Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA... Sayfa: <<   < önceki  6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
@node

15 Mayıs 2007; 2:29:09 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bugün aldım eşime...!
ben e250 kullanıyorum..
bu telefon manyak bir makina...
d900 de halt eder yanında n73'te..
buna telefon demek hata olur..
bu kişisel bir vakit geçirme.eğlenme aracı...
fulün fulü bu tel..
ne arasan var özellik olarak...
teması gittiğin ülkeye göre değişiyor..
istanbulda köprü cami silüeti..
fransaya gidiyorsun şanzelize eyfel manzarası.
zamanın durumuna göre ekranda kendini saate uyarlıyor..
geceyse gece , gündüzse gündüz..!
devamı sonra..
benim e250 çok yavan geliyor artıkın...!!!
selamlar by..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @node -- 15 Mayıs 2007; 2:30:13 >

EĞER BİR ÜLKEDE ; KÜÇÜK İNSANLARIN GÖLGELERİ BÜYÜK OLUYORSA...
O ÜLKEDE GÜNEŞ BATIYOR DEMEKTİR..!
some_one

15 Mayıs 2007; 8:28:28 

1. Ekran ayarlarındaki grafik logo açık/kapalı ne işe yarıyor?

2. SMS yazarken mesaj başına nokia larda 169 karaktere izin var. Bunda ise 1836/12=153 (GSM alfabesi seçiliyken) karakter... Kalan 16 karakter nereye gidiyor?

celals

15 Mayıs 2007; 8:31:43 

Merhaba Arlkadaşlar ,

Ben bu telefonu aylardır takip ediyorum.Yalnız almadan bir kaç sırum olacaktı sizlere.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

1- Samsung u 600 de Radyo kanallarının isimlerini yazabiliyormuyuz ekrana.
2- Forumda arka planda müzik dinleniyor söylenmiş. ben bu soruyu samsung müşteri hizmetlerine sorduğumda böyle bir şey olmadığını( MP 3 dinlerken menude dolaşmak) söyledi.hangisi doğru.

Ve benim için en önemlisi Fotoğraf kalitesi nasıl? ben bu telefonu alırsan %90 fotoğraf için alacağım.Forumdaki resimler biraz bulanık gibi geldi acaba ben de bilgisaytara indirince aynısı mı olacak

Herkese selamlar

SorrowfulBlackGarlic

15 Mayıs 2007; 10:27:38 

evet bende n73 ile fotograf kalitesi olarak karşılaştırılmasını bekliorum..ikisinide kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bekliyorum..

some_one

15 Mayıs 2007; 13:30:38 

quote:

Orjinalden alıntı: celals

Merhaba Arlkadaşlar ,

Ben bu telefonu aylardır takip ediyorum.Yalnız almadan bir kaç sırum olacaktı sizlere.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

1- Samsung u 600 de Radyo kanallarının isimlerini yazabiliyormuyuz ekrana.
2- Forumda arka planda müzik dinleniyor söylenmiş. ben bu soruyu samsung müşteri hizmetlerine sorduğumda böyle bir şey olmadığını( MP 3 dinlerken menude dolaşmak) söyledi.hangisi doğru.

Ve benim için en önemlisi Fotoğraf kalitesi nasıl? ben bu telefonu alırsan %90 fotoğraf için alacağım.Forumdaki resimler biraz bulanık gibi geldi acaba ben de bilgisaytara indirince aynısı mı olacak

Herkese selamlar

1- Radyo kanallarına isim verilemiyor, sadece frekansları görebiliyorsun.
2- Arka planda müzik dinlenebiliyor.

some_one

15 Mayıs 2007; 13:33:25 

quote:

Orjinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

evet bende n73 ile fotograf kalitesi olarak karşılaştırılmasını bekliorum..ikisinide kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini bekliyorum..

N73 ün makro çekimleri daha iyi fakat u600 de de suluboya olayı olmuyor. N73 de yakın çekimlerde odaklama yapılamayınca körsır kırmızıya dönüp uyarı yaparken u600 de hep yeşil, o yüzden bulanık resim çekme olasılığı var. U600 ün deklanşöre tepkisi daha iyi (daha hızlı kaydediyor). Genelde çok da belirgin bi fark yok gibi ama n73 ün daha net olduğunu söyleyebilirim... Film çekimi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 15 Mayıs 2007; 13:38:31 >

some_one

15 Mayıs 2007; 13:40:15 

quote:

Orjinalden alıntı: some_one

1. Ekran ayarlarındaki grafik logo açık/kapalı ne işe yarıyor?

2. SMS yazarken mesaj başına nokia larda 169 karaktere izin var. Bunda ise 1836/12=153 (GSM alfabesi seçiliyken) karakter... Kalan 16 karakter nereye gidiyor?

