Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA... Sayfa: <<   < önceki  51 52 53 54 55 56 57 [58] 59 60   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DeWe®

28 Nisan 2008; 23:27:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: DeWe®

Selam arkadaşlar... Bi kaç 10 sayfa okuduktan sonra sorunuma çözüm bulamadım... Gözden kaçırmış olabilirim...

kodu yazıp etkinleştirildi yazısı çıktıktan sonra jad ve jar uzantılı dosyaları yükleyip jad dan açıyorum uygulamayı...

Ancak diğer sitelerden sadece bir tane sözlük bulabildim... Burada hep getjar dan yararlanabileceğimiz söylenmiş...

Ancak benim telefon ile getjarın yıldızı bir türlü barışmadı... Ne yüklesem yasal uyarı diyor ve yüklemeye izin vermiyor...

Bunu düzeltme konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
iyi forumlar...

java programları yükleme konusunda yardım edebilecek bir arkadaş yokmudurki...

etiketin lüzumu yok bizi eskiler bilir.
"?"
kreyn

1 Mayıs 2008; 0:11:08 

quote:

Orjinalden alıntı: Forever_Love_33

Arkadaslar benim bi sıkıntım var yardımcı olurmusunuz? 3 Aydır kullandığım telefonumdan şikayetçiyim. Beni arayanlar hat full çekmesine ragmen ulasamıyorlar. Ben bile baska telden kendimi arıyorum ulasılamıyor diyor. Bunun sıkıntısı nedir acaba bileniniz veya bana yardımcı olabilecek biri varmı. Not : Herzaman yapmıyor az evvel gene yaptı görüşmem gereken firma mail yoluyla ulastıda o şekil anlastık. Kendimi baska telden aradım ama kendime ulasamadım... Şimdiden tşk eder saygılar sunarım...

BİLADER FORUMU BAŞTAN OKUDUYSAN BENİM CİHAZDADA AYNI SORUN OLUŞTUĞUNU YAZMIŞTIM
TELEFONU ALDIĞIM TARİHTEN 1,5 AY GEÇMESİNE RAĞMEN TELEFONCU CİHAZI DEĞİŞTİRMİŞTİ VE BUNADA BURDA İNANMAYANLAR OLMUŞTU

BENDEN SANA TAVSİYE EĞER CİHAZI YENİ ALDIYSAN GİT BİR GÖRÜŞ
YA DA EN KISA ZAMANDA ELİNDEN ÇIKARMAYA BAK
BEN N95 KULLANIYORUM VE SADECE TEK KELİME
MÜKEMMEL
O KADAR

kreyn
kobem

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 10:57:27 

u600 ile u700 arasındaki tek fark sanırım görüntülü konuşma imkanı imiş
şu 3G meselesi

fiyatını sordum TURKCELL'de , u600 için 485 ytl
u700'e de 500 ytl dediler

İMZAMLA ALIP VEREMEDİĞİNİZ NEDİR ACABA?yaptığınızı kınıyorum
MuSoniC

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 18:13:50 

U600'de ekstradan RDS'li radyo + daha fazla dahili hafıza + daha yüksek çözünürlüklü video var.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PV600E & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi

Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
aliass

1 Mayıs 2008; 19:18:41 

bendede aynı sorun oluyor.servise verdim 2 gün baktılar hiç birşey yok dediler geri verdiler lanet olsun böyle servise
quote:

Orjinalden alıntı: kreyn

quote:

Orjinalden alıntı: Forever_Love_33

Arkadaslar benim bi sıkıntım var yardımcı olurmusunuz? 3 Aydır kullandığım telefonumdan şikayetçiyim. Beni arayanlar hat full çekmesine ragmen ulasamıyorlar. Ben bile baska telden kendimi arıyorum ulasılamıyor diyor. Bunun sıkıntısı nedir acaba bileniniz veya bana yardımcı olabilecek biri varmı. Not : Herzaman yapmıyor az evvel gene yaptı görüşmem gereken firma mail yoluyla ulastıda o şekil anlastık. Kendimi baska telden aradım ama kendime ulasamadım... Şimdiden tşk eder saygılar sunarım...

BİLADER FORUMU BAŞTAN OKUDUYSAN BENİM CİHAZDADA AYNI SORUN OLUŞTUĞUNU YAZMIŞTIM
TELEFONU ALDIĞIM TARİHTEN 1,5 AY GEÇMESİNE RAĞMEN TELEFONCU CİHAZI DEĞİŞTİRMİŞTİ VE BUNADA BURDA İNANMAYANLAR OLMUŞTU

BENDEN SANA TAVSİYE EĞER CİHAZI YENİ ALDIYSAN GİT BİR GÖRÜŞ
YA DA EN KISA ZAMANDA ELİNDEN ÇIKARMAYA BAK
BEN N95 KULLANIYORUM VE SADECE TEK KELİME
MÜKEMMEL
O KADAR

kobem

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 21:57:55 

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

U600'de ekstradan RDS'li radyo + daha fazla dahili hafıza + daha yüksek çözünürlüklü video var.

rdsli radyo ne?

İMZAMLA ALIP VEREMEDİĞİNİZ NEDİR ACABA?yaptığınızı kınıyorum
MuSoniC

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 14:14:15 

quote:

Orjinalden alıntı: kobem

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

rdsli radyo ne?

