Şimdi Ara

PlayStation 4 Kontrolcü Ailesinin Yeni Üyesiyle Tanışın: Sunset Orange

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
         PlayStation 4 kontrolcü ailesi genişlemeye devam ediyor. Son olarak tanıtılan kontrolcü ise özel sürüm olan Sunset Orange.

İsminden de anlaşılacağı üzere güneşin batışını andıran turuncu ön gövdesiyle dikkat çeken kontrolcünün arka yüzeyinde ise mor renk tercih edilmiş. 14 Kasım'da satışa sunulacak kontrolcü ilk etapta İngiltere, İrlanda, Fransa, Polonya, Rusya, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinde satılmayacak. Twitter üzerinden yapılan duyuru tasarımının ötesinde çıkış yapıp yapmayacağı bölgeler konusunda tartışma yaratmış durumda. Biz de size soralım. Sunset Orange özel sürümü Türkiye'ye gelse alır mıydınız?

• Şu alınır mı ya, hayret ediyorum bu hangi yüzyılın tasarım anlayışı, bu Japon kafası nasıl bir şeydir?
  • Şu alınırmı demiş:) sende tasarımdan anlıyorsan bende tom ford'um. Darth vader li dualshock 4 ten sonra gördüğüm en iyisi enfsane renk uyumu olmuş. Çıkar çıkmaz Allahın izniyle. O kadar diyorum.
  • ilk önce bi dolar düşsünde düşünürüz xD

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • çok iyi ! kesinlikle alırım ben

• Hollanda da iyi satar bu ha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Default black candır..
  • Ek özellikleri de olsaymış güzel olurmuş, mesela 2 kat daha uzun ömürlü batarya, karanlıkta parlayan tuşlar, değiştirilebilir analog, dokunmatik ekranda yazı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Şu alınırmı demiş:) sende tasarımdan anlıyorsan bende tom ford'um. Darth vader li dualshock 4 ten sonra gördüğüm en iyisi enfsane renk uyumu olmuş. Çıkar çıkmaz Allahın izniyle. O kadar diyorum.

• İlk önce batarya ömrünü uzatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mnyksvsc

Ek özellikleri de olsaymış güzel olurmuş, mesela 2 kat daha uzun ömürlü batarya, karanlıkta parlayan tuşlar, değiştirilebilir analog, dokunmatik ekranda yazı :)

Analog konusu dışındaki isteklerin tam anlamıyla batarya yiyici. Diğer taraftan tuşların rgb aydınlatması olması güzel olurdu. Hem karanlıkta fark etmeyi sağlar hem de tat katardı. Dokunmatik panelde yazıya pek gerek yok. Ve fiyat da buna bağlı artış gösterirdi ciddi anlamda.

• 250 liraya bugün satın aldım kargo dahil fiyat iyi mi ? yurtdışı fiyatlarına baktım 70-72 dolar ship hariç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.