Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ssss

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: ssss Sayfa: <<   < önceki  4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AVCI007

8 Mayıs 2007; 11:32:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

tuğranz kardeş, senden ayrıntılı bir inceleme bekliyoz acil olarak. kullanan arkadaşlar bilgi versin bize. ben foto kalitesini çok merak ediyorum özellikle. benim için en önemli şeylerden biri foto kalitesi, objektif çok küçük geldi bana tel.e öylesine baktımda. o kadar bekledim bu tel.i umarım hayal kırıklığına uğramam. İlk tel.i fiziki incelememde, arka kapak yapısı açıkçası biraz hayal kırıklığı uyandırdı. umarım tel. sağlamdır. d900 kasa olarak sağlam bi tel.di. umarım buda öyledir. bilgi verirseniz memnun oluruz arkadaşlar.

her aşk bir efsanedir
TuRaN.z

8 Mayıs 2007; 12:05:22 

sağolasın dostum, aslında baya bir yazmıştım ama yanlış tuşa basmışım silindi, şöyle söyleyim kasası ve görünümü d900 den bana göre daha iyi ve sağlam geldi kolay kolay birşey olacağa benzemiyor, özellikle müzik çaları ve radyosu çok iyi, dokunmatik kullanışlı, hiç sorun yaşamadım gerçi alışkanlıkta var tabi, bir çok özelliği yenilenmiş yada iyileştirilmiş foto ve video kalitesi oldukça iyi ancak e890 ın videosu bundan iyi gibiydi, kamera arayüzü değiştirilmiş güzelde olmuş ancak autofocus biraz yavaş ama çokta sorun değil, manzara modunda çekiyor düzde olsu iyi olurdu bence, müsait bir zamanda inceleme yapmaya çalışırım yinede şimdilik aklıma gelenleri yazıyorum
bir iki makro örneği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 8 Mayıs 2007; 12:21:51 >

AVCI007

8 Mayıs 2007; 17:40:43 

tşk.ler dostum, bekliyoruz

her aşk bir efsanedir
TuRaN.z

8 Mayıs 2007; 19:22:05 

SAMSUNG U600 İNCELEMESİ

(Telin fotoları mobileburn-sogi ve pconline.comdan alıntıdır)

Kutu içeriği

Şarj cihazı, kulaklık,data kablosu, pc studio cd si 1gb hafıza kartı

Yeni tel görüntüsü koymadım çünkü her şey yukardaki görüntülerle hemen hemen aynı, bu arada düzgün bir makinayla telin fotolarını çekebilirsem sonra eklemeye çalışırım.
Yine elimden geldiği kadar bu sefer Samsung u600 le ilgili küçük bir inceleme yapmaya çalışacağım, sonrası zaten gelir sanırım,...

GÖRÜNÜM
Telefon gerçekten çok şık ve karizmatik bir görüntüye sahip görüntü olarak şu an sanırım daha iyisi yok, ön ve arkası parlak metalimsi safir mavi renkte ve pürüzsüz bir yüzeyi var, tuş takımı metalik görünümlü ve düz, orta yön tuşları beyaz yuvarlak metalik bir çerceve ile çevrilmiş ve, seçim tuşları yön tuşunun her iki yanında beyaz ışıkla aydınlatılmış yes ve no tuşları alt kısmında ancak bu tuşların aydınlatması yok onun yerine hafif çıkıntı yapılmış karanlıkta kullanımda herhangi bir problemi olmuyor, ses tuşu solda kamera tuşu sağ yanda, kızak mekanizması iyi, çok kolay açılıp kapanıyor açıkkende kapalıykende öğle fazla bir sallantı yok normal düzeyde hafif boşlukları var d900 e kıyaslarsak daha iyi gibi, açma kapama düğmesi üst tarafta, ayrıca bu düğme kızak kapalıyken kullanımı aktif hale getirmeyi sağlıyor, hafıza kartı yeri alt sağ yan kısımda kulaklık ve şarj aleti için alt sol yan kısıma yerleştirilmiş. kulaklık ve şarj aleti aynı yerde olduğu için şarj ederken müzik radyo için kullanılamaz.
Konuşma hoparlörü ve ses hoparlörü üst orta kısımda ve aynı yerde, batarya yine birleşik değil ayrıca takılıyor plastik kapakta batarya taktıktan sonra herhangi bir oynama sallantı sorunu yok.

