Şimdi Ara

Facebook geliştiricilere Messenger'daki anlık oyunlardan para kazanma yolu açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook geliştiricilere Messenger'daki anlık oyunlardan para kazanma yolu açtı

    Facebook, 2016 yılının Kasım ayında Messenger uygulamasında HTML5 anlık oyunları kullanıma sundu. Bugün ise şirket geliştiricilere uygulama içi satın alma ve video reklamlar yoluyla bu oyunlardan para kazanma seçeneği sunuyor. Geliştiriciler artık oyunlarına uygulama içi satın alma, tam sayfa reklam ve video reklam ekleyebilecek.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, Windows 10'a oyunlarda hile yapılmasını engelleyen bir özellik ekledi
    Oyuncular, video reklamları izleme karşılığında bonus hak veya sanal eşyalar alabilecek. Facebook bu reklamları Android ve iOS cihazlardaki Messenger oyunları üzerinden paylaştığı için gelir kesintiye uğrayacak. Google Play'in bu uygulama içi satın almalardan %30 oranında bir kesinti yapacağı belirtiliyor.

     

    Şu an için kalan %70'lik kısmın geliştiricilerin alacağı düşünülüyor ancak muhtemelen Facebook gelir paylaşımı politikasını belirledikten sonra bunun bir kısmını alacak. Bu yolla kazanç sağlamak isteyen geliştiriciler buraya tıklayarak beta programa kaydolabilirler. Bu programın bir parçası olmak istemeyen reklamverenlerin ise Facebook Kitle Ağı'ndan çıkmaları gerekiyor.







  • Güzel Günceleme Yene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.