aman ha uzak durun". İşte gerçek hebercilik bu.

  • Bana 5 iPhone acilen hatta 6 tane alırsak indirim yapın :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.