Şimdi Ara

Spectacles gözlükleri elde kaldı, donanım planları sil baştan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spectacles gözlükleri elde kaldı, donanım planları sil baştan


    Snapchat uygulamasının geliştiricisi Snap Inc. tarafından geçen yıl tanıtılan ve bu yıl başlarında piyasaya sürülen Spectacles kayıt gözlükleri ilk zamanlarda oldukça başarılı satışlar yapmıştı. Ne var ki ürünler elde kalmaya başladı.


     


    Fırtına dindi


     


    Satışa çıktığı dönemde 150 binden fazla satan ve firmaya 30 milyon dolar civarında gelir getiren Spectacles gözlükler, yeni planların oluşmasını sağlamıştı. Snap Inc.’nin yakın zamanda daha gelişmiş bir gözlük ve özçekim Drone modeli geliştirmesi bekleniyordu.


     


    Ayrıca Bkz.iPhone 7 256GB modeli kaldırıldı

    Ayrıca Snap Inc. geçen yıl gözlüğe gösterilen ilgi karşısında siparişlerini revize etmiş ve ilk paket siparişin sonrasında yüz binlerce gözlük daha sipariş etmişti. Gelen bilgilere göre gözlüğe olan ilgi çok düşmüş durumda ve siparişler raflarda kaldı. Hatta halen sipariş edilmiş ancak birleştirilmemiş bileşenlerin olduğu da rapor ediliyor.


     


    Bu kadar fazla sayıda elde kalmış ürün firma için mali zarar demek. Zaten borsada zor günler geçiren firma için üretim zararının ortaya çıkması daha fazla değer kaybı anlamına geliyor.


     


    Snap Inc. gelecek planları için 150 kişilik bir donanım ekibi oluşturmuştu. Bu ekip Drone geliştirme konularında da çalışıyordu. Gözlüklerin elde kalması bu ekibin geleceğini de tehlikeye soktu. Firmanın Drone planlarını bir süreliğine rafa kaldırdığı belirtiliyor. 


     







  • Dağıtsınlar dergilerin yanında :D

  • 1-2 ünlüye reklam versinler.
    Mesela talk showa çıkan bir ünlü programa bu gözlükle katılsın. veya bir NBA yıldızı.

  • Ücretsiz Dağıtsınlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.