Arkadaslar benim bi sıkıntım var yardımcı olurmusunuz? 3 Aydır kullandığım telefonumdan şikayetçiyim. Beni arayanlar hat full çekmesine ragmen ulasamıyorlar. Ben bile baska telden kendimi arıyorum ulasılamıyor diyor. Bunun sıkıntısı nedir acaba bileniniz veya bana yardımcı olabilecek biri varmı. Not : Herzaman yapmıyor az evvel gene yaptı görüşmem gereken firma mail yoluyla ulastıda o şekil anlastık. Kendimi baska telden aradım ama kendime ulasamadım... Şimdiden tşk eder saygılar sunarım...
BİLADER FORUMU BAŞTAN OKUDUYSAN BENİM CİHAZDADA AYNI SORUN OLUŞTUĞUNU YAZMIŞTIM TELEFONU ALDIĞIM TARİHTEN 1,5 AY GEÇMESİNE RAĞMEN TELEFONCU CİHAZI DEĞİŞTİRMİŞTİ VE BUNADA BURDA İNANMAYANLAR OLMUŞTU
BENDEN SANA TAVSİYE EĞER CİHAZI YENİ ALDIYSAN GİT BİR GÖRÜŞ YA DA EN KISA ZAMANDA ELİNDEN ÇIKARMAYA BAK BEN N95 KULLANIYORUM VE SADECE TEK KELİME MÜKEMMEL O KADAR
bendede aynı sorun oluyor.servise verdim 2 gün baktılar hiç birşey yok dediler geri verdiler lanet olsun böyle servise
quote:
Orjinalden alıntı: kreyn
quote:
Orjinalden alıntı: Forever_Love_33
Arkadaslar benim bi sıkıntım var yardımcı olurmusunuz? 3 Aydır kullandığım telefonumdan şikayetçiyim. Beni arayanlar hat full çekmesine ragmen ulasamıyorlar. Ben bile baska telden kendimi arıyorum ulasılamıyor diyor. Bunun sıkıntısı nedir acaba bileniniz veya bana yardımcı olabilecek biri varmı. Not : Herzaman yapmıyor az evvel gene yaptı görüşmem gereken firma mail yoluyla ulastıda o şekil anlastık. Kendimi baska telden aradım ama kendime ulasamadım... Şimdiden tşk eder saygılar sunarım...
BİLADER FORUMU BAŞTAN OKUDUYSAN BENİM CİHAZDADA AYNI SORUN OLUŞTUĞUNU YAZMIŞTIM TELEFONU ALDIĞIM TARİHTEN 1,5 AY GEÇMESİNE RAĞMEN TELEFONCU CİHAZI DEĞİŞTİRMİŞTİ VE BUNADA BURDA İNANMAYANLAR OLMUŞTU
BENDEN SANA TAVSİYE EĞER CİHAZI YENİ ALDIYSAN GİT BİR GÖRÜŞ YA DA EN KISA ZAMANDA ELİNDEN ÇIKARMAYA BAK BEN N95 KULLANIYORUM VE SADECE TEK KELİME MÜKEMMEL O KADAR
arkadaşlar telefonum açık olduğu halde karşıdan aranınca ulaşılamıyor mesajı geliyodu.servise verdim telefonda fabrika hatası varmış.sizlerde de böyle bi sorun oldu mu
bendede aynı sorun oluyor.ama sıklıkla değil arasıra oluyor.servise verdim servis sorunu bulamadı.seninkiler nasıl buldu ya?hangi servise verdin?
quote:
Orjinalden alıntı: srd208
arkadaşlar telefonum açık olduğu halde karşıdan aranınca ulaşılamıyor mesajı geliyodu.servise verdim telefonda fabrika hatası varmış.sizlerde de böyle bi sorun oldu mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 4 Mayıs 2008; 16:40:14 >
arkadaslar u600 almayı dusunuyorum ama bir ozelligi sormak istiyorum benim k750 imde cok kullandıgım basit bir ozellik arandıgınız zaman melodi calarken ben melodiyi kapatmak icin # tusuna basıyorum ve çalma devam ediyor ancak sessiz konuma geciyor alet, boylece mesela zil caldııgında zili kapatıp karsı tarafı mesgule almadan uygun ortama gidip karsı tarafı cevaplıyorum aynı sekilde u600 de de buna benzer bir ozellik mevcut mudur ? kullanım kılavuzunu indirdim netten ama boyle bir ozellige gozum carpmadı
At Home:Cell 1.7Ghz, 1.5 gb ddr 333mhz, 128 mb msi ati9550,seagate 40gb 7200 rpm, nec 3550, asus 52x, lg 48x24x48, LG F700B On The Road:Asus A3E-Sonoma 1.73 Ghz, 512 mb ddr, 40 gb 4200rpm, Intel 915GM Express Chipset, 15.0" XGA TFT, 8XDVD-Dual, 1x web-camera, 1x card reader, 1x TV-Out, 2.75 kg Mobile:Toshiba e350- Intel XScale PXA255 300 MHz, 16 MB Flash ROM, 64 MB built-in RAM, TFT color LCD, 65,536 colors, Resolution: 240 x 320, 1 SD (Secure Digital) slot, supporting SDIO K750i Nikon Coolpix L4
arkadaslar u600 almayı dusunuyorum ama bir ozelligi sormak istiyorum benim k750 imde cok kullandıgım basit bir ozellik arandıgınız zaman melodi calarken ben melodiyi kapatmak icin # tusuna basıyorum ve çalma devam ediyor ancak sessiz konuma geciyor alet, boylece mesela zil caldııgında zili kapatıp karsı tarafı mesgule almadan uygun ortama gidip karsı tarafı cevaplıyorum aynı sekilde u600 de de buna benzer bir ozellik mevcut mudur ? kullanım kılavuzunu indirdim netten ama boyle bir ozellige gozum carpmadı
evet kardesim tipki aynisi mevcuttur,#tusuna bastiginda istersen sessiz istersen de titremeli olarak caliyor.....ama bu ozellikler benim bildigim kadariyla her telefonda mevcuttur.bu ne k750 ye ne de u600 e ozel bir ozellik degildir...
evet kardesim tipki aynisi mevcuttur,#tusuna bastiginda istersen sessiz istersen de titremeli olarak caliyor.....ama bu ozellikler benim bildigim kadariyla her telefonda mevcuttur.bu ne k750 ye ne de u600 e ozel bir ozellik degildir...
Arkadaşın kastettiği bu değil, telefon çalarken sesini kısıp kısamadığını sormuş. U600'de bu özellik var, yandaki ses tuşuna bir kaç defa basıp sesi komple kısabilirsiniz böylece telefon sessiz bir şekilde çalmaya devam eder.
arkadaşlar bende martın başından beri kullanıyorum telefon güzel memnundum ama bu dokunmatik olayı çok kullanışsız durduk yere sürekli yanlışlıkla birilerini arıyorum menüde gezerken vs yanlışlıkla kapatma tuşuna elimin kenarı değse komple çıkıyor hafıza kartıdan bir resim vs bakarken anormal yavaşlıyor , film vs izleyemiyorm hafıza kartı 1 gb olmasına rağmen 60 mb lik bir filmi bile izleyemiyorum hadi o önemli değil ama bu dokunmatik olayı yüzünden ben bu telefonu değiştirmeye karar verdim alacak olanların aklında bulunsun en büyük negatif yön bence dokunmatik tuşlar onun dışında sonderece güzel ve şık bir telefon