Şimdi Ara

Dell’den ofislere yönelik 34 inçlik kavisli monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dell’den ofislere yönelik 34 inçlik kavisli monitör


    Genelde kavisli monitörlerin oyunculara yönelik olarak geliştirildiğini görüyoruz. Son dönemde artık ofis ortamları için de kavisli monitörler piyasaya çıkmaya başladı. Dell’in ürünü buna son örnek.


     


    Çoklu uygulama yönetimi için


     


    Dell P3418HW modeli 34 inçlik 2560x1080 piksel çözünürlükte bir ekran barındırıyor. Ekranın üç kenarı çok ince çerçevelere sahip. Kavis ile birlikte çoklu uygulama görüntüleme için iyi bir alternatif olmayı amaçlıyor.


     


    Ayrıca Bkz.OLED ekranlar LCD ekranlardan daha popüler hale gelecek

    Finans veya veri analizi gibi birden fazla ekran ile çalışan sektörleri hedefleyen monitörde iki ayrı PC kaynağından aktarım yapılabiliyor. Dell Easy Arrange yazılımı ekranda uygulama pencerelerini organize etmenizi sağlarken, Resim yanında resim - PbP ve resim içinde resim - PiP özellikleri de içerik çalışmalarını kolaylaştırıyor.


     


    Çift 9W hoparlör ile ses kalitesini üst seviyeye çıkaran monitörde fabrika çıkışı olarak RGB yelpazesinin yüzde 99’unu kapsar şekilde kalibrasyon yapılmış. Ayrıca HDR desteği de mevcut. Monitörün fiyatı 699$ olarak açıklandı. 


     







  • Biz ofiste U3415W modelini kullaniyorduk, cozunurluk olarak haberden modelden daha yuksek cozunurluk sunuyor ama tek ekranda cok fazla icerik kullanimi zorlastirdigi icin cift 27" 2K monitore gectim. Belki gorsel islerde daha kullanisli olabilir ama kod yazanlara pek uygun degil gibi.

  • 27" 2K Monitörler de Dell mi acaba? Bir de IPS paneller mi ve memnun musunuz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.