KULLANIM
Kullanım hızı çok iyi, dokunmatik tuşları kullanması bu modelde biraz daha kolay gibi gerçi ben daha önceden alışığım ama u600, e900 modelinden biraz daha iyileştirilmiş gibi geldi bana, hemen hiç bir komutum karşılıksız kalmadı ve normal tuşmuş gibi kullanabiliyorum sadece kamera açıkken manzara modunda çekim yapıldığı için parmak bazen dokunmatik tuşlara çarpabiliyor ama ondada sorun olmuyor, ancak şu bir gerçek yeni dokunmatik kullananlar azda olsa sıkıntı yaşayabilirler ilk zamanlarda sonrası sanırım yine sorun olmaz.
Yön tuşunun alt, sağ ve sol taraflarına kısayol atayabiliyorsunuz üst tarafı ıse Menüm adı altında bir kısayola ayrılmış burayada beş kısayol ayarlayabiliyorsunuz, Menü ikon sayısı 12 adete çıkarılmış, Menüyü kullanmadığınız zaman belli bir sürede ekran kararıyor ve tuşlar kilitleniyor, üstteki açma kapama düğmesine bastığınız zaman tuşlar tekrar aktif hale geliyorki burdada bir sorun yok. Mesaj yazma kolay dokunmatiklerle ilgili bir problem yok ayrıca akıllı mesaj diye bir şey geliştirilmiş mesaj yazarken önceden size yardımcı olabilecek kelimeleri gösteriyor ve seçim yapabiliyorsunuz, ancak silerken yine silme tuşuna tek tek basmanız gerekiyor, uzun süreli tek dokunuşta mesajın tamamı siliniyor ancak bu istem dışı yapılabilecek birşey gibi değil, Tuş takımı dokunmatik değil ve oldukça kullanışlı bazen sıkı basmanız gerekebilir, kameraya menüden ulaşabildiğiniz gibi yan tuşlada ulaşabiliyorsunuz, Menülere girdiğinizde alt menüleri gösteriyor isterseniz direk olarak geçiş yapabiliyorsunuz, ayrıca menüyü çıktığınız yerden başlatıyor tekrar kullanımda diğer yeni modellerde olduğu gibi, yine çevrimdışı-uçuş modu var, tuş takımının aydınlatmasını istediğiniz saate göre ayarlayabiliyorsunuz ayrıca gündüz dışarda kullanımı kolaylaştırmak için günışığı modu altında bir bölüm var ekranın renk tonunu değiştirerek kullanımı kolaylaştırıyor...

ÖZELLİKLER

Ses Kalitesi:
Konuşma ses kalitesi gayet iyi net ve oldukça yüksek, görüşmelerde bir sorun yaşanmıyor sinyal çekim kalitesi iyi, handsfree hoparlör var isteğe bağlı kullanılabiliyor.Kızak açıkken yanlış bir arama yaptığınızda önce ortadaki kilidi aç tuşuna basıp sonra no, ya basmanız yeterli kızağı kapatmanıza gerek yok.
Arama esnasında zil tonu oldukça yüksek ve net yeterli düzeyde, d900 le kıyaslarsak daha yüksek, titreşim özelliği iyi, titreşim-melodi bir arada kullanılabiliyor , ayrıca daha önce olmayan mesajlara istediğiniz zil tonunu atayamama ortadan kalkmış, yüklediğiniz her türlü melodi ve müziği Sms lere, e-posta-Mms lere yayın mesajlarına atayabiliyorsunuz(Yayın mesajları dizin şeklinde bu modelde) Müzik çaların dışarı verdiği ses oldukça kaliteli ve yeterli ancak çokta yüksek değil, Müzikçaların kulaklık sesini özellikle bu sefer daha çok beğendim bang& olufsenin geliştirdiği ses sistemi kullanılmış ses kalitesi ve yüksekliği çok iyi durumda, 3D ses özelliği ve normal,clasik,jazz,rock ekolayzer ayarları bundada mevcut ve kendini hissettiriyor ayrıca bass özelliği dahada belirgin bir hale gelmiş tabi bence, Müzik çaların arayüzü değiştirilmiş ve çok hoş olmuş müzik kütüphanesi eklenmiş, parçalara ve parçalarla ilgili ayrıntılara ulaşmak daha kolay hale gelmiş, müzik dinlemek artık samsunglada güzel olacak gibi bu modelle, ayrıca rdsli fm radyosuda çok iyi ve bildiğimiz özellikleri mevcut zaten samsung radyo konusunda bence daha öncedende iyiydi...
Rehber arama kayıtlarına ufak tefek eklemeler yapılmış gönderilen ve alınan mesajlar arama kaydı bölümünede eklenmiş, kuruluma yardımcı olmak için basit bir bölüm eklenmiş, geliştirilmiş arama adı altında bir bölümü var bir iki harf yadığınızda telde o harflerle ilgili ne varsa örn, mp3 rehber kaydı v.b. hemen ekrana geliyor faydalı bir özellik gibi, Alarm sayısı beşe çıkarılmış tel kapalıykende alarm çalabiliyor ve her alarm içinde erteleme seçeneği mevcut isteğinize göre...

