Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: >> SAMSUNG U600 -- İLE İLGİLİ HERŞEY << SATIŞTA... Sayfa: <<   < önceki  50 51 52 53 54 55 56 [57] 58 59   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
candanemre

12 Mart 2008; 17:37:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu tele yazılım atılıyo ama attıgınız yazılım hatalı oluyo emin olun yanı arkadasın verdiği samsungfiles... sitesinden alacagınız u600jvgd6 mıdır nedir öle bi versiyonu var oda hatalı versıyon.. elinde olan varsa bize u600jvgg yada jvge versıyonlarını verebilirmi..

snandkmn

12 Mart 2008; 18:04:49 

Ben de eğer elinde XXGG4 ya da daha üstü bir versiyon olan varsa siteye upload etmesini rica ediyorum ayrıca nasıl hallederiz bununla alakalı bir de kılavuz gönderirseler süper olur,bir arkadaşımız link vermiş ancak ingilizce kılavuz tamam az çok ingilizcemiz var ama zaten riskli iş sakata gelmeyelim ;)

Bilerek mi Yanına Almadın Giderken Başının Yastıkta Bıraktığı Çukuru :(
levis_mk

13 Mart 2008; 1:13:24 

arkadaslar,u600 un operator yazisini nasil kaldirabiliriz?bilen var mi forumda?benim tel.turkce degil ama siz gene de turkce soyleyin ayarlari ben bulurum....onceden tesekkurler

snandkmn

14 Mart 2008; 18:03:48 

quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

arkadaslar,u600 un operator yazisini nasil kaldirabiliriz?bilen var mi forumda?benim tel.turkce degil ama siz gene de turkce soyleyin ayarlari ben bulurum....onceden tesekkurler

Menü--Ayarlar--Ekran Ayarları--Metin Ekranı--Boş Metin Ekranı

olması lazım..

Bilerek mi Yanına Almadın Giderken Başının Yastıkta Bıraktığı Çukuru :(
candanemre

14 Mart 2008; 19:04:47 

http://www.mediafire.com/?93ivox4jhxs U600XXGD2 arayan arkadas bu linkden indirebilir.. bide optiflash prosu bulcaksın nette aramadıgın kadar var.. anlatımlı hemde.. ordan yaparsın zzor bişi değil..

semih izmir

15 Mart 2008; 21:10:56 

U600 oyunlarını bulamıyorum. 3 boyutlu oyunlardan bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

aliass

18 Mart 2008; 20:12:38 

2gb hafıza kartını rahat kaldırıyor dimi u600?

MuSoniC

Sisteme Gözat

19 Mart 2008; 15:42:42 

2 GB'ı aynen 1 GB gibi sorunsuz bir şekilde kaldırır

uthec

19 Mart 2008; 21:39:30 

arkadasın d900i de gördüm duvar kağıdı menude arka plan olarak da görünüyor..u600 de baktım bulamadım..varmı bızımkınde öle bişey..

aliass

20 Mart 2008; 20:09:32 

arkadaşlar bugün 2gb hafıza kartı aldım u600 için.fakat hafıza kartının kapasitesine girdiğim zaman 1,86 gb yazıyor.bu doğalmı?yani 2gb yazması gerekmiyormu?bi bilgisi olan varmı?

__BaRıŞ__

20 Mart 2008; 22:36:20 

Meraba arkadaşlar.
Ben kardeş topikten geliyorum N73 topiğinden
Valla bu telefonda çok hoşuma gitti ama çekilmiş olan fotoğrafları biraz daha arttırın yaa.Nasıl net mi çekiyo..Video kaydı falan ayarlasanaız bişeyler.İkinci telefon olarak düşünüyorumda Şimdi demeyin sen rakipsin niye yardım edelim diyee.Hepimiz kardeşiz

candanemre

21 Mart 2008; 2:37:48 

1.86 yazması normal kardesim her kartta var bu 3 alsanda 2 89 felan yazacak..

video arayan arkadsda sitelerde var youtube de felan ama içaçıcı deıl pek resimleri güzel ama çekmesi zor.. kameradan bişi bekleme bu tel sadece gösteriş ince ve zarif ayrıca kullnıslı..

aliass

21 Mart 2008; 9:21:54 

normal güneş ışığında çok süper resimler çekiyor dostum.ama karanlık ortamda flaş kullanarak çektiğin resimler pek iç açıcı değil.video konusuna gelince ne çok iyi ne çok kötü
quote:

Orjinalden alıntı: __BaRıŞ__

Meraba arkadaşlar.
Ben kardeş topikten geliyorum N73 topiğinden
Valla bu telefonda çok hoşuma gitti ama çekilmiş olan fotoğrafları biraz daha arttırın yaa.Nasıl net mi çekiyo..Video kaydı falan ayarlasanaız bişeyler.İkinci telefon olarak düşünüyorumda Şimdi demeyin sen rakipsin niye yardım edelim diyee.Hepimiz kardeşiz

aliass

21 Mart 2008; 9:24:18 

thanks
quote:

Orjinalden alıntı: candanemre

1.86 yazması normal kardesim her kartta var bu 3 alsanda 2 89 felan yazacak..

thekingsong

22 Mart 2008; 23:50:44 

OOOO u600 bölümünü buldum sonunda bizim tel de u600 tasarımda birinciyiz dostlar ama 2 şeyden şikayetçiyim dokunmatik ekran 2 dışa hopallör sesi beni tatmin etmedi eee doğaldır N-GAGE çocuğu sayılırız :D N-gage in ses ini bilenler bilir

Dark_Lord_

23 Mart 2008; 0:41:18 

quote:

Orjinalden alıntı: thekingsong

OOOO u600 bölümünü buldum sonunda bizim tel de u600 tasarımda birinciyiz dostlar ama 2 şeyden şikayetçiyim dokunmatik ekran 2 dışa hopallör sesi beni tatmin etmedi eee doğaldır N-GAGE çocuğu sayılırız :D N-gage in ses ini bilenler bilir

Evet u600ün hoparlör ses seviyesi e250 kadar hatta daha da düşük bile olabilir.
Ben de kullandım u600 2 hafta kadar beni hiç tatmin etmedi çok şekil telefon ama hoparlör ses seviyesinin düşük olması ve dokunmatik tuslarının olması sebebiyle değiştirdim.Kimseye de önermem bu saatten sonra.

levis_mk

23 Mart 2008; 2:54:21 

quote:

Orjinalden alıntı: thekingsong

arkadasim,sen forumu dogru durust okumamissin galiba,evet u600 sesi kimine gore az kimine gore normal ki bana gore de az ama faruk kardesimizin bahsettigi mp3gain programiyla ses sorunu halledilebilir,ben oyle yaptim ve cok memnunum.su an benim u600 de inanilmaz hoparlor ses cikisi var.(mp3 gain i faruk nickli kardesimizin imzasinda bulabilirsin daha dikkatli bakarsan orda nasil yapacagini cok iyi anlatiyor) bir dene memnun kalacaksin.....

MuSoniC

Sisteme Gözat