Buna cevap verebilecek yok mu? Tecrübeli samsung kullanıcıları !!!!

febahadir

15 Mayıs 2007; 15:05:30 

merhaba arkadaşlar,
bu telefonun şarjı niye az gidiyor ya. 5 gündür kullanıyorum,şarjı hemen bitiveriyor tabi ki biraz da kurcalıyorum. bana söylenilen gibi şarj ettim ilk aldığımda ama yine de bana az gidiyormuş gibi geldi. telpa yetkilileri yedek pilinin haziran ayında geleceğini söyledi. dün gece sabaha kadar şarj ettim ve bugün fazla kurcalamayorum. bakalım ne kadar gidecek? ilk gün sadece bir gün gitti. 2. gün 1,5 gün gitti. bana gün geçtikçe batarya performansının uzayacağını söylediler,bekliyorum.
telimden çok memnunum,tam istediğim gibi ama pili böyle olursa değiştirmeyi düşünüyorum.
ne dersiniz?
şimdiden teşekkürler.

Ayaz77

15 Mayıs 2007; 16:03:47 

slm arkadaşlar bu telin kulaklıkla mp3 kalitesi nasıl.teşekkürler

http://img241.imageshack.us/img241/3226/rokre2bkd4.jpg
TuRaN.z

15 Mayıs 2007; 16:16:37 

quote:

Orjinalden alıntı: febahadir

merhaba arkadaşlar,
bu telefonun şarjı niye az gidiyor ya. 5 gündür kullanıyorum,şarjı hemen bitiveriyor tabi ki biraz da kurcalıyorum. bana söylenilen gibi şarj ettim ilk aldığımda ama yine de bana az gidiyormuş gibi geldi. telpa yetkilileri yedek pilinin haziran ayında geleceğini söyledi. dün gece sabaha kadar şarj ettim ve bugün fazla kurcalamayorum. bakalım ne kadar gidecek? ilk gün sadece bir gün gitti. 2. gün 1,5 gün gitti. bana gün geçtikçe batarya performansının uzayacağını söylediler,bekliyorum.
telimden çok memnunum,tam istediğim gibi ama pili böyle olursa değiştirmeyi düşünüyorum.
ne dersiniz?
şimdiden teşekkürler.

şarjı az gidiyor bu doğru umarım düzelir, ayaz77 kulaklık mp3 kalitesi çok iyi diye düşünüyorum, foto kalitesine gelince yeterli olmasına rağmen n73 ve k790 bundan iyi gibi, benim bu harika teldeki sorunum şarjın dışında şebeke sinyalinin zayıf olması sanırım bu sorun sonradan oldu başlarda birşey yok gibiydi o yüzden bende teli iade edip yenisini almaya çalışıyorum olmazsa servisle falan uğraşmadan satmayı düşünüyorum bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 15 Mayıs 2007; 16:17:54 >

New_and_Old

15 Mayıs 2007; 16:59:23 

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

quote:

Orjinalden alıntı: febahadir

merhaba arkadaşlar,
ne dersiniz?
şimdiden teşekkürler.

şarjı az gidiyor bu doğru umarım düzelir, ayaz77 kulaklık mp3 kalitesi çok iyi diye düşünüyorum, foto kalitesine gelince yeterli olmasına rağmen n73 ve k790 bundan iyi gibi, benim bu harika teldeki sorunum şarjın dışında şebeke sinyalinin zayıf olması sanırım bu sorun sonradan oldu başlarda birşey yok gibiydi o yüzden bende teli iade edip yenisini almaya çalışıyorum olmazsa servisle falan uğraşmadan satmayı düşünüyorum bakalım...

k790 gece yakından çekimde daha ii, fakat gundüzleri u600 takar halde mp3 kaliteside yeteri kadar ii, radyoda rds var

Samsung Ultra II Series U600 Fun!

Toyota Coralla'03 SOL 110hp + ben = 111 Hp
Opel Corsa 1.2/16v 70hp + bide ben = 71 Beygir :)
-HADIMKÖY'E YOL VERİN LÜTFEN! (YOL YOL YOL!)
mak74

15 Mayıs 2007; 18:35:42 

arkadaşlar şuan n70 kullanmakdayım ama bu telefonu görünce deiştirmeye karar verdim çok hoşuma gitti çıkdığı günden beri bir çok sitede inceliyorum ama olumsuz yorumlarla az karşılaşdım ben n70imden memnunum bu telefonu alınca pişman olmak istemiorum açıkçası sizce n70i bırakıp bu teli almalımıyım

rkn69

15 Mayıs 2007; 18:44:40 

resimler çekildikten sonra yatay olarak görüntülenmiyor...ama videolar görüntüleniyor...çok memnunum bu makineden süper bence :)

rkn69

15 Mayıs 2007; 18:48:59