Kamera ve video:

Foto kalitesi özellikle dış çekimlerde oldukça başarılı, flaşı iyi, video kaliteside oldukça iyi denilebilir, yalnız biraz autofocus yavaş gibi, ama çokta sorun olmaz sanırım, Video 352*288 çözünürlük ve mp4 formatında video kalitesini d900 le kıyaslarsak daha iyi, fotonun arayan kimliği özelliği mevcut, video arayan kimliği özelliği konmamış. kamera ve video arayüzü değiştirilmiş çekim manzara formatında yapılabiliyor yeni arayüz oldukça kullanışlı ve güzel tele fotoğraf makinası havasıda veriyor aynı zamanda, bu bölümde kartvizit okuyucusu özelliği eklenmiş fotosunu çektiğiniz kartvizitleri okuyarak rehbere kayıt ediyor ancak ne derece kullanışlı olur bilemem. Yüklediğiniz resimleri, duvar kağıtlarını, çektiğiniz fotoları tam ekran yaptıktan sonra sağa sola aşağı yukarı alarak istediğiniz bölümünü ekrana duvar kağıdı yapabiliyorsunuz ayrıca en önemli özelliklerden biriside sanırım yüklenenleri, çekilenleri artık direk hafıza kartına atabiliyorsunuz buda çoğu için önemli bir sıkıntıydı sanırım...

Bağlantı:
İnternet wap bağlantısı hızlı sorunsuz, bluetooth gayet hızlı veri alışverişi yapabiliyor, ayrıca görüntü veya sesleri işaretleyerek topluca transfer etme özelliği mevcut mms,e-posta gibi özellikler zaten bilinmekte, mesajlaşma yukardada söylediğim gibi geliştirilmiş durumda.

Diğer:
Ekran çok kaliteli, parlak ve yeterince büyük 2.2. inç 240*320 256 bin renkli, Yine siyah ve beyaz olmak üzere iki teması var, ve görsel grafikleri güzel, Ugo özelliği yine çok hoş bu sefer bizden manzaraları görebiliyoruz, arka planda mp3 çalar mevcut, ekranda yine farklı yazı karakterlerini ve arka fonlarını kullanmak mümkün, bataryası tahminen 2-3 gün civarı gidebilir.foto ve video tam ekran olabiliyor.

Not: (Aklıma gelmeyenleri daha sonra eklemeye çalışırım)

SONUÇ

Ulltra ince yapısıyla karizmatik ve şık görüntüsüyle diğer samsunglardanda daha bir ayrılıyor sanki, kaliteli ve büyükce bir ekranı var. konuşma ses kalitesi ve yüksekliği iyi ve yeterli derecede, Müzik(mp3-radyo) ses kalitesi çok iyi, Özellikle dokunmatik tuşların kullanımı alışma ile hiçde zor değil, biraz daha geliştirilmiş düzeyde, yön tuşlarının dokunmatik olmaması kolaylık sağlamış yine, ergonomisi iyi, fiyatı bu tarz bir tele göre makul sayılabilir ve alınabilecek samsungun en güzel tellerinden birisi olmuş yine, belkide şu an için en iyisi diyebilirim tabi bana göre...

Not... Foto örneklerinide en kısa sürede eklemeye çalışırım,
Umarım almayı düşünenlere az çok bir faydamız olur, Saygılarımla,

ylmzgrpnr
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Mayıs 2007; 19:44:08 

u600 un ''C'' tuşu yok mu_? sadece 4 tane tuş mu dokunmatik
lzooml

8 Mayıs 2007; 21:39:20 

C tuşu kapama tuşu oluyor sanırım (Görüşmeyi bitirme tuşu yani)

bipolar

9 Mayıs 2007; 10:01:46 

TuĞraNz arkadaşım eline sağlık bizler için güzel bir yazı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipolar -- 9 Mayıs 2007; 10:04:20 >

TuRaN.z

9 Mayıs 2007; 12:53:31 

@bipolar sağolasın...

Makro örnekleri
Sıfır ışık karanlıkta flaşlı makro çekim 2 foto ...

İç mekan makro normal ışık 2 foto

iç mekan az ışık makro

makro yazı örnekleri

htuna

9 Mayıs 2007; 15:16:28 

TuĞraNz eline sağlık, gerçekten çok güzel bi inceleme olmuş.

benim endişem hala renk olayı, gün ışığında kendi telefonunun resmini çekip koyabilirsen daha yardımcı olur bana ve almayı düşünen arkadaşlara.

New_and_Old

9 Mayıs 2007; 16:29:38 

quote:

Orjinalden alıntı: htuna

TuĞraNz eline sağlık, gerçekten çok güzel bi inceleme olmuş.

benim endişem hala renk olayı, gün ışığında kendi telefonunun resmini çekip koyabilirsen daha yardımcı olur bana ve almayı düşünen arkadaşlara.

çok katılıyorum!!!

Samsung Ultra II Series U600 Fun!

Toyota Coralla'03 SOL 110hp + ben = 111 Hp
Opel Corsa 1.2/16v 70hp + bide ben = 71 Beygir :)
-HADIMKÖY'E YOL VERİN LÜTFEN! (YOL YOL YOL!)
<