Şimdi Ara

WWE 2K18 Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
          WWE serisinin en son bölümü WWE 2K18, bu haftadan itibaren dünya çapında oyunseverler ile buluştu. WWE 2K18, birçok ekleme ve iyileştirmeyi bir araya getirerek, simülasyon tabanlı WWE oyunu deneyiminde özgünlük, gerçekçilik ve aksiyon dolu oynanabilirliğin benzer bir bileşimini sunuyor.
     
         Bu iyileştirme ve eklemeler arasında serinin tarihindeki en büyük WWE ve NXT® Süper Starları kadrosu; Creation Suite ve Universe Modunda kapsamlı yeni seçenekler; MyCAREER Modunda bir Şirket Adamı veya Seyircinin Sevgilisi olma seçeneği ve Road to Glory Modunun dizide ilk çıkışının yanı sıra kapsamlı WWE deneyimine bugüne kadar hiç olmadığı gibi hayat veren yeni grafik motoru bulunuyor.
     
          Kapak Süper Starı Seth Rollins'in yanı sıra John Cena, Brock Lesnar, AJ Styles, Alexa Bliss, Bobby Roode, Sasha Banks, Dean Ambrose, The New Day, Finn Bálor, Jinder Mahal, The Miz, No Way Jose, SAnitY, Undertaker, Stone Cold Steve Austin, Andre the Giant ve daha birçoklarının aralarında yer aldığı, 200'e yakın oynanabilir WWE ve NTX Süper Star ve Efsanesinin de yer aldığı bir kadro sunan WWE 2K18, WWE oyunları tarihinin en büyük kadrosuna sahip.
     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.