arkadaslar u600 ses yükseltme kodunu bilen varsa lütfen söylesin d900 de vardı
kafadan telleri bozacağız anlaşılan, şaka bir yana bazılarında bozulma olabiliyor diye duydum ayar değişince, yinede denenebilir tabi, bu konuda uzman arkadaşımız farukkk tan yardım istemek lazım gibime geliyor, farukkk bir el at şu işe dostum...
bugün arkadaşım aldı,azda olsa inceleme şansım oldu.telefon gerçekten karizma,ancak kapaktaki dokunmatik tuşlar çok hassas.bence telefonu almak için çok erken d900 ilk çıktığında 900-1000 ytl arasındaydı,şimdi 600 ytl ye birçok yerde bulunuyor.ayrıca bir telefonu almadan önce artı ve eksilerini iyice araştırmak lazım diye düşünüyorum.
Ne zaman işletim sistemli, iyi kameralı,radio bir samsung göreceğiz yaw of of....
Symbianlı şık bir telefon varmı? Bence bu symbian işletim sistemi yapanlarda bi sorun var nokia ile felan anlaşırken sadece symbian sistemimizi büyük telefonlarda kullanın mı dedi anlamıyorum...
Bu akşam Bimeks'ten aldım telefonu... Anneler gününe özel kampanya yapmışlar 667 YTL, worldcard'a bu fiyata 6 taksit... Kampanya yarın akşam 10'a kadar sürecek sadece bu telefona özel değil sanırım tüm ürünlerde geçerli...
uGo galiba turkiyedede çalışıuyor gibi gözüküyor, bi cami ve bogazkoprusu var havanın durumuna göre bulutlanıyor filan sanırsam yagmurlu havalarda filan alet göstericekmiş gibi duruyor. Tek eksigi kapalı ortamdayken biz dışarının sıcaklıgını ölçemiyor, bide pil olayı var ama bana öyle büyük bi sorunmuş gibi gelmedi. En kötü ihtimalle(teli hiç bırakmazsan 12-13 saat o pille çalışıyor, normal bi kullanımdada 2-3 gun gidermiş gibi duruyuyor. Dahası benim için pil çok sorun değil, en nihayetinde 6-7ytl verıp bide araç şarj cıhazı alırım, ha önemli bi not usb'den şarj oldu dün tabi yanlış görmediysem... tekrar bakar kesin birşey söylerim.) :D
genel bi inceleme yaparacak olursak, beklentilerimin üzerinde çıkan bi tel. samsung krişeleşmiş tüm yazılım mantık hatalarını düzeltmiş, radyo koymuş(RDS'li) 1gb hafıza kartıyla geliyor ve gayet rahat çalışıyor kasılma olayı pek yok gibi. Alan pişman olmaz...
arkadaşlar bugün telefonu almayı düşünüüyorum ama hala kafamı karıştıran sorular var.Daha önce hiç samsung kullanmadım,sadece forumdan takip ettiğim kadarıyla biliyorum.(en ince ayrıntısına kadar anlattığınız için teşekkürler.Alınca pek yabancılık çekmeyeceğim sanırım)
Ben dokunmatik tuşlara takıldım biraz.kullanımı zor mu?zamanla alışırmıyım?
bide arkadaşımız vatanda 630 ytl olduğunu belirtmiş.Paket içeriği tam mı?bilen varsa cevap yazabilir mi?
d900 almaktan forumdaki yazıları okuduktan sonra vazgeçmiştim.Ama bu telefonla ilgili yorumlar daha olumlu.Zorda olsa almaya karar verdim.Yorumlarınız için hepinize teşekkürler