Şimdi Ara

Nokia 7 tanıtıldı: 5.2 inç ekran, 3000 mAh batarya, Dual-Sight kamera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia 7 tanıtıldı: 5.2 inç ekran, 3000 mAh batarya, Dual-Sight kamera

    Nokia’nın isim kullanım haklarını satın alan ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren HMD Global yeni telefonu Nokia 7’yi tanıttı.
     
    Önü-arkası cam, çerçevesi alüminyum kaplı Nokia 7'nin 1080x1920 Full HD çözünürlüğünde 5.2 inçlik LCD ekranı bulunuyor. Gücünü Snapdragon 630 yonga setinden ve Adreno 508 grafik işlem biriminden alıyor. İki farklı versiyonu bulunan Nokia 7’nin birisi 4 GB RAM’e sahipken diğeri 6 GB RAM ile geliyor. Her iki modelde de 64 GB’lık genişletilebilir yerel depolama alanına yer veriliyor.
      
    Nokia 7 tanıtıldı: 5.2 inç ekran, 3000 mAh batarya, Dual-Sight kamera
     

    Telefonun arkasına baktığımızda 16 MP çözünürlüğünde ve f/1.8 diyafram açıklığında bir adet arka kamera, öz çekim için de 5 MP çözünürlüğünde bir kameranın kullanıldığını görüyoruz. Nokia 8’de olduğu gibi Dual-Sight yazılım özelliği bu cihazda da karşımıza çıkıyor. Bu teknoloji sayesinde hem arka hem de ön kamera ile aynı anda kayıt alıp Youtube gibi sosyal platformlarda canlı yayın yapabiliyorsunuz.

     
    Nokia 7’de 3000 mAh büyüklüğünde bir batarya kullanılırken 3.5mm kulaklık girişi de unutulmamış. Cihaz kutudan Android 7 ile çıkacak fakat çok yakın zamanda Android 8.0 Oreo’ya güncellenebilir olacak.
     

    Çin akıllı telefon pazarına özel olarak satılacak Nokia 7, 24 Kasım tarihinde satın alınabilir olacak. 4 GB RAM'li versiyonu 377 dolar, 6 GB RAM'li versiyonu ise 407 dolar olacak. Firmanın Nokia 7’yi diğer pazarlara sunması gibi bir planı bulunmuyor.








  • Islemci hic olmamis..

  • Pahalı olmuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence global pazara traşlanmış olarak gelmeli. Ön taraf da alt kısım da boşluk varken orası değerlendirilmeli. Yada çerceve inceltilmeli ki göze batmasın. Umarım Sony gibi çerçeve hatasına düşmez Nokia.

  • 377 dolar fiyatıyla gayet güzel telefon olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.700 - 1.800 civarı gelir. Keşke home butonu olsaydı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony ve LG nin Mediatek'e Samsung'un Exynos'a yöneldiği şu devirde orta seviyede (Moto E-C-M ile Nokia 3 istisna zaten) Qualcomm işlemcileri kullanma başarısı gösteren Moto ve Nokia'nın yine diğer üreticilere nazaran uygun fiyat politikası ile ilerlemesi şaşırtıyor bence tüketiciyi. Hani bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur kafasında olan arkadaşlara bu sözüm. Gayet de bir şey oluyor ki Nokia iyi bir ivme ile yükseliyor.

  • daha uygun fiyatlı xiami mi 6 varken bu cihaz niye tercih edilsin??
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/76371-92739/xiaomi-mi-6_nokia-7/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Islemci hic olmamis..

    orta seviye bir telefona snapdragon 835 mi koycaktı ?
  • İşlemci tam yerinde. Yeni nesil. Ağır oyunlar dışında sd 835 ile farkını hissedemezsin. Tasarım çok hoş. Nokia kalitesi üstüne. Güzel iş nokia.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    bu bakış bence farklı
    şimdi bu xiaomi oppo one plus vb çin markalarına güvenen tercih eden kaç kişi var bilmiyorum bu cihazlar yok satıyor ama bana göre huawei haricinde diğer çin markaları çöp..
    nokia markasına bir güven var bi kitlesi var nokia insanlar için yaşlı yaralı bir kurt nokia nın kendisini göstermesi için evet daha çok çalışması gerekiyor ama ben gelecekte iyi olacağına inanıyorum ve huawei haricinde diğer çin menşeili telefon markalarını tercih etmem s7 edge kullanıyorum memnunum ama çin markaları ortada dolaşan bir amacı olmayan markalar yap sat yap sat

    ortada bi baba marka var sa oda ericsson ama o öldü telefonları hiç olmayacak ama telefonlara hayat veren bir sürü patentin sahibi bir şirket nokia ve ericsson markalarını sade telefon üreten sanan bir dünya insan var nokia öldü ericsson öldü bitti
    onlar öyle zannetsin bu çin markaların geleceği muamma ( huawei ) hariç




