bu tele yazılım atılıyo ama attıgınız yazılım hatalı oluyo emin olun yanı arkadasın verdiği samsungfiles... sitesinden alacagınız u600jvgd6 mıdır nedir öle bi versiyonu var oda hatalı versıyon.. elinde olan varsa bize u600jvgg yada jvge versıyonlarını verebilirmi..
Ben de eğer elinde XXGG4 ya da daha üstü bir versiyon olan varsa siteye upload etmesini rica ediyorum ayrıca nasıl hallederiz bununla alakalı bir de kılavuz gönderirseler süper olur,bir arkadaşımız link vermiş ancak ingilizce kılavuz tamam az çok ingilizcemiz var ama zaten riskli iş sakata gelmeyelim ;)
Meraba arkadaşlar. Ben kardeş topikten geliyorum N73 topiğinden Valla bu telefonda çok hoşuma gitti ama çekilmiş olan fotoğrafları biraz daha arttırın yaa.Nasıl net mi çekiyo..Video kaydı falan ayarlasanaız bişeyler.İkinci telefon olarak düşünüyorumda Şimdi demeyin sen rakipsin niye yardım edelim diyee.Hepimiz kardeşiz
1.86 yazması normal kardesim her kartta var bu 3 alsanda 2 89 felan yazacak..
video arayan arkadsda sitelerde var youtube de felan ama içaçıcı deıl pek resimleri güzel ama çekmesi zor.. kameradan bişi bekleme bu tel sadece gösteriş ince ve zarif ayrıca kullnıslı..
normal güneş ışığında çok süper resimler çekiyor dostum.ama karanlık ortamda flaş kullanarak çektiğin resimler pek iç açıcı değil.video konusuna gelince ne çok iyi ne çok kötü
quote:
Orjinalden alıntı: __BaRıŞ__
Meraba arkadaşlar. Ben kardeş topikten geliyorum N73 topiğinden Valla bu telefonda çok hoşuma gitti ama çekilmiş olan fotoğrafları biraz daha arttırın yaa.Nasıl net mi çekiyo..Video kaydı falan ayarlasanaız bişeyler.İkinci telefon olarak düşünüyorumda Şimdi demeyin sen rakipsin niye yardım edelim diyee.Hepimiz kardeşiz
OOOO u600 bölümünü buldum sonunda bizim tel de u600 tasarımda birinciyiz dostlar ama 2 şeyden şikayetçiyim dokunmatik ekran 2 dışa hopallör sesi beni tatmin etmedi eee doğaldır N-GAGE çocuğu sayılırız :D N-gage in ses ini bilenler bilir
OOOO u600 bölümünü buldum sonunda bizim tel de u600 tasarımda birinciyiz dostlar ama 2 şeyden şikayetçiyim dokunmatik ekran 2 dışa hopallör sesi beni tatmin etmedi eee doğaldır N-GAGE çocuğu sayılırız :D N-gage in ses ini bilenler bilir
Evet u600ün hoparlör ses seviyesi e250 kadar hatta daha da düşük bile olabilir. Ben de kullandım u600 2 hafta kadar beni hiç tatmin etmedi çok şekil telefon ama hoparlör ses seviyesinin düşük olması ve dokunmatik tuslarının olması sebebiyle değiştirdim.Kimseye de önermem bu saatten sonra.
arkadasim,sen forumu dogru durust okumamissin galiba,evet u600 sesi kimine gore az kimine gore normal ki bana gore de az ama faruk kardesimizin bahsettigi mp3gain programiyla ses sorunu halledilebilir,ben oyle yaptim ve cok memnunum.su an benim u600 de inanilmaz hoparlor ses cikisi var.(mp3 gain i faruk nickli kardesimizin imzasinda bulabilirsin daha dikkatli bakarsan orda nasil yapacagini cok iyi anlatiyor) bir dene memnun kalacaksin.....