Radyo Data Sistem

Yani hangi radyo kanalı çalıyorsa onun ismini ve hangi şarkı çalıyorsa onun adını falan yazıyor ekranda.

turkgamer

Sisteme Gözat

2 Mayıs 2008; 21:38:40 

sonunda benimde bir u600üm oldu

Intel E2180 2.0 @ 2.4 GHZ, Kingston 2GB DDR2 667@800MHZ, Palit 256MB Geforce 8500GT Sonic 600@700MHZ, MSI 945 Neo5 4xDDR2, Seagate 160GB Sata2, AGNeovo 19" WideScreen...
İşte Hayat Budur :)

srd208

4 Mayıs 2008; 12:39:14 

arkadaşlar telefonum açık olduğu halde karşıdan aranınca ulaşılamıyor mesajı geliyodu.servise verdim telefonda fabrika hatası varmış.sizlerde de böyle bi sorun oldu mu

aliass

4 Mayıs 2008; 16:31:04 

güle güle kullan dostum hayırlı olsun.allah servislere düşürmesin
quote:

Orjinalden alıntı: turkgamer

sonunda benimde bir u600üm oldu

aliass

4 Mayıs 2008; 16:40:43 

bendede aynı sorun oluyor.ama sıklıkla değil arasıra oluyor.servise verdim servis sorunu bulamadı.seninkiler nasıl buldu ya?hangi servise verdin?
quote:

Orjinalden alıntı: srd208

arkadaşlar telefonum açık olduğu halde karşıdan aranınca ulaşılamıyor mesajı geliyodu.servise verdim telefonda fabrika hatası varmış.sizlerde de böyle bi sorun oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliass -- 4 Mayıs 2008; 16:40:14 >

ugurel

5 Mayıs 2008; 0:40:06 

arkadaslar u600 almayı dusunuyorum ama bir ozelligi sormak istiyorum
benim k750 imde cok kullandıgım basit bir ozellik
arandıgınız zaman melodi calarken ben melodiyi kapatmak icin # tusuna basıyorum ve çalma devam ediyor ancak sessiz konuma geciyor alet, boylece mesela zil caldııgında zili kapatıp karsı tarafı mesgule almadan uygun ortama gidip karsı tarafı cevaplıyorum
aynı sekilde u600 de de buna benzer bir ozellik mevcut mudur ?
kullanım kılavuzunu indirdim netten ama boyle bir ozellige gozum carpmadı

At Home:Cell 1.7Ghz, 1.5 gb ddr 333mhz, 128 mb msi ati9550,seagate 40gb 7200 rpm, nec 3550, asus 52x, lg 48x24x48, LG F700B
On The Road:Asus A3E-Sonoma 1.73 Ghz, 512 mb ddr, 40 gb 4200rpm, Intel 915GM Express Chipset, 15.0" XGA TFT, 8XDVD-Dual, 1x web-camera, 1x card reader, 1x TV-Out, 2.75 kg
Mobile:Toshiba e350- Intel XScale PXA255 300 MHz, 16 MB Flash ROM, 64 MB built-in RAM, TFT color LCD, 65,536 colors, Resolution: 240 x 320, 1 SD (Secure Digital) slot, supporting SDIO
K750i
Nikon Coolpix L4
levis_mk

5 Mayıs 2008; 3:25:14 

quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

arandıgınız zaman melodi calarken ben melodiyi kapatmak icin # tusuna basıyorum ve çalma devam ediyor ancak sessiz konuma geciyor alet, boylece mesela zil caldııgında zili kapatıp karsı tarafı mesgule almadan uygun ortama gidip karsı tarafı cevaplıyorum

evet kardesim tipki aynisi mevcuttur,#tusuna bastiginda istersen sessiz istersen de titremeli olarak caliyor.....ama bu ozellikler benim bildigim kadariyla her telefonda mevcuttur.bu ne k750 ye ne de u600 e ozel bir ozellik degildir...

MuSoniC

Sisteme Gözat

5 Mayıs 2008; 13:55:46 

quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

evet kardesim tipki aynisi mevcuttur,#tusuna bastiginda istersen sessiz istersen de titremeli olarak caliyor.....ama bu ozellikler benim bildigim kadariyla her telefonda mevcuttur.bu ne k750 ye ne de u600 e ozel bir ozellik degildir...

Arkadaşın kastettiği bu değil, telefon çalarken sesini kısıp kısamadığını sormuş. U600'de bu özellik var, yandaki ses tuşuna bir kaç defa basıp sesi komple kısabilirsiniz böylece telefon sessiz bir şekilde çalmaya devam eder.

swatcamgoz

5 Mayıs 2008; 16:49:37 

arkadaşlar bende martın başından beri kullanıyorum telefon güzel memnundum ama bu dokunmatik olayı çok kullanışsız durduk yere sürekli yanlışlıkla birilerini arıyorum menüde gezerken vs yanlışlıkla kapatma tuşuna elimin kenarı değse komple çıkıyor hafıza kartıdan bir resim vs bakarken anormal yavaşlıyor , film vs izleyemiyorm hafıza kartı 1 gb olmasına rağmen 60 mb lik bir filmi bile izleyemiyorum hadi o önemli değil ama bu dokunmatik olayı yüzünden ben bu telefonu değiştirmeye karar verdim alacak olanların aklında bulunsun en büyük negatif yön bence dokunmatik tuşlar onun dışında sonderece güzel ve şık bir telefon
pat

6 Mayıs 2008; 8:43:57 

Bu telefon durduğu yerde kendini kapalı zannetmeye başlıyor :) saati de geri kalıyor benimkinin ve servis bir halt bulamıyor...
BlackSpring ®

7 Mayıs 2008; 12:59:55