Şimdi Ara

Tesla, çift bağlantı destekli yeni şarj portunu duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla, çift bağlantı destekli yeni şarj portunu duyurdu
    Tesla bugünkü duyurusuyla Model S ve Model X'in tasarımını güncelledi. Firma yeni eklediği çift bağlantılı şarj portu ile elektrikli araçlarında birden fazla şarj standardı desteği sunacak.
     
    Şu ana kadar piyasaya sürülen bütün Tesla araçlarında şarj portu arka ışığın köşe kısmında yer alırken, araçtaki şarj bağlantı noktası satıldığı bölgeye göre değişiklik gösteriyordu. ABD ve Kanada'da Tesla'nın tescilli kendi bağlantı yöntemi yer alırken, Avrupa'da Mennekes portuna yer veriliyordu. Çin de ise firma şu ana kadar Avrupa standardını kullanıyordu.
     
    Giderek gelişen elektrikli araç pazarında otomobil üreticileri ve şarj ağı operatörleri şarj standartları üzerinde daha fazla birlikte çalışmaya başladılar ve farklı piyasalardaki özel şartlara uyum sağlamaya çalışıyorlar. Tesla'nın yeni çift konektörlü şarj portu tasarımı, Çin'den başlayarak bu pazarlara uyum sağlamak için şirketin bir çözümü gibi görünüyor.
     
    Tesla, çift bağlantı destekli yeni şarj portunu duyurdu
    Çin hükümeti kendi şarj standardı 'GB' 'yi geliştirdi ve şimdi Tesla, otomobillerine bu standardı getirdi. Çift şarj bağlantısını sığdırmak adına, şarj portunu arka ışığın oradan kaldıran Tesla, fosil yakıtlı araçlardaki gibi bir depo kapağının iç kısmında yer vermiş.
     
    Tesla, Çin'de kapsamlı bir şarj ağı kuruyor ve bu ağ Tesla sahiplerinin ülkedeki artan kamu şebekesine kolay erişimini sağlayacak.
     







  • Bunun konusunu açmıştınız dün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaş bütün araçlar aynı şarj soketini kullansa ölür mü? Saçmalığa bak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: infom@n

    Ya arkadaş bütün araçlar aynı şarj soketini kullansa ölür mü? Saçmalığa bak

    ben bir soke tasarladım ahada bu herkes bunu kullansın kullanan da su kadar para verecek dersen nasıl yaygınlasacak o yüzden çatallama oluyor zaten
  • Böyle giderse bu işin boku çıkar. Oturup anlaşılması lazım

  • Standartların empoze edilip yaygınlaştırılması da bir güç edinme adına mücadele konularından biridir.. Değişik konularla bağlantılı..

  • bizim babayiğitler ne tasarlıyor merak ediyorum.gerçi onlar talimatla çalışıyordu düşünme işini saraylı büyük beyin hallediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlayamadığım konu açma işini 2 üyemi üstlendi macromedia 21 ve siz bu ne hep sizin konular yoksa başka bir durumu varda biz mi haberdar değiliz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.