  • Xiaomi'ye karşı fiyatlar yüksek. Hele ki Xiaomi kalite olarak baya yukarılara çıkmışken :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: incendia

    Sony ve LG nin Mediatek'e Samsung'un Exynos'a yöneldiği şu devirde orta seviyede (Moto E-C-M ile Nokia 3 istisna zaten) Qualcomm işlemcileri kullanma başarısı gösteren Moto ve Nokia'nın yine diğer üreticilere nazaran uygun fiyat politikası ile ilerlemesi şaşırtıyor bence tüketiciyi. Hani bu saatten sonra gelse ne olur gelmese ne olur kafasında olan arkadaşlara bu sözüm. Gayet de bir şey oluyor ki Nokia iyi bir ivme ile yükseliyor.

    bu yorumun beğeni alması enteresan 400 dolara uygun fiyat politikası mı olurmuş 400 dolara xiaomi mi6 alınıyor. Xiaomi varken motorola ve hmd global de kimmiş adamlar deli gibi telefon satıyor, telefonlar hem mükemmel hem ucuz.
  • xiaomi kim ki nedir ?
    kökö olmayan sıradan basit bir şirket

    motorola ve nokia nın adı var en azından
  • Firmalar niye ısrarla Snapdragon 660 gibi bir SOC'u kullanmıyorlar anlamıyorum.

    Bazı insanlar da eskiden rakipleri Ericsson, Siemens gibi takoz telefon üreticileri iken, patentleri olduğu için ister istemez başarılı olmuş olan ama şu an HMD Global adlı şirketin olan Nokia'nın, Samsung, Apple gibi rakipleri varken piyasayı kasıp kavuracağını zannediyorlar. Hele ki yeniliklere o kadar kapalılar ki, Xiaomi'yi görmezden gelip "Nokia'nın adı yeter hüloooğğ" diyebiliyorlar ya. Birkaç sene önce Microsoft'un Windows Phone'u için "Microsoft tan bi cacık olmaz, bunu da batırır" dediğimde bana gülenler şimdi özür diliyorlar. Yine birkaç sene sonra Xiaomi nerede Nokia nerede gördüğünüzde bu mesajımı hatırlayın. Çünkü artık karşısında Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi gibi şahane cihazlar üreten firmalar var. Takoz üreticisi Ericsson değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

    xiaomi kim ki nedir ?
    kökö olmayan sıradan basit bir şirket

    motorola ve nokia nın adı var en azından

    Hahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaggeredByRuhtan

    xiaomi kim ki nedir ?
    kökö olmayan sıradan basit bir şirket

    motorola ve nokia nın adı var en azından

    adam xiaomi kim dedi la xiaomi 58 milyon telefon satan bu sene 90 milyon telefon satmayı hedefleyen bir firma. motorola ve nokia toplansa geçemez xiaomi yi
    motorola ve nokia nın çok "kökö" var dimi o yüzden piyasadan silindiler, nokia yı microsoft aldı batırdı sattı hmd global aldı, motorolayı google aldı sattı lenovo aldı onunda satması yakındır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Ekim 2017; 0:36:17 >
  • Nokia'nın adı varmış. İş adla olsaydı Ericsson, Motorola, vs piyasada at koştururdu. Nokia kırılmış imajını LG G2 tarzı bir telefonla düzeltebilir sadece, uygun fiyat iyi performans kaliteli donanım. Aksi halde işi çok zor.

  • Tasarımı güzel olmuş bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyat ve işlemciyle ölü doğmuş. 377 dolar direkt 1350 TL yapar. Garantili gelse 2000 TL yapıyor fiyat. İthalat garantisi ile 1800 e felan gelir. O fiyata da öküz alırız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.