Arkadaşlar telefonumun üzerindeki 1gb'lık hafıza kartı bana yetmez oldu , 4 veya 8 GB kart almayı düşünüyorum..Bilen bir arkadaş bana telefonumuzun 4 veya 8GB micro sd kartı çalıştırıp çalıştırmıyacığını söyleyebilir mi ?... Şimdiden çok teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRm -- 29 Mayıs 2008; 18:28:49 >
u600 2gb tı çok rahat çalıştırıyor.belki 4gb tı çalıştırır ama 8gb tı bilemiycem
quote:
Orjinalden alıntı: aRm
Arkadaşlar telefonumun üzerindeki 1gb'lık hafıza kartı bana yetmez oldu , 4 veya 8 GB kart almayı düşünüyorum..Bilen bir arkadaş bana telefonumuzun 4 veya 8GB micro sd kartı çalıştırıp çalıştırmıyacığını söyleyebilir mi ?... Şimdiden çok teşekkürler...
3.2 mp üzeri fotoğrafları göstermiyor ve fotoğrafların çözünürlüğün yanında boyutu da önemli sanırım. Ayrıca .bmp uzantılı resimleri de göstermiyor. Yani pc den telefona fotoğraf atıcaksan bunun 3mp altı olmasına ve sadece jpeg formatında olmasına dikkat etmen gerekiyor. Bende 2gb kart var ve içinde binlerce fotoğraf mevcut. Hepsi 3mp altı olduğu için sorunsuz olarak kullanabiliyorum
dijital foto makinamla çektiğimfotoları ACDSee ile yeniden boyutlandırıp atıyorum telefona, hiçbi sorun yaşamadan açıyor. Fotoğraf düzenleme programlarının hepsi işini görür. Hatta Paint ile resim seçeneklerinin altındaki uzat-eğ bölümü ile fotoğrafları yeniden boyutlandırabilir ve o şekilde telefona gönderebilirsin. Jpeg formatını kullandığından emin ol yeter..
valla bugün aldım U600.aslında U700 Alcaktım aradaki tek fark görüntülü konuşma.zaten herkestede olmayacağına göre alcaklar Bence U600 alsın.harbi telefondur.