arkadaşlar bırakın sakal bıyık ilerini benim kimseye kastım yok.. eğer sadece sorun o yüzden geldiyse garantiye girer ama başka sebeler de varsa girmez. tabiki bilerek soymadınız. yani hiç bir yerinde yazı renk kalmadıysa bem beyazsa tabiki garanti dahili. ben eksik yazmışım biraz çizik varsa filan anlamında konuşmuştum..
Ama sırf şekli için alınır 10.9mm incelik
Gelsin hele alıp bir inceleme yaparız nasipse
inşallah, ilk incelemeyi senden bekleriz o zaman
turkish samurai şimdilik bu var bununla idare edeceğiz ne yapalım... u700 ün bundan farkı ikinci kamera gibi, ayrıca onun dahili hafızası daha az gözüküyor,sanırım radyoda yok ve tuş takımıda bence u600 e göre çokda hoş değil, u600 ün görünümü daha güzel, tabi bence...
yaa kaç soru sordum bi cvp veren yok.sonra yeni başlık açarsak ne gerek var burda sorun diyorsnuz ben yine sorayım. mesajda hem titresim hem ses olmuyor mu? birde hafıza kartındaki müzikleri müzik çalarda çalamıyor muyuz?,
yaa kaç soru sordum bi cvp veren yok.sonra yeni başlık açarsak ne gerek var burda sorun diyorsnuz ben yine sorayım. mesajda hem titresim hem ses olmuyor mu? birde hafıza kartındaki müzikleri müzik çalarda çalamıyor muyuz?,
şuan telefonum serviste olduğu için ilk soruna cevap veremiycem çünkıü unuttum.ikinci soruna gelince hafıza kartındaki şarkıları tabiki müzik çalarda dinleyebilirsin
Beyler babama hediye olsun diye bu telefondan aldım inanın aldığıma almışıma pişman oldum,rezil olduğumamı yanayım paramın gittiğinemi,teli aldım aldığımız gün ekran kayıklığı yaptı ekran kompe kapanıyodu teli kapayıp acınca anca düzeliyodu,ayrıca telefonun simkart yuvasından simkartı cıkarmak için operasyon yapmak gerekiyor ben bu kadar dandik bir yuva görmedim insan hiçmi düşünmez bu ayrıntıyı,benm bşıma bu olay geldi dedm elektronik alet şans lazm dedm şansızlık dedm ama telfoncu arkadaşıma danıştım kendiside bana ekran sorunundan elinde olan 2 adet u600ü gösterdi tel garantiden gelsn hemen satacağım telefon kronik sorunlu
Beyler babama hediye olsun diye bu telefondan aldım inanın aldığıma almışıma pişman oldum,rezil olduğumamı yanayım paramın gittiğinemi,teli aldım aldığımız gün ekran kayıklığı yaptı ekran kompe kapanıyodu teli kapayıp acınca anca düzeliyodu,ayrıca telefonun simkart yuvasından simkartı cıkarmak için operasyon yapmak gerekiyor ben bu kadar dandik bir yuva görmedim insan hiçmi düşünmez bu ayrıntıyı,benm bşıma bu olay geldi dedm elektronik alet şans lazm dedm şansızlık dedm ama telfoncu arkadaşıma danıştım kendiside bana ekran sorunundan elinde olan 2 adet u600ü gösterdi tel garantiden gelsn hemen satacağım telefon kronik sorunlu
daha telefonu aldığın 7 günü geçmediyse aldığın yere telefonu iade edip paranı geri alabilirsin.bu senin yaşadığın duruma şansızlık değil bilgisiszlik deniz yani kendi haklarını bilmiyorsun eğer bilseydin gider hemen telefonunu geri iade edip paranı geri alırdın
ilgilendiğin için teşekkür ederim.burdaki 60 sayfayı tek başına sen oluşturdun sanırım.kimseden cvp gelmiyor.u 600 ile ilgili herşey yazıyor ama senden başka cvp veren yok.tekrar teşekkür ederim ilgine.